![]() |
Asa arata fabrica de clone SMART
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...8f038ce48c.jpg
Asa arata fabrica de clone SMART NU E CUMVA PE UN VAPOR? Facem mereu haz de necaz vizavi de clonele chinezilor, dar a venit timpul pentru un moment serios si concret. Domnilor, aici se contruiesc insipidele clone de Smart FourTwo, made in China. Ramane sa stabilim impreuna daca uzina e sau nu situata pe laicul vapor, unde se faceau adidasii aia care se rupeau in doua-trei zile maxim...Si inca se mai fac... |
Re: Asa arata fabrica de clone SMART
chiar daca nu e situata pe vapor.. masina este oribila.. si cred ca este la fel de buna ca adidasii aia de se rup in 3 zile :))
|
shi gologanu nostru cred k ii mai buna decat "masinile"astea
|
da ce prosti is chinezii astia...smartu are motor amplasat in spate =))...nici nu se documenteaza si ei oleak...si e urata cu spume
|
ceva ce numa chinezii pot face:| smart cu grila de BMW:( deci aiurea rau de tot...
|
hahaha - atat am de spus
|
ma mai grav e ca astia daca te duci in vacanta in china si le place de tine pana la aeroport te trezesti cu o clona deata . Sunt criminali frate astia copiaza tot ce le trebui sa aiba proiectanti si deastea
|
Quote:
|
cata tehnologia pe astia. Una daia cred ca pot face si eu pe balcon :D:D
|
fac shi oferte cva??....doua la pretz de una......macar sa le vanda :)))))
|
oameni muncitori...ce mai vreti? nu e de glumit cu chestiile aste..pot fi foarte periculoase
|
Chinezi astia sunt mari "terroristi" =))
|
foarte urata masina,nici nu m-as urca in ea...byachhh
|
eu stiam ca smartul are o celula de protectie la coliziune, fiind asa mic... astia is inconstienti!
|
Bun, sa vedem :
1. Daca ce se vede in poze, pare a fi o firma producatoare, ma gandesc ca produc multe masini de astea.Si daca le produc oare cum le inmatriculeaza? Zic asta pentru ca mie nu mi se pare a fi o firma acolo, ci o curte unde mai copiaza unu cate ceva.Si chiar asa daca o fi cum se inmatriculeaza? (la intrebarea asta as vrea un raspuns concret daca se poate) 2.Chiar nu stiu daca sa mai intreb de cartea de identitate a masinii, ceva serie pe motor, sasiu, are rost? 3.Toate clonele astea, indiferent de marca sau model ar trebui oprite deoarece siguranta conducatorului si a pasagerilor tinde spre 0. Am vazut teste la Euro NCAP cu chinezarii si am vazut ce siguranta ofera acestea. Numai bine |
Orice se copiaza acum ,dar pot sa zic ca masina asta .... este o copie nu prea fidela .
Imi place ca locul thread-ului a fost bine ales:) |
Quote:
Exact asta vroiam sa zic mi se pare ca are "nari" de BMW, probabil motorul e un motor de la stergatorul de parbriz de la S-classe ;) |
gretoase....
cu smartul daca faci un accident isi intreg pe cand cu clona smart.. nici *** de experimente nu mai ramane dintr-un om... |
Ce este cu ***-UL asta de masina mai frate .
|
astia chiar nu au limite cand e vorba de prostie...o intrebare capcana...cine cumpara asa ceva?
|
sincer nu ma mai mira nimic la ei copie telefoane adidasi masini ... urmeaz asa mai cloneze femei .. si gata
|
moama da ce sasiu are:)))),cred k dak iei o curba sa rupt in doua....si cei cu amaratii aia de kinezi din poze???ne arata k poporul kinez e un mare ****t,astia copiaza tot ce prind,kiar nu pot sai inteleg,ceo fi in mintea lor cand fac astfel de copii?si dc nu ia nimeni vreo masura,am vazut pe net si copii dupa rolls royce phantom.....
|
Eh...adevarul e ca ei vor sa-si scoata banii...si sunt siguri ca sunt mult alti chinezi (si nu numai) care cumpara astfel de masini...
Faptul ca nu-s prea destepti...se vede dupa modul cum construiesc masinile....ar trebui sa se uite las 2-3 filme despre Henry Ford...sa afle ca masinile se pot construi pe banda... |
naspa masinutele astea ; copii dar calitatea unde e ????????????
|
mie imi place masina e ff faina ,NOT :twisted:!chinezii baieti destepti nu gluma ,au rezolvat doua probleme odata:shock:!nevoia de deplasare....masina ca atare si Birth Control---din masina aia numai scapa nimeni,asa ca sa tot cumpere chinezii masini de astea...si gata am rezolvat-o cu chinezii..:lol:
da oare un titanic ceva din fibra nu fac si ei acolo:rolleyes2 ?sau un avion din fibra de sticla,si sa-l lanseze cu prastia..:lol:..e si Ecofriendly si unde pica fertilizeaza si solu!!!!:lol::lol::lol: |
trebuie sa vedeti si partea buna... un "Smart" nou costa cred 2000euro la ei? :D
|
Cred ca masinile astea sunt actionate de picioare cu adidasi daia care tin 3 zile :)) mai ceva ca in Flinston sau cum se chemau desenele alea animate :D.Sincer vorbind eu nu asi avea tupeu sa intru intr-o masina dasta pt ca siguranta e 0 parerea mea .
|
Quote:
Oricum masina e doar o copie , o corcitura si dupa parerea mea astfel de autovehicule nu ar trebui sa fie comercializate. |
Chinezii astia nu pot fi si ei originali numai sa fure stiu?Cita siguranta ai avea cu asemenea cutiuta de fibra de sticla nu stiu.
|
sunt mai urate clonele decat originalul.nu credeti?
|
masina asta nici macar nu are structura de rezistenta....ma tem sa ma sui in asa ceva
|
doamne iarta-ma da oamenii astia chiar nu isi dau seama ce fac???
|
Oamenii astia fac cam tot ce ai pe tine si prin casa :))
|
Quote:
pai daca sunt ATATEA MILIOANE nu trebuie sa CLONEZE orice obiect de pe planeta ca sa aibe activitate ;):idea: |
Tocmai,ca daca sunt atatea milioane trebuie sa produca toti ceva,si uite ca mai si cloneaza,mai fac si lucruri proaste dar mai fac si lucruri bune...
|
un kitsch veritabil
|
nu as cumpara o asemenea masina...chiar daca e copie Smart, chiar daca e copie Mercedes.
|
oricum is niste porcarii de masini cred ca la prima vijelie nu le mai gasesti :))
|
Quote:
. |
asa isi mentin ei economia
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning