![]() |
Subaru Impreza WRX by Perrin
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...3eec948cf0.jpg
Subaru Impreza WRX by Perrin Tunerul american Perrin Performance a modificat un Subaru Impreza WRX. Intentia inginerilor a fost aceea de a fost aceea de a oferi o gama completa de imbunatatiri pentru Impreza, incluzand motorul, suspensia si exteriorul. Primul pas a constat in inlocuirea sistemului existent de evacuare cu unul mai performant. Apoi, in locul turbinei originale s-a montat una mai puternica, GT3071R. De asemenea, Impreza WRX STI a primit si un set nou de injectoare plus o remapare ECU. Rezultatul final se traduce in 385 CP si un cuplu maxim de 540Nm. Modificarile au continuat cu un kit de suspensii reglabile H&R, bare stabilizatoare noi si jante forjate Konig de 17", incaltate in cauciucuri Yokohama Advan Neova de 245 mm. |
Re: Subaru Impreza WRX by Perrin
frumoasa tare....o fugiiii???!!
|
mortala mashina nu am c zice:)
|
sincer mie nu imi place................
|
wrx-ul e tare si stock ,plus ca exteriorul e de KK
|
nush ce sa zic...nu inteleg de ce au facut-o hatchback, da merge...
|
Hatchback pare sa fie cat mai sport
|
mie nu prea imi place impreza asta nou, dar asta parca mai merge.
|
Noua Impreza arata chiar oribil nu stiu ce naiba le-o fi veni s-o scurteze , dar asta de..... mai merge !!!cat de cat
|
nu stiu dar sincer aia de la subaru si-au taiat o craca de sub picioare e oribila masina ca aspect plus ca au schimbat stilul....wrx nou e oribil si sincer eram fan subaru si sunt inca...da ultimul model ...e de kko...
|
fatza arata bine.. dar.. spatele... sub orice critica.. NASPA
|
Quote:
|
da ai mare dreptate WRC , acolo cam toate masiniile sunt hatchback, ford , citroen , suzuki , oricum mie imi place si gusturiile nu se discuta;)
|
ce iai face parerea mea tot mai frumos modelul wrx 2002-2007 parca ala avea mai multa personalitate
|
prea tare subaru dar abtipildurile alea strica tot.
|
nici eu nu ma omor dupa modelul asta dar ca performante, se descurca destul de bine!
|
parca ar fi o eroare a placii video:)....foarte tare
|
Frumos bolid.
Cam cat costa modificarea? |
Noua Impreza este de ***, pacat de performante. Ce draq s-au gindit cand au facut-o hatcback??? Ca performanta .. no coment .. este WRX. Iar asta arata naspa... este doar o parere.
|
mie imi place desi recunosc ca mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu trecerea de la vechiul la noul model....totusi NU imi plac DELOC stopurile...de ce albe...si nu numai la modelul asta si la varianta standard la fel....arata nashpa cu ele albe...
|
Quote:
|
e crima masina super tare
|
imi place masina cu toate ca paint-jobul mi se pare prea incarcat
|
tot mai frumos e modelul anterior.....orice ar zice lumea