Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Speculatii Photoshop: Noul Ford Capri? (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/72124-speculatii-photoshop-noul-ford-capri.html)

Ed_Crane_1983 24-03-08 21:09

Speculatii Photoshop: Noul Ford Capri?

5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...80a18c964a.jpg
Speculatii Photoshop: Noul Ford Capri?

Revista germana Auto Bild a publicat o serie de fotografii modificate cu un Ford Capri readus la viata. Conceptul e opera unui PhotoChopper si ar urma sa ofere motorizari diferite, intre 140 CP si 250 CP. Desi e doar un concept, si poate asa ar trebui sa ramana, avem tot dreptul sa visam ca va veni si timpul unui nou Ford Capri...

xtrim 24-03-08 21:37

Re: Speculatii Photoshop: Noul Ford Capri?

Arata bine .....:D

CHIRIAC_87 24-03-08 21:44

mie imi place cum arata vechiul ford capri dar nici conceptul nu arata rau.

Fixius 24-03-08 21:46

interesanta...

rAdU87 24-03-08 21:59

arata bine rau :X

spiri14 24-03-08 22:36

aduce mai degraba a Ford Puma :D parerea mea :))

si ST-u ce cauta aici ??

Bogdan_ozzy 24-03-08 22:37

Altcineva .. mai are niste poze.. pentru ca nu iti poti da seama prea multe ce si cum despre masina asta .. .Dar o specificatie interesanta este si Cp care o sa ii aiba motorizariile masini asteia .. . Motorizari care dezvolta intre 140 - 250 cp

cosmin-tuning 24-03-08 22:48

intereasant si probabil o sa fie construit pe aceasi platforma cu focusul

lucian ion 25-03-08 08:37

frumos dar la cum arata cred ca lansarea pe piata va fi in 2009-2010 ,si remarca cineva mai sus ST-ul ce cauta in poze??????

lucian ion 25-03-08 08:41

si ori cum nu cred ca va avea faima legendarului capri .prea arata a nava spatiala

adut 25-03-08 08:50

chiar arata bine masina

F.E.A.R 25-03-08 09:03

... nu are nimic in comun cu legenda Capri... ma indoiesc ca asa va arata cel nou... de obicei cei de la Ford stiu ce au de facut...

gunball 25-03-08 09:59

arata bine, si normal ca nu are nimic in comun cu vechiul Capri deoarece asta e mai modern, mai nou.

no limits design 25-03-08 12:16

conceptul arata foarte bine dar nu e demn de numele capri.....ala trebuie sa arate mai asemanator cu cel vechi...fiindca aia e MASINa

iogen 25-03-08 15:44

e frumos shi modelul vechi,dar imi place mai mult asta...

darkeddy 25-03-08 15:58

da, chiar as vrea sa iasa asa cum este in poze

Geo_F L G 25-03-08 22:04

imi place mai mult cum arata vechiul ford capri decat conceptul......dar nuci conceptul nu arata rau!

Chucky bmw 26-03-08 09:52

arata bn.....frumusica

anto_radu 26-03-08 14:32

dupa parerea mea ii mai misto vechiul ford capri, conceptu asta ii mult prea extravagant pentru un capri.....

casp3r 04-04-08 19:48

super tare............mia placut dintotdeauna ford capri........dak scot modelu asta va fii un nou succes de la mustang incoa.........poate chiar il intrece..:)

getedoi 04-04-08 20:03

nu va ambalati, ca Auto Bild au obiceiul sa faca din tantar armasar. Mai credibil ar fi sa fie noul puma. Oricum, arata criminal.

pablo.odg 06-04-08 17:29

Masina arata bine ca si o masina noua. Daca ii bagi in spate numele Capri, ceva nu bate. Daca as fi fost in locul designerului, trageam cu ochiul la Dodge Challenger, Charger (modelele noi).

Claudiu.aka.Clappy 20-04-08 00:46

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1444335)
... nu are nimic in comun cu legenda Capri... ma indoiesc ca asa va arata cel nou... de obicei cei de la Ford stiu ce au de facut...

Asa ma gandeam si eu... dak ar readuce la viatza Capriu'ul.... ar fi bne dak ar face ceva c tinde spre old school ..!!

Ed_Crane_1983 30-04-08 14:24

2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...864a7c5b8b.jpg
Legenda Capri isi pregateste revenirea

Lumea coupe-urilor va fi mai bogata, odata cu revenirea noului Ford Capri. Masina originala a fost cel mai iubit model din istoria firmei Ford, si a parasit scena la sfarsitul anilor '80. Ford a considerat ca acum e timpul pentru reinvierea unui clasic.

In privinta competitiei, lucrurile sunt agitate. Audi A5, VW Scirocco, Toyota Celica sau Subaru Impreza sunt doar cateva din numele grele ale concurentei. La interior, Capri va oferi patru locuri, intr-un habitaclu inspirat de Mondeo. Scheletul caroseriei ar putea fi inspirat de Focus, Ford preluand filosofia celor de la VW, care au construit Scirocco-ul pe platforma lui Golf.

Tractiune fata si motorul turbo de 2.5l in 5 cilindri ar urma sa fie integrate in noul Capri. Cei de la Ford planuiesc si construirea unui Capri ST, cu motor de 3.2l in sase cilindri. Ford nu a confirmat inca revenirea lui Capri, dar zvonurile merg in aceasta directie. Cel mai probabil, Capri va fi prezentat in cadrul unui eveniment auto din anul 2009.

Undying_Renault 30-04-08 15:45

... sincer... arata bine ... dar pentru cineva care s-a indragostit de un ford capri mk1 mk2 sau mk3.. nu e aceeasi chestie(zic eu)... oricum... sa speram ca o sa il vedem in stadiu final la vreun salon din 2009

getedoi 30-04-08 16:38

noah asta da Capri!

TZG@ 30-04-08 17:35

frumos fordul... da' capriul din el unde e? nu vad nici o legatura...

Marius_mym89 30-04-08 22:15

arata chiar bine.....:D

mad_aurel 01-05-08 03:10

arata bine, dar e cu totul nou, nu se aseamana deloc cu cel vechi

RUDY20140TDI 01-05-08 09:35

Da ala rosu arata superb.
Oare cand iese pe piata?

mareo 01-05-08 09:49

In poze este superba. Dar in realitate?

bogddanel 02-05-08 15:32

Nu arata rau deloc
dar cred k nu va iesi sub niciuna din aceste forme

Snatch 03-05-08 19:23

Arata bine si o sa fie concurent pentru Scirocco...:D

UNLORD 05-05-08 18:38

Sper sa nu iasa hatch, sa fie coupe si sa aiba tractiune spate.

F.E.A.R 09-05-08 00:09

... e frumos da mai bine ii puneau alt nume ca de Capri nu incape vorba...

vizu 16-05-08 19:00

sa speram ca daca apare pe piata sa isi pastreze prestigiul pe care l-a dobandit in anii anteriori si sa ramana o masina iubita de lume :D ....vechiul capri e o legenda...sa speram k si asta o sa fie la fel:D

silencer 10-06-08 12:07

avand in vedere cum o sa iasa scirocco, cu o forma noua dar tractiune fata, ca si originalul, ar fi frumos ca si ford, sa pastreze pentru noul capri tractiunea spate.. putin probabil totusi. ca si design mie mi se par foarte corecte ambele variante, sunt adaptari si nu trebuie sa aiba foarte multe in comun cu modelele din care se inspira. e mai simplu pentru ei sa zica, capri, decat sa caute un nume nou si sa creeze o identitate noua. pe cat imi place capriul care-l am, cred ca as rupe bugetul sa-mi iau unu nou, mai ales daca ar fi RWD si ar avea V-uri sub capota.

boy_wonder 13-06-08 10:34

3 Attachment(s)
Ford va readuce la viata modelul Capri?

Timp de mai multi ani s-a tot speculat ca Ford va readuce la viata modelul Capri, mai ales dupa ce a dezvaluit conceptul Visos (in poze) la Frankfurt in 2003, dar nu s-a materializat nimic.

Dar acum zvonurile revin si se pare ca noul Capri va fi foarte mult influentat de conceptul Iosis, care a avut un rol major in designul noului Mondeo. Cu un concept asteptat in 2009, Capri va folosi componente tehnice de la Mondeo dar va avea o configuratie 2+2.

Conform unor informatii, acesta va avea tractiune fata, va cantari mai putin de 2600 lbs (1180 kg) iar o posibila versiune RS propulsata de un motor turbo in 4 cilindri va dezvolta intre 150 si 200 cai putere. Productia modelului ar putea incepe in anul 2012.

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning