![]() |
Opel Tigra 1,6 tuning
salut....am un Opel Tigra 1,6 106 cp as vrea ceva ptr exterior....si audio
|
3 Attachment(s)
eu stiu ca mai erau niste poze cu tigra asta puse de espioza pe aici pe forum dar uite ce am si eu cu ea :arrow:
|
sal
marfa sistemu audio...e pioneer nu? dar tuning exterior nu vad nimik..decat niste jante.... :roll:
|
Am vazut masina live, are si cateva elemente exterioare, finute, nimic care sa iasa in evidenta, per total masina imi place mult!
Ce modificari ai la motor? Ca vad ca in semnatura ai 120cp... |
pai nu prea multe....cip tuning...filtru k&n..toba....si nush cam atat....
|
uite doua masini acelasi model de unde te poti inspira...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pozesf...esfg/my_photos http://pg.photos.yahoo.com/ph/pozesf...esfg/my_photos bafta |
nush ce sa spun...vreau..un tuning minim exterior...ceva o prelungire la spoilere...si niste praguri mici si finute...toba am...si sunet as vrea... :roll:
|
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=40057
Cam asta e ce as fi vrut eu pt tigra... Din pacate nu am mai luat Tigra (cel putin nu inca :twisted: )... |
merci alexutz...cam asa as vrea si yo sami fak tigra..ca aia de la pioneer... doar niste prelungiri...si eleron...dar nu vreau chiar asa sunet....inca nu am gasit o conducta de petrol sub casa.. :lol:
|
Ti-am zis ca aia de la pioneer e frumos facuta... finuta... Sunetul e beyond words, ce sa iti spun, am avut ocazia sa ma urc putin in ea... dar pt ce iti trebuie zi de zi e mult prea mult, asta daca nu ai vreun fetish sa mergi des la ORL :lol:
|
Ia zi-mi si mie, cam cum trage motorul, inainte si dupa modificari? Diferenta semnificativa? Performante satisfacatoare? Consum?
Inca nu mi-am luat gandul de tot de la o tigra... |
ce sa spun...sunt foarte multumit de ea......are un consum mic ...
masina trag bine....inainte de ai pune cip,toba,filtru maxim i-am dat 205-206 km/h....si cu cip,toba,filtru i-am dat aproape 220....(218-219) yo am dat pe a mea 5500 euro....defecte pana...acuma..doar consumabile...eu zik ca merita fiecare eurocent.... :lol: |
salutare...am o intrebare..oare merge sa pun nos pe tigra??si cam la cat ma ajunge toata instalatia..
|
Te rog
TigraPower
Te rog sa imi trimiti poze cu MASINA TA OPEL TIGRA sa fac tuning la ea. Incearca sa pui NOS :arrow: :arrow: Adresa mea de email [email protected] |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
fa-ti spoilerele si pragurile pe comanda,sau dak iti vin bine alea gata facute,your choice
hmmm,sa-ti pui nos nu cred ca se merita dupa parerea mea,la noi nos mi se pare o fitza pe cei care n-au ce face cu banii,acum parerile sunt impartite n-ai pus si u nici o poza cu machina incearca sa atashezi si u cateva poza cu exteriorul and motorul :wink: |
Re:
Quote:
Poti pune NOS pe orice masina ,cred ca iti da in jur de 30 CP (evident doar cand apesi butonul magic). |
Am eu acasa un filmulet cu o tigra din olanda cu Nos, Blackalicious era botezata masina, frumusica foc, foarte agresiva, si fugea super tare!! Dar pe langa NOS avea multe alte modificari, cand ma intorc in tara o sa uploadez aici filmul
|
TigraPower daca esti din Bucuresti iti spun eu unde sa iti faci masina. Spoilere super marfa sau prelungiri la ele. Eu am tot o Tigra si mi`am pus spoilerul din fata dintr`o bucata, praguri, eleron si prelungire la spoilerul de pe spate. A iesit bine, eu sunt super multumit de cum arata. Interiorul ti`l faci singur. Mergi in targ, in Vitan si iti cumperi de acolo ce vrei tu. Cip tuning nu mi`as pune la ea. E destul de agresiva si fara si plus de asta nu merita. Uite cate`va poze cu masina dupa ce am vopsit`o (ploua si era cam jegoasa :D). Am sa mai fac si alte poze dar momentan nu le am decat pe astea.
|
Re:
Quote:
|
le-o fi trimis pm ca aici nu apar!!! :evil: si chiar m-o facut curios cu descrierea aia! :roll:
|
4 Attachment(s)
body kit Opel Tigra tuning by PILOT - unicat
Se putea si mai agresiv dar ... il conduce o fata! pt detalii - www.pilotauto.ro |
apropo... nu stiti nici o tigra de vanzare?! chiar sunt interesat...
|
Arata binisor tigra \"Tipei\" 8) :wink:
|
Sunt multe de vanzare si cu tuning pe ele :)
|
Re: Opel Tigra 1,6 tuning
3 Attachment(s)
Spoilere, praguri, eleroane, prize pt capota,aripi umflate, modele CAR ZONE, RIEGER, SEIDL, preturi foarte avantajoase.Tel: 0745084145 , IASI
|
auzi omule am si eu o tigra.Eu nu iam mai pus nici o piesa la extrior dekat fraruti pe fata si stopuri pe spate.In loc sa schimbi bara fata spate........ vopsestei bara neagra de pe bara din fata si de pe bara din spate si scoatei semnele ai sa vezi o schimbare radicala ..... si daka vrei ceva mai agresiv lasa vreo 30mm mai jos si niste jante cu nanalul mai lung........... ne auzim
|
Quote:
Am eu in proiect sa fac o Tigra ... dar sa o fac CEA MAI FRUMOASA TIGRA din ROMANIA ... Am sa va dau detalii cat de curand ... |
......................
|
Quote:
|
Quote:
Agresiva Tigra ? Probabil cu motor de peste 150Cp ... ca daca are motor standard de 1.4 sau 1.6 nu vad unde este agresivitatea ... |
duminika la craiova a fost un tigra 2000 16v cu nr de timisoara TM xx FLY a tras f bine mashina ... ma gandesc ca nu prea avea frane dar mashina tragea grav :)
de la 2dti .. ma cam bate shi p mine gandu :) |
Omule am o tigra nu i-am facut cine stie ce si a iesit tare de tot uitete pe forumu din bc pe mes mycar.............my love.............pareri vreau
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
opel tigra cu nr mky la facut in doua culori galben si negru si in data de 27 dec 2006 sa rasturnat cu ea a inchiriat unu masina si sa dat cu ea peste cap panan teatru venea din prundu
|
4 Attachment(s)
Un Opel Tigra facut de POWER TUNING ARAD frumos din pacate nu mai exista :sad:
Si pt un interior doua scaune tapitate de CRAZY TUNING ORADEA. Dintr-un opel TIGRA poate sa iasa ce-va frumos. Uite un filmulet de la Legale la Oradea pe 24 Septembrie Opelul Tigra din Timisoara. |
tigra bleumarin cu desen argintiu nu mai exista sau am inteles eu gresit??? :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning