Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Taunus 2.9 V6 Cosworth - El torro (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/7155-ford-taunus-2-9-v6-cosworth-torro.html)

Xdriver 07-08-05 19:03

Ford Taunus 2.9 V6 Cosworth - El torro

8 Attachment(s)
Ce parere avetzi de vechitura la care lucrez acum?

NEo007RX4 07-08-05 19:48

spor la munca si sa faci ceva frumos. in primu rand da jos proiectoarele alea... fa-o o masina simpla, frumoasa, nu un kitch prea des intalnit pe strazile noastre. Daca poti o lasi in jos, niste jante si o vopsea frumoasa... fara 154353 prize de aer si spoilere \"rieger\"

c i k y 07-08-05 20:05

vad k esti pus pe treaba.multa bafta si asteptam rezultatul :wink:

AlexT 07-08-05 20:35

spor la treaba, asteptam rezultatul

codrin44 08-08-05 20:49

man..... :D ....ce le faci la portiere? :D

cls21b_EVO 08-08-05 21:30

Cred...ca le face fara Deschizatori...cum era masina aia la Timisoara...dak stiti...nu stiu ce era...cert e ca avea faruri de Octavia noua...

alexutzu 08-08-05 21:33

uuuuuh, shaved doors pe vechitura asta, iar asta vad ca este abia inceputul.
abia astept sa vad ce ii rezerva viitorul.

cosmineloo 09-08-05 16:39

fuck! ce dreq faci la capota aia? STOP! sau e prea tarziu? o prelungire cu pleoape oblice? shit! mai ai vreo capota buna? o sa o inlocuiesti nu e asa? sigur capota aia e o gluma. sau macar o iluzie optica.......

X-TaZzY 10-08-05 20:29

...

mah omule ... deocamdata e frumoasa mashina... sa vedem rezultatele ... o sa iasa ceva marfa sper ... nu ce vad peste tot pe strada ... bafta ...

cosmineloo 31-08-05 11:21

gata mashina? te-ai saturat de ea?
ma gandeam eu ca nu te numeri printre curajoshii care ingroapa bani in fiare

scorpio GL 31-08-05 12:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cosmineloo\"
fuck! ce dreq faci la capota aia? STOP! sau e prea tarziu? o prelungire cu pleoape oblice? shit! mai ai vreo capota buna? o sa o inlocuiesti nu e asa? sigur capota aia e o gluma. sau macar o iluzie optica.......

Se numeste capota bad boy look, (au unele golfuri4)si o sa arate super.garantat.

Please, ala care faci masina asa mai tine-ne la curent.

cosmineloo 31-08-05 20:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"scorpio GL\"
Quote:

Se numeste capota bad boy look, (au unele golfuri4)si o sa arate super.garantat.

ai mai vazut tu pe vreo mashina ca asta capota de BB? eu ma indoiesc ca este prea frumos. este cam clasica masina. dar dupa cum se vede nu e a mea........oricum sunt curios ce o sa iasa, si la urma urmei e ford-ist si tre sa il sustzinem.......

teddy 01-09-05 03:07

eu doar as vopsi-o frumos, as pune niste jante mari si as cobori un pic garda la sol... real clean.

DACIA-Wrc 01-09-05 06:44

eu am vazut`o personal, usile se deschid cum se deschid, da porbagaju...iti bati copii
masina , daca am inteles eu bine ce mi`a spus driveru, o sa aiba niste jenti pe 15, le`am vazut is mijto, o sa aiba un volan adevarat, ceva scaune, etc etc, si motoru va asig ca o sa poata umpic :d
american muscle :d trust me

scorpio GL 01-09-05 12:03

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"scorpio GL\"
Quote:

ai mai vazut tu pe vreo mashina ca asta capota de BB? eu ma indoiesc ca este prea frumos. este cam clasica masina. dar dupa cum se vede nu e a mea........oricum sunt curios ce o sa iasa, si la urma urmei e ford-ist si tre sa il sustzinem.......

Bineinteles ca-l sustinem ca e de-al nostru.BB vreau sa-mi pun si eu la Scorpio, si la passat, ca imi place cum da.

SHOGUN-A8 01-09-05 22:22

Incearca sa faci si tu o masina clasica-clasica,nu o masina clasica-kitch.
Ar iesi ceva frumos daca ai incerca ceva tip muscle sau ceva de genul asta :P .
Good luck!

Piry 02-09-05 10:16

8 Attachment(s)
va pun eu niste poze ca vad ca el ii ocupat.

oricum XDRIVER are si OPEL ASCONA cu kit MATTIG daca cautati mai bine sub topicul \"masina mea\" o s-o gasiti, si asta-i drept dovada ca omul are gusturi bune.

poze cu stopurile si jantele.

john17 02-09-05 12:53

Aoleu, stopurile alea de la Yusufachi stateau mai bine la taraba! Somebody stop him!

cosmineloo 03-09-05 09:47

nu aveai alte stopuri sau pe astea le-ai vrut tu? nu aratau mai bine alea veki? esti sigur ca nu le-ai skimbat doar de dragul modificarii? pardon tuningului?

Xdriver 17-09-05 22:52

hello

Stopurile vor fi negre, la fel si masina.
Acum lucrez la tablarie, iar saptamana viitoare sper sa termin si sa ii montez motorul :D
Motorul este vopsit in mai multe culori, capacele de la culbutori si inca cateva piese le-am cromat.
Motorul este un V6, putin modoficat :twisted: , cutie de viteze in 5 trepte, grup conic schimbat cu unul cu raport 4:3, ambreiaj sport, evacuare pe exterior, de-alungul pragurilor din inox, inclusiv galeriile de evacuare tot din inox.
Jantele nu sunt pe 15\" cum zicea Piry, ci pe 16\", anvelope 205/55/16 pe fata si 225/50/16 spate.
In interior scaune Recaro, volan Momo Milenium Sport, plansa bord din Inox.
In curind o sa mai pun niste poze. :wink:

codrin44 18-09-05 00:28

mai spune-ne ceva despre motor si despre ce vrei sa-i faci.
ai gasit unde sa faci cromari?

Xdriver 24-09-05 21:10

bau

Este un tip aici in cj care cromeaza una-alta si la preturi rezonabile. Pacat insa ca nu poate croma decat piese din otel, nu si din Aluminiu sau fonta :(
In legatura cu motorul.....sunt in cautarea unui compresor mecanic :twisted: pt ca nu ma satisface indeajuns carburatorul.

codrin44 24-09-05 22:47

2 Attachment(s)
in loc de cromare,pasla!

Xdriver 01-10-05 23:09

bau

Lustruitul al pasla merge pt piesele dinainte cromate sau din aluminiu, dar nu si la cele din metal.
Poti sa le lustruiesti si acele, dar tot o sa inceapa in scurt timp sa rugineasca, asa ca....tot cromatul e mai sanatos.

cosmineloo 23-04-06 09:53

Re: bau

Quote:

Originally Posted by Xdriver
Lustruitul al pasla merge pt piesele dinainte cromate sau din aluminiu, dar nu si la cele din metal.
Poti sa le lustruiesti si acele, dar tot o sa inceapa in scurt timp sa rugineasca, asa ca....tot cromatul e mai sanatos.

pai si le-ai cromat sau ai murit?

Xdriver 03-08-06 10:34

Re: El torro

Am facut multe la ford de cand nu am mai intrat pe forum.
I-am montat jantele, am latit aripile, am intarit suspensia spate, acum urmeaza fata....
Urmeaza sa imi iau concediu de lucru:) si sper sa termin ce mai am de facut la el si sa il dau la vopsit.
Poze cu masine puteti vedea pe topicul: CLUJ STREET RACING

jenovedon 03-08-06 20:03

mai frate, schimba-i stopurile, ca alea-s stopuri de semiremorci pt tiruri si nu dau bine, pe cuvant

Sir_KnupSKull 07-08-06 04:32

arata beton stopurile,stiu exact ce fel de masina vrea el sa arate :)

jenovedon 07-08-06 12:28

mai frate te pomenesti ca a face din ea ceva KOGEL sau METACO. oricum asta e parerea mea, ca nu dau bine. zi tu cum o sa arate, daca stii?

Xdriver 08-08-06 10:43

Acum nu arata prea bine, dar dupa ce se va face finisajul la ele o sa arate total diferit. Ma gandesc si la varianta la care sa le fac rosii complet.

jenovedon 08-08-06 10:56

acuma tu stii cum o sa le faci. parerea mea e sa faci stopurile dupa ce termini caroseria, sa vezi ce si cum dau mai bine. good luck

Xdriver 29-11-07 08:38

7 Attachment(s)
Nu am intrat de mult, asa ca acum o sa pun cateva poze.
Farurile nu raman acestea, am deja faruri rotunde cu angel-eyes; nici capota-de fapt toata fata nu ramane ca in poza.
Si stopurile sun altele, cu sticla rosie complet....cu leduri.
Urmeaza sa pun poze cu eleronu....si cu ce ii mai fac......finisaje....vopsit....;)

codrin44 29-11-07 14:27

imi place aspectul de muscle. dar trebuie finisata sa arate perfect. spor la treaba si nota 10 ptr. roti

Xdriver 30-11-07 09:07

5 Attachment(s)
Merci Codrin.
Mai pun niste poze...cu masina under construction....
Am pus si o poza cu o Cuda....asa vreau sa fac fata;)

lipode 30-11-07 14:21

salut cred ca o sa iasa misto spor la treaba.poti sa-mi spui din ce material si cat a costat sa faci flansele adaptoare pentru roti?

Xdriver 03-12-07 09:14

Flansele le-am facut aici in Cluj la o firma specializata pe asa ceva.

smtraxx 03-12-07 09:56

Ma drivere..spor la munca ... dupa ce termini, le scoatem pe strada..o sa fie surori ..aproape gemene. :)

Xdriver 03-12-07 10:53

Bine ai zis: "aproape"...care insa au evoluat in directii diferite:D

codrin44 08-12-07 09:38

grila fata e originala? sau de pe ce e luata? farurile? de pe ce-s? cum le-ai prins?

Xdriver 10-12-07 08:07

Grila fata din poza e cea originala....deocamdata:D pt ca o sa fac alta din inox.
Farurile sunt de VW Golf si vin cu tot cu suport pe care este si sistemul de reglaj si care se poate monta pe orice suprafata plana.

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning