![]() |
Vreau sa cumpar o masina !
(am vre-o 19 ani si) vreo 10000 de euro , si vreu sa imi iau un golf 4 sau un passat . nush la care sa ma hotarasc , sfatuiti-ma si pe mn va rog frumos !
Ar mai fi ceva , la ce ar trebui sa fiu mai atent cand mah voi decide , problemele cele mai des intalnite ! |
Re: Vreau sa cumpar o masina !
dai dovada de enorma originalitate mai ales cand spui ca vrei g4 sau passat
sigur vrei asa ceva? nu vrei ceva mai tineresc? |
Quote:
|
totusi...nu doar golf si passat exista pe lumea asta...alte modele nu te atrag? totusi, eu as alege golf
|
Quote:
daca vrea sa-si ia passat sau golf macar sa ia un benzinar. asa ar fi si el mai original. ca de 1.9tdi m-am saturat si nu sunt singuru. |
ia-ti honda civic ep 1 :D gasesti vreo cateva pe mobile.de
|
Quote:
deci ? parerei despre ceed ? :) ( cu modificarea ca sunt 109CP desi nu cred ca este o mare diferenta intre 105 si 109; sunteti liberi sa ma contraziceti ) |
e kia... mie nu-mi inspira mare incredere marca asta...dar arata mai bine si e mai dotata decat golful.
|
ei zic ca ofera garantie 7 ani .. da-ti seama ce super masina este :lol:
|
Quote:
|
Vrei limuzina second sa agati parasute/repara parintii in caz de se strica sau una noua in care agati fete/se repara pe garantie?
|
Lasati omul daca ii place golful , dc ii sariti in cap?Si daca il vrea TDI ce?...te deranjeaza cu ceva?
Alte variante in banii tai ar fi Hyundai I30, e vreo 11000,iar daca vrei SH...uite-te si la Opel Astra H , Megane .... s-ar putea sa gasesti ceva ok ... si sunt mai actuale decat un golf 4... |
Aygo/C1/107, Suzuki swift, Colt si altele. Depinde ce vrei, mare second, mica noua :)
|
Quote:
cat despre j.v.l.: daca nu cunosti regulile acestui forum nu mai posta aici. ia intreaba un moderator si ai sa vezi parerea lui. fiecare om, cand doreste o masina, isi deschide un topic. aici se vorbeste despre cel care vrea golf sau passat. nu despre cee'd-ul tau. asa ca da-i tu un back apasa pe new topic si scrie acolo "vreau kia cee'd - sfaturi":lol:. crede-ma ca asa e bine. |
Quote:
Sa revin la topic cred ca e mai inteleapta ideea de a lua un Golf e mai usor de manevrat e mai mic mai nou si mai dotat decat pasatul in banii astia. |
pai io stiu ce sa zic mah baieti , acu cica sa mai astept sa iau bacu si o sa mai fac rost de niste bani ! ;)) adik sa am in total vre-o 14 mii , dc iau bacu :)) si mah gandesc la un audi a6 din 2002 la vre-o 180 de cai ! :D , sau sa raman la golf si sa fie 5 ? nush :-??
|
Te rog eu, ia-ti ceva cu mai putini cai, in primul rand nu ai unde sa ii alergi, in al doilea rand e mai bine sa te obisnuiesti cu puterea mai intai... sunt destui morti pe motociclete prea puternice pentru ei. Si chiar nu am chef sa se suie careva pe mine din teribilism. Nu o lua personal, vorbesc in general. Dar trebuie sa te obisnuiesti cu puterea.
|
Quote:
|
mai bine ramai la golf si sa fie 5 pt ca a6 e o masina greu de intretinut (eu stiu) care, fiind si din 2002, incepe sa pice incetul cu incetul. si banii care ii bagi in ea nu sunt deloc putini.
tzatzichi... gata... ajunge... imi place oricum ca stii cum sa-ti dai seama daca cineva are carnetul de putin timp. ii place benzina = incepator. ii place diesel = smecher, cel mai bun |
Quote:
probabil te gandesti la 2.5 tdi. cred ca ar fi o alegere buna.. putere mai mult decat suficienta, consum rezonabil. si sa nu te iei dupa miturile astea, k daca esti incepator iti trebe masina cu motor varza. la urma urmei, daca nu ai cap, mori si cu 10 cai..nu numai cu 180. |
Nu prea ma intereseaza daca se omoara cel care conduce, ma intereseaza de restu care ii ia cu el gen prieteni, pietoni sau alti soferi.
|
Quote:
era intr un cotetz de masina, i a ramas blocata acceleratia si a intrat pe o strada pietonala unde a omorat foarte multi oameni. masina aia nu avea mai mult de 70 de cai. deci cum spuneam...unde nu i cap, si 10 cai sunt multi. asa ca ..hai sa l lasam pe om, sa si aleaga o masina cu un motor rezonabil, chiar daca i incepator. |
Quote:
|
Quote:
|
eu unul nu te inteleg. Gandeste-te ca poate asta va fi ultima ta masina cu adevarat, adica nu masina de carat copii, nevasta, cumparaturi. De ce nu-ti iei si tu ceva sport? Un Civic, un Alfa GT, o Celica...ceva? Ce naiba vreti toti tancuri de-astea care nu ies cu nimic in evidenta, de care oricum mai sunt inca 17 milioane in orasul vostru?
|
Quote:
|
hai sa zicem ca inteleg...desi nu mi-as lua 2,5 tdi nici in ruptul capului. Prefer oricand 2 litri benzina. Aa... si nu nemteasca:)
|
Quote:
|
nu, cu siguranta nu. japonezele sunt cele mai fiabile. Mie nu-mi plac masinile nemtesti pentru ca:
1. n-au personalitate 2. majoritatea n-au absolut nimic spectaculos, exotic, deosebit...ceva...orice. (exceptand BMW 850 si SLR) 3. sunt mult mai laudate decat este cazul. |
cu faza cu laudatul da... ai dreptate. dar o masina nemteasca e foarte bine inchegata, toate controalele sunt puse logic si gandite sa fie cat mai accesibile si nu in toate culorile si formele ca la cele frantuzesti (ex reno si citroen), chiar daca e o masian japoneza mai fiabila nu cred ca poti sa spui despre cea germana ca nu e fiabila. doar nu toata luema merge 100mii km pe an:|. si sa stii ca d emulte ori ce e spectaculos nu prea e bun.
parerea mea e ca daca chiar vrei o masian sport frumoasa si cu personalitate iei un aitalieneasca. nicidecum frantuzeasca, pt ca francezii decat la renaultsport au dovedit ca se pricep, in rest numai prostii si nici japoneza, pentru ca dupa mine nu toate japonezele au personalitate. exemplu toyota e una din cele mai plictisitoare si fara personalitate marci. e adevarat, au modele bune, fiabile, bine facute, dar in 2 secunde te-ai si plictisit de ea (in afara de supra:D). sincer, dintre japoneze singurele care merita sunt mitsubishi si mazda. honda se remarca placut doar prin civic. da chiar, caddylac ce-ai zice de o mazda 6? e si sportiva, si destul de luxoasa. pentru cineva de 18-19ani un audi a6 pica exact ca un rahat. e prea batraneasca... |
Quote:
|
uite deontologii unde erau...stiti vorba aia..."vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri"...bai baieti,in special amphetamine si ionut_cluj...daca ma uit ce masini conduceti...cred k sunteti ultimii in masura sa dati sfaturi in alegerea unei masini...si mai ales sa va mai spuneti si pararea in legatura cu audi A6,passat,golf...sunteti penibili
|
Quote:
|
Quote:
Dar vai, acum vad... conduci passat. Mii de scuze si plecaciunile de rigoare. Alaturi de a6 si golf, aceste 3 modele reprezinta masina perfecta. Pacat doar ca nici n-arata prea bine, nici nu merg prea tare, nici nu consuma prea putin si nici nu tin prea mult. Hai sa nu stricam threadul omului. Bafta. |
=))))) m-am uitat pe threadul "masini tari" dar nu am vazut nici un suzuki baleno sau oltict WRC :):):):):),nici macar saab.:):):) privind masinile tari pe care le-ai condus tu...imi dau seama ce gandire ai,imi dau seama cam ce haine porti si ce muzica asculti :):):) probabil ai pe luneta la oltcitul WRC semnul NIKE
|
stii care e diferenta dintre verbele "a conduce" si "a detine"? sa stiu daca ne intindem la povesti sau nu:) Ia spune, ce haine port si ce muzica ascult?
p.s. pe luneta la WRC am oltcit.ro :) |
pai daca nu asculti ozosep si daca nu te imbraci in rosu-alb-verde,atunci sigur asculti manele si te imbraci rosso-nero :)
|
try again, madafaca!:) de Memphis Bleek sau Collie Buddz ai auzit? hai, fugi la joaca...stricam threadul omului si e pacat.
pt autorul threadului: ia-ti passat sau a6. |
:):):) aoelu...esti vai de mama ta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning