![]() |
vand statie
3 Attachment(s)
se vinde directed xtreme 2300x arata(mai bine ca in poze) si merge ca noua,nu a fost reparata.
4 ohmi, stereo: 2 x 50W RMS 2 ohmi, stereo: 2 x 75W RMS 4 ohmi in punte:1 x 150W RMS Crossover variabil Bass boost comutabil 6 or 12dB @50hz protectii curent pret 1.700.000 negociabil ! |
Re: vand statie
salut , te-ar interesa un schimb cu o magazie de cd Sony:-P https://forum.4tuning.ro/555-hu-cd-playere-mp3/71098-vand-magazie-cd-sony.html sau un mixer audio pe 3 canale http://www.turntablism.ro/forum/view...php?f=23&t=179
daca nu..ia-o ca pe un up!multumesc! ps: daca reusesc sa dau intre timp una din ele as lua eu statia, bafta! |
nu mersi ..am nevoie de bani..statia te asteapta :)
|
up........pret negociabil!
|
up up up up....
|
da-mi in pm ultimul pret te rog si un numar de telefon. multumesc
|
up..up up up up
|
nu ma scapa nimeni de ea?strange prafu din camera...am zis ca e NEGOCIABIL!!
|
sal zi mi te rog ultimul pret si te las eu fara ea!!!!
|
1,5mil e ok? e vreo 3mil noua..avand in vedere ca a mea e folosita o las la jumate de pret..dar isi face treaba ok..
|
salut... stiu ca sunt cam ''nesimtit'' dar nu am mai mult deocamdata... iti ofer 100 ron + taxe postale platite de mine... ce zici?
|
salut!nu mersi.. vreau un pic mai mult ...nu esti nesimti stai linistit..fiecare cat are..daca ai vreun drum prin bucuresti..cat dai pe transport adaugi si e a ta :)
|
up............
|
mai scad 3 beri si o sticla buna de vin din pret...cat rezulta?eu nu stiu...ziceti-mi voi :)..ahh..mai pica si 2 eugenii...
|
Quote:
d care vin?? frantuzesc??? daca e asa o iau eu cu 50 ron :)) si daca mai scazi si berea iti ofer 40 ron :)) =)) |
vezi ca e si vin cu aroma de capsunica la 5l care e 5 roni sticla si bere cu 1,5 ron..deci avem cu ce negocia :):)...
|
facem un schimb ??poate gasesc ceva util...
|
ai de la mine 115 ron!!! facem treaba??sa nu mai stea prafu pe ea!
|
sal unde ne intalnim sa te scap de ea???....vin cu pronto sa o stergem de praf :)
|
up..inca strange prafu...
|
schimb cu un condensator???
|
mai este disponibil anuntul? daca da care este ultimul pret?
|
o vreau cum facem ?
|
e luata de mn :D:D
|
Quote:
|
nici nu a ajuns in posesia-mi!:))
|
inca nu a ajuns dar este rezervata lui cryssboy...
|
5 Attachment(s)
poze artistice nude cu minunata statie :)
|
Quote:
|
mai zii un pret
|
maiestre....de cand este anuntul asta am schimbat 3 statii..succes in cautari :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning