![]() |
Desenele mele - ovidiums
11 Attachment(s)
salut pe toata lumea.
inainte de a posta desenele trebuie sa spun ca desenul e pentru mine principala sursa de venit, iar masinile sunt desenate pentru ca asa cerea contextul. nu sunt un pasionat al desenelor cu masini ci un pasionat al desenului in general. lucrarile sunt fie desenate in creion si colorate in photoshop, fie desenate integral in photoshop, fie sunt desene vectoriale (adobe illustrator). |
Re: si masini
3 Attachment(s)
am mai gasit doua mashini facute in creion. au un look mai cartoon fiindca le-am folosit pentru niste caricaturi.
celelalte sunt photoshop, facute pentru un storyboard. |
interesante lucrari..............
|
deci foarte tari desenele :) domnilor avem un profesionist printre noi. Bine ai venit! sper sa ne mai dai si noua nijte sfaturi :)
|
merci.
oricand, cu placere! |
Iti apreciam munca acum ceva timp de VisualArt.
Bine ai venit si pe aici ! |
merci.
aici am ajuns ca posesor de masina; ca desenator voi incerca sa fac ceva tutoriale despre cum se deseneaza o janta, o perspectiva, o reflexie (treburi de design industrial), chestii care pe VA nu prea sunt cautate. |
Bine ai venit aici. Te admir de ceva vreme pe forumul visualart si, cateodata, prin oras (ma refer la reclame).
|
merci.
acolo-s mai "batran". sper sa imbatranesc si aici (nu inainte de vreme :D ). |
Superi tari, mai ales cele detaliate , imi place Lamborginiul din mijloc :-) !
|
1 Attachment(s)
sa mai dezmortzesc un pic thread-ul:
desenul e relativ mic 10/15 cm. desenat cu un 0.7 2B |
foarte tare...se vede de departe o mana sigura...welcome
|
merci. sper sa postez mai des.
|
felicitari!am mai dat peste cineva care sa stie sa deseneze.eu nu prea ma pricep la masini ci doar la personaje.etc
www.sinfest.net long story short...incasez banii p copyright :X |
interesante lucrarii
|
Merēi!
E aproape un an de cānd a fost īmgropat threadul. Poate mă mobilizez să-l țin īn viață și cu lucrări. |
exact un an si doua zile de cand a reinviat topicul....ti-am zis eu sa mai dai si pe la noi:D...
|
O să sărbătoresc la noapte cu un TT, tot pentru o caricatură :)
|
Oho..pai il asteptam cu nerabdare:D...
|
1 Attachment(s)
asta-i:
|
:)))cat timp ai luat la tt?....de curiozitate:D...
|
cred ca v'o juma de ora. e de umplutura pentru caricatura.
|
ovidiums faci niste desene excelente te rog imi faci si mie un mustang sau ferari 599
|
sincer nu prea am timp...daca o sa se intample vrodata sa am sau daca voi fi nevoit sa desenez una din cele doua masini o sa postez aici.
|
Quote:
Nu poti sa incerci sa ti le faci singur?cum crezi ca o sa inveti sa faci mai bine?! Ovidiu desenele sunt superbe!audiul,nu pre mi-am dat seama ca e caricatura..:D superb! |
merci,
audiul e parte dintr-o caricatura; el e doar mai spre stilul"comics", caricatura propriu-zisa e a personajului care il conduce. |
Si nu poti sa ne arati si restul desenului?:oops:
|
nu stiu ce sa zic... nu prea am cum; ar trebui sa cer consimtzamantul beneficiarului si e vorba de o persoana pe care nu o cunosc decat din pozele trimise pentru caricatura.
|
2 Attachment(s)
postez si aici propunerea facuta pentru userii posesori de bmw e30:
|
Re: Desenele mele - ovidiums
foarte tare propunerea...dar nu era mai bine daca pastrai stilul clasic?...cele doua bmwuri care se dadeau?:>
|
pai propunerea e pentru posesorii de e30. cum adica clasic?
sa fie ambele din fatza? |
exact:D...ca la linii:D
|
eu m-am gandit ca e mai fair sa prezint masina fatza-spate, fara a crea vreo concurentza intre doua masini. mai ales ca e vorba de simbolul unui model anume. ce rost are sa reprezint doua masini la fel concurand?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning