Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   VW Passat - By Alin (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72064-vw-passat-by-alin.html)

Ali_ump 22-09-07 22:01

VW Passat - By Alin

32 Attachment(s)
In acest thread mi-am propus sa va prezint un Passat mai deosebit decat toate celelalte ...chiar daca e TDI incearca sa iasa din comun cu un kit complet de exterior de la Looney Tunes (bara fata, praguri laterale) si Reiger (bara spate) adus direct din Germania ...la kit se adauga un set de neoane undercar (neon cu joc de lumini numeroase) si un eleron pe cat de frumos pe atat de iesit din comun (din plexi glass, transparent, cu leduri integrate in diferite culori care noaptea se reflecta prin plexi lasand impresia ca se aprinde tot).Sa nu uitam nici farurile cu angel eyes de la FK si stopurile innegrite de Alin ...are el o solutie speciala pt. chestia asta:-). Toba finala este Powerfull iar literele japoneze de pe laterale chiar nu stiu ce inseamna :oops: n-am apucat sa caut traducerea:)
Si unde mai punem ca pe dinauntru dispune de un sistem audio cu DVD cu monitor incorporat si un monitor de 7" in loc de oglinda retrovizoare:) si un subwoofer Magnat ajutat sa dea puterea pe difuzoare de o statie tot Magnat.
Deci io daca as fi clientul lui Dan intr-o seara as fi foarte multumit de serviicile oferite pe timpul deplasarii :yes: . Toate aceste modificari insa ...nu erau posibile daca in sprijinul lui Alin (la lansarea comenzilor acolo in Germania, la traduceri din germana in romana si invers)nu venea FrasiniKA colaboratoarea lui de peste hotare :)
Dar o sa spuneti ...mai este de munca ...suspensii ...jante...poate culoarea(ca nu scoate in evidenta kitul exterior). E drept mai este de munca la el insa sper ca nu se va opri aici cu proiectul si aici va voi tine la curent cu ce se va intampla ;)
:blahblah: De ajuns cu vorbele ...sa trecem la poze:dance:

buddy_lexx 22-09-07 22:48

Re: WV Passat

daps..mijto descriere...ar trebui sa scrii o carte:D
am fo si eu client de`a lui dan...p vremea liceului...si stiam d fiecare data kn ma urc la el in masina...k ascult muzica pe placul meu(unele melodii..chiar preferatele mele)...cu o calitate sonora f buna.. si ...lucrand in domeniu muzici...stiu ce inseamna sound bun.. ! masina frumoasa... nota 10! :)

attila 22-09-07 23:33

la faruri ce ai facut sa arate asa,mai negre...??sau le-ai schimbat??,oricum arata f bine;)

Ali_ump 23-09-07 03:31

Quote:

Originally Posted by attila (Post 1113965)
la faruri ce ai facut sa arate asa,mai negre...??sau le-ai schimbat??,oricum arata f bine;)

Farurile sunt schimbate....sunt de la FK modelul cu Angel eyes;)

ByAlin 23-09-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1114194)
Farurile sunt schimbate....sunt de la FK modelul cu Angel eyes;)

si lampile sunt schimbate ;negre cu dispersorul transparent de la FK,si apoi facute negre
;)

Ali_ump 24-09-07 00:53

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1114607)
si lampile sunt schimbate ;negre cu dispersorul transparent de la FK,si apoi facute negre
;)

Nu am stiu ...n-am primit informatia asta de la tine :rolleyes2 e bine ca ai spus tu :D

FLAME 24-09-07 17:39

arata f bine mashina..super tare..

Ali_ump 24-09-07 18:21

Azi a venit sistemu de incidere a capotei racing style...de la P. Zone :) s-a intamplat ceva cu sistemu de inchidere a capotei original si nu mai putea deschide capota ..asa ca a optat pt inchidere racing:)

morpheusmaster 24-09-07 21:52

Sooooooooper tare frate!!! Dak am sa fiu seara prin piatra :) tot dau o comanda la taxi doar sa vad masina :)) P.S. posteaza o carte de vizita :) de la taxi

Ali_ump 24-09-07 22:29

Il chemam noi si te duce o tura gratis in promotie pt comunitarii 4Tuning:))

ByAlin 24-09-07 23:52

;) ;)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1116380)
Azi a venit sistemu de incidere a capotei racing style...de la P. Zone :) s-a intamplat ceva cu sistemu de inchidere a capotei original si nu mai putea deschide capota ..asa ca a optat pt inchidere racing:)

sa rupt tija care actioneaza siguranta la capota si nu avea niciun rost sa comandam 1 originala(arata mai bine cu sig. racing);) ;)

buddy_lexx 24-09-07 23:55

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1116990)
;) ;)

sa rupt tija care actioneaza siguranta la capota si nu avea niciun rost sa comandam 1 originala(arata mai bine cu sig. racing);) ;)

tija aia kare iese prin grila nu??? am rupt si eu un shmen din ala...la un golf...se intepenise... nu mai stiu kt o costat...
cat costa sistemu??

Ali_ump 25-09-07 00:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1116996)
tija aia kare iese prin grila nu??? am rupt si eu un shmen din ala...la un golf...se intepenise... nu mai stiu kt o costat...
cat costa sistemu??

60 Ron cu tot cu transport ....si mai este o varianta ceva mai scumpa ...la 30 de $ cu TVA:rolleyes2 la ce a racing ma refer;)

stefan_88 25-09-07 09:21

arata super bine ...n-am ce zice :D:ciggy:

nick_nasta 26-09-07 09:32

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1117317)
arata super bine ...n-am ce zice :D:ciggy:

cred si eu...
mai ales noaptea (da unde se ascunde noaptea ca nu l-am vazut never:rolleyes2 ,asta nu inseamna ca scapa:lol: )

sony_cristi 26-09-07 17:08

Re: VW Passat

Super Frumoasa masina ;) Nota 10 !..

RapJustin 26-09-07 18:46

super bestiala a iesit masina lu dan!!!! bv lu dan k a bagat bani in ea si bv lu alin k a facut-o sa arate bestial.... io is uhn client de al lui dan si nu sunt multunit de serviciile prestate ci fff multumit... si pe langa mai adaugi k nici nu e scump...!!!! Bafta DANE!!!!!

sony_cristi 26-09-07 18:47

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1120066)
super bestiala a iesit masina lu dan!!!! bv lu dan k a bagat bani in ea si bv lu alin k a facut-o sa arate bestial.... io is uhn client de al lui dan si nu sunt multunit de serviciile prestate ci fff multumit... si pe langa mai adaugi k nici nu e scump...!!!! Bafta DANE!!!!!

asa e.. me2 :) felicitari

RapJustin 26-09-07 18:55

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 1119077)
cred si eu...
mai ales noaptea (da unde se ascunde noaptea ca nu l-am vazut never:rolleyes2 ,asta nu inseamna ca scapa:lol: )

nu se ascunde frate... e un om ft deschis si intelegator... de dim pana saera isi face meseria cu drag si tragere de inima.... si merita asta!!! merita felicitarile noastre!!!!

buddy_lexx 26-09-07 22:36

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1120092)
nu se ascunde frate... e un om ft deschis si intelegator... de dim pana saera isi face meseria cu drag si tragere de inima.... si merita asta!!! merita felicitarile noastre!!!!

te`a platit sa`i faci reclama??sau primesti vreo reducere?:))) glumeam... ai perfecta dreptate!

RapJustin 27-09-07 07:03

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1120446)
te`a platit sa`i faci reclama??sau primesti vreo reducere?:))) glumeam... ai perfecta dreptate!

nu nu m-a platit sa ii fac reclama... ii fac pt k merita:D ;)

ByAlin 27-09-07 23:12

1 Attachment(s)
cam asa arata inainte de a fii facuta

RapJustin 28-09-07 06:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1122273)

am si io 2 poze de prin vara.... mai de la inceputuri...

sony_cristi 28-09-07 13:22

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1122273)

Bravo Alin a iesit super tare masina ! tine`o tot asa ;)

Nartik 01-10-07 17:29

Asadar un singur lucru am de reprosat la masina....eleronul..stiu ca e ceva in avampremiera in PN si ca e foarte interesant cu acele neoane si e facut din pexiglas...dar sunt de parere ca nu se potriveste cu liniiile masinii deci pt. mine e urat(si cred ca mai sunt care simt la fel)..am auzit in stanga in dreapta ca masina e naspa ca spoileru fata nu face 2 bani si park e o prasitoare...dar mie unul imi place asa cum e...Felicitari Lui DAn Si Lui Alin Pentru Munca Si Timpul Depus

RapJustin 01-10-07 20:03

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1127792)
Asadar un singur lucru am de reprosat la masina....eleronul..stiu ca e ceva in avampremiera in PN si ca e foarte interesant cu acele neoane si e facut din pexiglas...dar sunt de parere ca nu se potriveste cu liniiile masinii deci pt. mine e urat(si cred ca mai sunt care simt la fel)..am auzit in stanga in dreapta ca masina e naspa ca spoileru fata nu face 2 bani si park e o prasitoare...dar mie unul imi place asa cum e...Felicitari Lui DAn Si Lui Alin Pentru Munca Si Timpul Depus

acum sa o luam asa la general.... dak tie ca proprietar iti palce cum a iesit nu cred k mai intorci urechea la ce zic unii altii... care nu stiu decat sa vorbeasca.... si asta o fac si fara cap.... mie chiar imi place si eleronul....!!! bafta baieti!!

sony_cristi 01-10-07 20:05

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1128064)
acum sa o luam asa la general.... dak tie ca proprietar iti palce cum a iesit nu cred k mai intorci urechea la ce zic unii altii... care nu stiu decat sa vorbeasca.... si asta o fac si fara cap.... mie chiar imi place si eleronul....!!! bafta baieti!!

asa e cum zici tu.. ai foarte mare dreptate mie mi se pare foarte reusita masina !

buddy_lexx 01-10-07 23:01

mi`o plakut faza cu prasitoarea...=))))

JubliX 02-10-07 16:32

bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )

Khristy 02-10-07 17:55

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1129459)
bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )

de ce vorbesti de parca ai face tuning ??

Nartik 02-10-07 22:15

Quote:

La cine faci referire?

buddy_lexx 02-10-07 23:17

Quote:

sa inteleg k u esti ala care face tuning?? ..eu zic k nu isi avea rostu faza cu "pt cei care nu stiu engleza" .... si apropo d c zici u..parerile sunt impartite..e si normal cuiva sa nu`i placa un anumit aspect(gusturile nu s discuta)..pozele is puse pt a ne da cu parerea..chiar daca aceasta nu`i tot timpul pro.. :)

nick_nasta 03-10-07 09:06

Quote:

wa jublix!ce ai?iar te incingi?uite ce ai facut,ai stricat tot topicu`.s-a deviat total de la subiect.daca vrei sa te certi cu cineva intra pe mess ca ma cert eu cu tine:lol:

JubliX 03-10-07 14:34

nu vreau sa ma cert... whatever....

JubliX 03-10-07 14:45

bai dc nu se poate edita un msg? :-s.... ma refer la cei care nu shtiu ce e ala tuning nartik

ps: gata cu off topicurile :)

RapJustin 03-10-07 20:16

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1131029)
bai dc nu se poate edita un msg? :-s.... ma refer la cei care nu shtiu ce e ala tuning nartik

ps: gata cu off topicurile :)

sry pt off topic... dr trebe sa raspund:D

dupa un anumit timp de la postarea mesajului nu mai poti da edit la mesaj... asa k ele raman permanente si numi un admin le pote sterge...!!!! altfel raman!!!!

Ali_ump 04-10-07 20:44

gata cu off topicu ...daca aveti ceva de spus despre masina spuneti ..daca nu ....nu

GTRs 04-10-07 21:40

felicitari pentru masina..incepe sa ia amploare si la noi acest fenomen
Traiasca tuningul

Ali_ump 07-10-07 21:24

19 Attachment(s)
Am primit si celalat rand de poze de la Alin ceva mai bune ca si caliate ...:)
ENJOY;) :twisted:

GTRs 07-10-07 21:52

una mai frumoasa ca alta...

All times are GMT +2. The time now is 19:17.

- Copyright 2026 4Tuning