![]() |
Renault Clio 3.0 V6 220 CP
Ma ajuta careva si pe mine sa imi zica cum sa imi imbunatatesc performantele la Clio ul meu?
|
Re: Renault Clio 3.0 V6 220 CP
Maestre, ai V6? Este in Romanica V6? de unde esti? as venii sa-l vad. Felicitari. Intra si pe www.clubclio.ro sa pui acolo poze sau filmari cu el.
Ce vrei sa-i mai faci? Are tractiune spate, nu e suficient de violent si asa? Daca vrei sa-l faci pentru liniute e pacat... mai bine zii cat vrei pe el. Pune niste poze dar mai ales pune-i daca poti sunetul. Iti spun, daca intradevar il ai, m-as duce pana la tine doar sa-l aud. Sfatul meu e sa nu-i faci nimic, e o bijuterie sportiva asa cum e de la mama lui. |
exista tot felul de kituri de compressor...dar nu cred ca are rost pt ca nu-i mai pui jos deloc...da-i un search pe google
daca ai V6 fa un topic la Masina mea te rugam...si daca ai asa masina te felicit! :shock: |
:O:O:O cred ca imi fac un drum pana la baia mare daca ai clio v6 :) e la fel de misto ca si r5 turbo .. cel vechi.. :) sa o stapanesti sanatos si sa nu ii faci modificari ca nu merita sa o strici
|
cu siguranta intra in topul 3 al masinilor foarte tari ce le prefer eu. modificari..... ce poti sa ii faci? eventual sa vezi ce difera intre v6 tau de 226cp si cel de 256cp(modelul cu face lift) si sa il aduci pe al tau la parametri aia.in rest mult noroc cu el si poti sa pui niste poze cu el pentru noi cei de aici (fani renault sport).
|
4 Attachment(s)
Deocamdata sunt in germania la un prieten deal meu si imi fac tot felul la motor. Nush la cati cai va ajunge in final. Nu prea am timp sa postez dar va pod da doua poze cu ea de la diler si vreo 2 facute de min si voi incerca sa o inregistrez dupa ce vor termina de tunat motorul germanii.
|
2 Attachment(s)
Daca nu ma credeti si observ ca nu am inregistratia audio de dinainte si dupa tuning (pe care am dat 200.000 E) in total a ajuns la 468 Cp. Cand voi mai avea timp voi posta si ce am pus la ea. Sper sa inteleg ce scrie pe fiecare cutie. Inainte a ajuns la la 200 Km/h in 28.86 s si dupa tuning a ajuns la aceeasi viteza in 11.64 s.
|
am uitat sa zis ca daca auziti ceva derapari sa stiti ca masina vrea sa iasa de pe dyno
|
wow.. tu acum o saptamana cautai sa-ti modifici motorul iar acum ai deja 468cp? impresionant! pana nu vad masina in mai multe poze, un filmulet cu ea si numere de germania.. eu nu cred :D.. sau asta era pacaleala de 1 aprilie?
|
Admitand ca sunetele sunt de la aceeasi masina si ca nu sunt luate de undeva de pe net am si eu aceeasi intrebare: cum poti face modificarile astea intr-o saptamana?
1."Dupa" e cu turbo, care merge dupa alta curba de distributie decat un aspirat. Drept urmare trebuie alte pistoane alta chiulasa, alte axe cu came etc. 2.Dublarea puterii unei masini nu se face doar prin montarea unui kit. De la vibrochen si biele pana la planetare si ramforsari ale sasiului trebuie tot documentat, calculat, proiectat, schimbat. ... Prietene da-mi voie sa nu cred ce ne spui tu aici. |
si totusi.. 200.000 eur pentru modificari... parca e prea tras de par ... cu banii astia iti luai alta super masina
|
Quote:
|
si vise placute :)
|
si cand credeam ca avem intradevar un clio v6 in romania.raman si eu la parerea lui dino in ceea ce priveste modificarile.....................si totusi 200.000 euro. da ce faci frate cu ea? o bagi in formula1..................daca te rezumai la ,, am un clio v6 si vreau sa-i fac ceva modificari'' te mai credeam .da asa????
|
aaaaa si cand ai deschis threadul trebuia sa spui ca ai 226 cp si nu 220.daca chiar esti fan renault sport trebuia sa stii
|
sal baietzi vroiam sa va spun ca mi-am achizitionat un motor v10 pt rs-ul meu din 95.e slabutz 850 cp dar plec afara sa-i fac tuning de vreo 200-300.000 de euro si sper sa il ridic pe la vreo 1500 calutzi.daca va intereseaza mai are alonso unu in garaj da ii trebuie segmentzi.multa bafta si sper ca va place ce m-am luat...OOOMGGG!!!
|
Si uite asa am plecat la o plimbare pe minunatele pasuni ale patriei...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning