Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Pensionarii japonezi, obligati sa traga pe dreapta (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/71431-pensionarii-japonezi-obligati-traga-dreapta.html)

Ed_Crane_1983 19-03-08 16:08

Pensionarii japonezi, obligati sa traga pe dreapta

1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...12bbcbc14d.jpg

Pericole la volan?

Cel putin pentru japonezi si englezi abilitatea de a conduce o masina se incadreaza in trei categorii principale. Pe la 18 ani, "zero skills", cum prefera sa spuna dumnealor, apoi urmeaza o perioada in care acumulezi experienta si devii un sofer sigur pe tine, iar la "apus", peste 60 de ani, sa zicem...uiti tot ce ai invatat in anii intermediari, instinctele ruginesc si devii o povara pentru trafic...

Batran, furios si iute

Ultima "varianta" e valabila in Tokyo, unde batranii care au peste 65 de ani "la bord" sunt stimulati cu diverse reduceri si servicii ca sa "traga" definitiv pe dreapta. Mese gratuite la restaurant, facilitati la banca, tot felul de ajutoare sunt acordate batranilor din Tokyo care renunta la sofat. Masura a venit ca urmare a unei statistici destul de ingrijoratoare, care spune ca in 2007 circa 100000 din accidentele inregistrate in Tokyo au fost cauzate de batrani peste 65 de ani.

Tinerii englezi, soferi de la 18 ani

Reversul medaliei se gaseste in Anglia, unde se urmareste cresterea varstei legale de la care un jun are voie sa conduca de la 17 ani la 18 ani. Totodata, tinerii invatacei care vor permis trebuie sa urmeze o scoala de soferi pe perioada unui an intreg...De asemenea, soferii foarte tineri nu au voie sa transporte alti tineri in masina noaptea. Statisticile englezilor arata ca soferii tineri sunt implicati in majoritatea accidentelor mortale din Anglia, cauzate lipsei de experienta si a excesului de zel asupra pedalei de acceleratie...

Din pacate, in general, regulile sunt scrise ca sa fie incalcate...

foss 19-03-08 18:19

Re: Pensionarii japonezi, obligati sa traga pe dreapta

Si in romania cei peste 65 de ani ar trebui sa puna carnetul pe masa ca stiti cum se spune ca atunci cand imbatranesti dai in mintea copiilor adica nu mai esti constient de ce faci!!!!Sunt o adevarata pacoste cei peste 65 de ani in traficul deja nebun din Bucuresti si pe sosele dupa ce sunt de doi bani mai si merg cu 20km/h ca asa lise pare lor sigur!!

SHOGUN-A8 19-03-08 18:27

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1432992)
Si in romania cei peste 65 de ani ar trebui sa puna carnetul pe masa ca stiti cum se spune ca atunci cand imbatranesti dai in mintea copiilor adica nu mai esti constient de ce faci!!!!Sunt o adevarata pacoste cei peste 65 de ani in traficul deja nebun din Bucuresti si pe sosele dupa ce sunt de doi bani mai si merg cu 20km/h ca asa lise pare lor sigur!!

Ei las ca daca ajungi tu la 65 de ani AZIL scrie pe tine :lol:

Geo_F L G 19-03-08 18:50

e mai bn asa decat sa incurce traficul.parerea mea!

Bobytzul 19-03-08 19:40

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1432992)

In sfirsit si un sfat competent .
-Omul are perfecta dreptate
a)majoritatea accidentelor sunt facute de cei peste 60 ani
b)Tot cei peste 60 ani se trag la liniute si mai fac tandari masinile la lume vezi cazul cu tico ajuns cit 4 cutii de televizor ,chiar ca mosii astia au dat in mintea copiilor .
c)Tot cei peste 60 ani sunt vinovati, ca au avut tupeul sa treaca pe zebra ca pietoni si ajung cu slvarea la spital ,vina lor este ca trebuia sa uite cu binoclu la masina care vine si sa vada din timp ca omul si conduce si vorbeste la mobil si mai trage un fum din tigare.
d)pai tot pensionarii sunt vinovati ca stind pe refugiu la tranvai se trezesc maturati de un bolid,vina lor este ca nu au anticipat ce intentii are expertul de la volan si nu au fugit ca iepurii care unde vedea cu ochii.
PS 60 ani inseamna virsta celor 3-4 din masina adunata

Bogdan_ozzy 19-03-08 19:44

Asta e chiar bine.. batraneii care au condus o viata si nu mai poata conduce dupa o anumita varsta , legea asta ar trebui sa fie implementata si la noi ... si eu asi ridica varsta la care poata sa dea un tanar de carnet de la 18 la 20 pentru ca.. sunt sute de motive si explicatii (teribilismul ). ;)

Bobytzul 19-03-08 19:45

Quote:

Originally Posted by Geo_F L G (Post 1433070)

Inca un expert ,poate mosu are un logan sau un mert si il da nepotului ca el in 5 ani (mosu) nu a reusit sa juleasca masina si ala in 3 zile vine cu dauna totala .Beleaua este ca mai ai de asteptat 4-5 ani pina sa dai de permis .Asa ca ai grije ia bececeta si da o tura in parc dar inainte sa intri sa te rogi sa nu te alerge ciinii comunitari .

Teroarea 19-03-08 19:47

eu zic ca tineretul produce cele mai multe accidente mai ales copii de bani gata care apasa acceleratia la fund au fost multe cazuri in general cei batrani sunt foarte prudenti si linistiti acum ca mai sunt si 2-3 cazuri asta e alta poveste dar in general multe din accidente se produc cu copii teribilisti...

gunball 19-03-08 19:55

daca sti sa conduci poti sa ai si 101 ani ca tot nu faci accidente sau alte lucruri.

Bobytzul 19-03-08 19:58

Quote:

Originally Posted by Geo_F L G (Post 1433070)

Tu mai ai pina sa dai cu presupusu .Banuiesc ca adori plimbarile in aer liber .
-1 buc bicicleta
-Drum asfaltat
a)dac ai singe in tine mergi pe sosea
b)cind iesi sa anunti si televiziunea si daca vei parcurge 5 km vei fi declarat omul anului sau clientul spitalului ,cu toate ca ai aprox ac drepturi ca si restul celor care participa la trafic (am uitat sa ai asigurare pe viata )
c)Dupa ce o sa vezi ca este cam albastra treaba pe sosea o sa incerci sa o iei pe trotuar ,acolo ai belele cu pietonii .
d)ai piste special amenajate :D de primarii acolo vei fi in siguranta totala mai precis 2 linii II cu o bicicleta desenata pe jos unde este trotuarul mai larg dar si masinile sunt parcate una linga alta pe trotuar .

sandueugeniu 19-03-08 20:13

Nu cred ca-i o regula ca toti batrinii sunt inceti in trafic dar mare parte din ei da.Deci nu toti ar trebui sa se lase de sofat mai degraba cred ca dupa 65 de ani ar trabui sa faca niste teste medicale anual.

Bobytzul 19-03-08 20:19

Quote:

Originally Posted by sandueugeniu (Post 1433281)
Nu cred ca-i o regula ca toti batrinii sunt inceti in trafic dar mare parte din ei da.Deci nu toti ar trebui sa se lase de sofat mai degraba cred ca dupa 65 de ani ar trabui sa faca niste teste medicale anual.

Uite aici un reportaj cu ce se ocupa hodorogii si chiar ca trebuie sa le faci mama testarilor https://forum.4tuning.ro/showthread.p...44#post1417344 Pai pe cine doreai tu sa testezi ca nu am priceput .

Victor_WRC 19-03-08 20:37

Treaba cu tinerii sunt deacord ca merg ca nebunii , dar cu faza cu scoala de soferi pe un an mai bine asi bagau ceva undeva Englezii aia adica nin perspectiva mea eu i-asi crede nebuni , auzi nene sa faci scoala de soferi intr-un an. Doamne FERESTE !!!

Iar treaba cu oamenii invarsta peste 60...65 de ani asi propune sa dea examen in fiecare an daca nu l-au luat sa le fie de bine. Dar am vazut in Rm.Valcea niste mosnegi nene cu Tuareg , seria 7 , multe Mercedesuri , care au cate un cheag de sange pe creier :):):):):):) si sa vezi cum apasa pedala de parca ar fi strada lu masa unu era cat peaci sa dea peste mine pe zebra.

alexxx18 19-03-08 21:41

pensionarii sa stea p prima banda cum stau cei cu SCOALA,nu-i suport cand vad k merg cu 30km/h si cand trec d ei si ma uit ghici..fara suparare ori e babalac ori e femeie(nu am nimik cu ele sa nu s inteleaga gresit:))

mario-gtr 19-03-08 21:49

sincer as prefera sa fie testate toate femeile care conduc Q7, ML, si alte asemena. sa fie estate doar daca isi pot conduce masinile (parcari, intoarceri si alte alea). oricum batranii sunt deja tinuti departe cu ajutorul pretului la benzina si mai nou si la motorina, nu prea am mai vazut exemplare....

topser 19-03-08 23:26

Mai baieti nu fiti rai ca si noi vom ajunge ca ei ! In alta ordine de idei imi aduc aminte ca inainte de 89' dupa 60 de ani se faceau controale medicale anual si mi se pare corect ,ca nu pre se fceau cum trebuie asta este alceva ! Acum legislativul nostru le-a dat posibilitatea conducatorilor auto sa nu mai faca fisa medicala dac-si depun actele pentru noul permis inainte de a expira ,ce a ce mie mi se pare aberant ! Sa nu mai zic ca fisa medicala o data la 10 ani iarasi nu mi se pare normal ,in 10 ani se pot intampla multe ! Cunosc persoane care nu vad cu un ochi, sau trebuie sa le tipi in urechi ca sa auda ceva ca sa nu mai zic ca mai sun unii care la semafor cunosc ordinea in care sunt asezate culorile .On topic nu am nimic impotriva varstei dar sa dovedeasca clar si fara dubii ca mai au aptitudini cu acte doveditoare luate pe bune ! Vise!!!!

SHOGUN-A8 19-03-08 23:44

Dupa unii dintre voi cred ca ar trebui sa fie interzis condusul si pt femei...:rolleyes2
Cea mai buna idee cred ca ar fi un test o data la 5 ani...nu doar pentru batrani...ci pentru orice sofer...barbat, femeie, copil nebun sau caine...

xtrim 20-03-08 02:43

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1433718)
Mai baieti nu fiti rai ca si noi vom ajunge ca ei ! In alta ordine de idei imi aduc aminte ca inainte de 89' dupa 60 de ani se faceau controale medicale anual si mi se pare corect ,ca nu pre se fceau cum trebuie asta este alceva ! Acum legislativul nostru le-a dat posibilitatea conducatorilor auto sa nu mai faca fisa medicala dac-si depun actele pentru noul permis inainte de a expira ,ce a ce mie mi se pare aberant ! Sa nu mai zic ca fisa medicala o data la 10 ani iarasi nu mi se pare normal ,in 10 ani se pot intampla multe ! Cunosc persoane care nu vad cu un ochi, sau trebuie sa le tipi in urechi ca sa auda ceva ca sa nu mai zic ca mai sun unii care la semafor cunosc ordinea in care sunt asezate culorile .On topic nu am nimic impotriva varstei dar sa dovedeasca clar si fara dubii ca mai au aptitudini cu acte doveditoare luate pe bune ! Vise!!!!

Mda .....cam asa e ....Nu conteaza varsta frate dak te mentzi ! ! ! Poate uni la 60 de ani sunt sanatosi tun si aptzi pt condus ! cum a mai zis cineva in ainte-a mea sunt multzi care isi iau carnetul(uni il mai iau si pe pile) si le cumpara parintzi Bolizi de sute de cai .........Asti sunt mai periculosi zic eu .....oricum parerile sunt impartzite:-P dar ganditziva ca o sa ajungem si noi la 60 de ani :-P

adut 20-03-08 07:40

adevaru e ca astia mai batrani incurca traficul si nu e vb nu mai de trafic mai au si cate o dacie din 198..... care o tine in fata blocului si iese duminica cu o carpa uda la ea si eu ca sa gsesc un loc de parcare tre sa ma invart cate o jumatate de ora ..
DAR eu unu nu as da permisul la 65de ani nu stiu dc m am atast prae mult de el e mic dragutz....:)))))))))))))

shumyfi 20-03-08 09:58

ba da cum arata mosi din romania de 65 de ani MORTI am sau nu am dreptate

no limits design 20-03-08 10:20

e o idee foarte buna...imi place ca in japonia ii stimuleaza sa lase soferia pentru altii

VWluci 20-03-08 13:27

Cred ca in RO cel mai bine ar fii sa ne uitam la generatia NFS care umbla pe strazi de la 18 ani cu masina lui tati si se infige cu ea in stalp........ sau cand tu mergi regulamentar si el iti intra in bot ca a facut o depasire cum a vazut la pro street.... (parerea mea)

VWluci 20-03-08 13:29

Cred ca in RO cel mai bine ar fii sa ne uitam la generatia NFS care umbla pe strazi de la 18 ani cu masina lui tati si se infige cu ea in stalp........ sau cand tu mergi regulamentar si el iti intra in bot ca a facut o depasire cum a vazut la pro street.... (parerea mea)

is 03 nba 20-03-08 17:06

Adevarat graiesti.La 18 ani se vad cu permisul in mana si se cred mari soferi.Abia mai tarziu constientizezi ce-ai facut,cum ai mers si ce tare erai la 18 ani.Cel putin eu as zice ca de la 18 pana la 20 e jale cu sofatul,numai raceri. Mie atat mi-a luat,acum sunt cumintzel, si ma gandesc inainte sa fac ceva

dagosh88 20-03-08 18:08

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 1434912)
Adevarat graiesti.La 18 ani se vad cu permisul in mana si se cred mari soferi.Abia mai tarziu constientizezi ce-ai facut,cum ai mers si ce tare erai la 18 ani.Cel putin eu as zice ca de la 18 pana la 20 e jale cu sofatul,numai raceri. Mie atat mi-a luat,acum sunt cumintzel, si ma gandesc inainte sa fac ceva

Mie mi-a luat doar un an. Doar:-P Si acum mai merg tare, dar cu mai mult cap si mult mai rar.
Oricum, nu trebuie sa se faca in functie de varsta, ci in functie de aptitudini. Si acum medici daca observa ca o persoana este inapta pentru a conduce trebuie sa declare politiei asta.

Bobytzul 20-03-08 18:34

Quote:

Originally Posted by alexxx18 (Post 1433500)
pensionarii sa stea p prima banda cum stau cei cu SCOALA,nu-i suport cand vad k merg cu 30km/h si cand trec d ei si ma uit ghici..fara suparare ori e babalac ori e femeie(nu am nimik cu ele sa nu s inteleaga gresit:))

Alt meserias in ale condusului ,ma da tactu stie ca tu noaptea, cind el doarme ,sterpelesti cheile de la masina si dai si tu o tura cu ea sperind cind vei fi mare sa te lase sa o conduci .Ca in ale condusului vad ca esti II

Bobytzul 20-03-08 18:38

Quote:

Originally Posted by shumyfi (Post 1434221)
ba da cum arata mosi din romania de 65 de ani MORTI am sau nu am dreptate

Sincer vorbind ,am trait sa vad multe ,sa citesc si mai multe, dar asa ceva ,nu am citit si nici a pricepe nu pot .Poate esti cu gindul la wrestlemania si ai vazut un meci cu Undertaker ca ala era MORTUL VIU

viruszatu1 20-03-08 19:28

Bobytzul vad ca tu te iei de toti dar nu recunosti ca baietii cam au dreptate...majoritatea celor trecuti de 60 ani incurca circulatia..ca mai sunt si exceptii asta e partea a 2a...astia din urma ori conduc masini puternice ca au copii lor bani:rolleyes2 sau au condus toata viata ...
asa ca e bun sa se faca un control celor trecuti de 60 ani ..si eu o sa ajung la 60 ani (sper :rolleyes2)si nu o sa am nimic impotriva sa fac acest test

vlad_strumph 20-03-08 20:04

bunicamiu ae 68 de ani,are un passat 1,8t modificat tare :) sa vedeti batrau ce stie:)

Bobytzul 20-03-08 20:24

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 1435265)
Bobytzul vad ca tu te iei de toti dar nu recunosti ca baietii cam au dreptate...majoritatea celor trecuti de 60 ani incurca circulatia..ca mai sunt si exceptii asta e partea a 2a...astia din urma ori conduc masini puternice ca au copii lor bani:rolleyes2 sau au condus toata viata ...
asa ca e bun sa se faca un control celor trecuti de 60 ani ..si eu o sa ajung la 60 ani (sper :rolleyes2)si nu o sa am nimic impotriva sa fac acest test

Fratioare se pare ca ai perfecta dreptate, dar mai uitate si tu la televizor ,sau da drumu la ap de radio si ai sa pricepi ,ca statisticile sunt cam pe dos ma refer la accidente si la virsta celor vinovati .<<30 anisori.Poate te ajuta cu ceva statisticile politiei rutiere
-Poate tu nu ai citit cu atentie forumul dar a incerca sa mergi pe banda 1 in Buc .De ce nu incerci tu sa ne arati cum ,ca eu stiu de ce nu se poate :
-a)pe banda 1=masini parcate
-b)Viteza cu care se deplaseaza masinile parcate=o Km/h
-c)Cu ce viteza te vei deplasa tu pe banda I =?
Concluzie cam cita minte are cel care a postat sa mearga pensionarii ca masinile de scoala pe banda 1
Este si normal ca baietii au dreptate dar diferenta de dreptate intre mine si ei este de 350000 Km cu 0 accidente si 0 victime .Poate cunosti drumul de la urziceni-buzau sunt sigur ca ai remarcat pe un stelaj metalic pusa o ramasita de masina ,ce scria sub ea ?? ce marca era?
-Sustii sus si tare ca baietii au dreptate na belea aici este cam sat fara admin si moderatori ca daca domniile lor stiau ca mai exista si Legea nr. 48/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 137/2000
privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare

Metoda care trebuia sa o aplice era ban si topic sters .
Deci stimate usser nu trebuie sa vorbesti in nestiinta de cauza .

Bobytzul 20-03-08 22:25

Quote:

Originally Posted by Ed_Crane_1983 (Post 1432734)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...12bbcbc14d.jpg

Pericole la volan?

Cel putin pentru japonezi si englezi abilitatea de a conduce o masina se incadreaza in trei categorii principale. Pe la 18 ani, "zero skills", cum prefera sa spuna dumnealor, apoi urmeaza o perioada in care acumulezi experienta si devii un sofer sigur pe tine, iar la "apus", peste 60 de ani, sa zicem...uiti tot ce ai invatat in anii intermediari, instinctele ruginesc si devii o povara pentru trafic...

Batran, furios si iute

Ultima "varianta" e valabila in Tokyo, unde batranii care au peste 65 de ani "la bord" sunt stimulati cu diverse reduceri si servicii ca sa "traga" definitiv pe dreapta. Mese gratuite la restaurant, facilitati la banca, tot felul de ajutoare sunt acordate batranilor din Tokyo care renunta la sofat. Masura a venit ca urmare a unei statistici destul de ingrijoratoare, care spune ca in 2007 circa 100000 din accidentele inregistrate in Tokyo au fost cauzate de batrani peste 65 de ani.

Tinerii englezi, soferi de la 18 ani

Reversul medaliei se gaseste in Anglia, unde se urmareste cresterea varstei legale de la care un jun are voie sa conduca de la 17 ani la 18 ani. Totodata, tinerii invatacei care vor permis trebuie sa urmeze o scoala de soferi pe perioada unui an intreg...De asemenea, soferii foarte tineri nu au voie sa transporte alti tineri in masina noaptea. Statisticile englezilor arata ca soferii tineri sunt implicati in majoritatea accidentelor mortale din Anglia, cauzate lipsei de experienta si a excesului de zel asupra pedalei de acceleratie...

Din pacate, in general, regulile sunt scrise ca sa fie incalcate...

Aici ai perfecta dreptate mai ales Legea nr. 48/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 137/2000
privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare

1)Este vina ta ca ai initiat acest topic fara sa specifici
a)Populatia orasului Tokyo in mil loc
b)Numarul de masini
c)supraf orasului cu toate suburbiile
Trebuia sa ai in vedere ca baietii au studiat manuale alternative si ii jignesti daca ii intrebi cam ce populatie are japonia si cam ce populatie are Tokyo ca ii doare mina sa caute cu google sau alt motor .
Daca specificai ca sunt cam peste 27 mil de locuitori care impart cam
2200 Kmp cam cit 8-9 orase ca Buc Poate pricepeau si ei ceva .
Ca sa priceapa tot omul toata populatia Romaniei cu catel cu purcel cu logan cu dacie cu ce vrea inghesuita in 1/2 din jud Constanta si mai adauga 7 mil de locuitori .

WILD_CAT 20-03-08 22:44

HA HA HA HA HA HA TARE FAZA........,Culmea IRONIEI saptamana trecuta mai exact acum 2 duminici,ma deplasam inspre prel, ghencea si chiar in fata stadionului steaua (tin sa precizez ca veneam dinspre 13 sept. si pe sensul meu de mers erau 2 benzi si pe partea opusa 1 cu linie dubla continua)asa si sa revenim........si aproximativ in fata
stadionului din sens opus iese din rand un ford mondeo titanium si venea cu viteza spre mine,chiar ii ziceam lu nevasta-mea uitel si pe nebunul ala cum iese din rand si merge paralel cu banda lui de mers ea fii si goala pe deasupra....si cum venea el eu zic in minte ia sa iau eu un pik dreapta ca cine stie ce face nebunul....fratilor va JUR cum am virat un pik dreapta nestiind ce vrea sa faca nenorocitul pur si simblu a intrat in mine norocul meu era ca virasem un pik si mai mult ma palit aripa spate stanga,bara spate + stop spart, ca altfel FRONTAL scria pe mine fara nici o discutie sau cine stie poate nici nu mai stateam cu voi la taclale acum daca nu eu sigur nevastamea.asa....si cum intra idiotul asta trece practik prin mine si merge incontinuare parasind locul faptei .....ka si cum nu sar fi intamplat nimik.......futui !#!#!#!@#@$%$#^#$%^ masii ...in mmomentul ala ies repede sa vad unde sa dus .......si.......ial de unde nui...binenteles sun la 112 si dau detalii despre masina si cind asteptam sa vina politia revine si IDOTUL asta......si ghici citi ani avea 66ANIIIIII .............. VENI-IAR MOARTEA LA USA.a dat-o la intors ca i sa facut rau si nu a realizat ce a facut si ca ce???mare lucru imi da asigurarea si gata .....................imi venea sal strang de gat pe bosorog...:(((.(una peste alta omul era si baut pe deasupra si ia suspendat si permisul pe loc pe 90zile+amenda de 350ron....mare scofala.....si de atunci abia lunea asta pun si eu masina in service.....ca nu va mai spun ce probleme am intampinat la sediul unde era asta asigurat..........

PS:PAGUBA LA PRIMA STRIGARE ESTE DE 5.700RON ..... ASTA FARA rampa si uitat sub masina.

Bobytzul 20-03-08 23:28

Stai asa faci o greseala ,tu scrii cu minuta ta ca era baut in rest nu mai conteaza ca la fel actioneaza snapsul si la 20 ani si la 66 poti tu sa afirmi ca nu ai vazut la tv soferi mai tinerei 66/3 opriti de filtre si abia se tineau pe picioare .Daca avea 30 ani si era cit usa te mai alegeai si cocosat in bataie ca stateai in fata lui si el are prioritate de jmeker .Stai linistit esti incepator eu sunt satul de cite ori am iesit pe acostament pentru niste idioti care triplau si nu am patit nimic .Ideea este alta asigurarea lui acopera dauna daca da e bine te alegi pieton ...zile nervi si singe rau .Daca nu acopera si scoti bani din buzunar =nu stii legea

WILD_CAT 20-03-08 23:45

hahahaha aaaa daca tu zici asa o fi....oi fi eu amator dar zic eu ca am experientza in condus nu de alta dar conduc de 10anii masina si am avut parte si eu de multi idioti,eu doar am vrut sa va arat ce am patit....alcolemia era de doar 0.0017 deci nu beat mort...asta nu are legatura...si la faza cum zici tu ca daca era unul cit usa....sa sti ca nici eu nu sunt mai mik si credema ca daca patea nevastamea ceva numai tineam cont de nimeni......ca relatii am si eu...deci " no fear " ca am avut parte si eu de jmecheri tari in clantza si cind te dai la eii o dau la intors...atunci pe moment.si mai exista lege in tara asta.....cu un avocat bun....poti ramane pe drumuri.....momentan asigurarea cica acopera dauna ...nu se stie dar daca nu atunci " instantza " .......

Bobytzul 21-03-08 00:20

Bafta sa o repari ,mai stai pe linga ei ca dau rasol baietii cind iesi cu masina sa fie toate functionale ,faruri geamuri electrice etc ,instalatia electrica sa nu fie arsa de la autogen ,culoarea sa o potriveasca sa nu arate tarcata ,si arunca o geana pe daciaclub.ro au o sectiune bine pusa la punct la capitolul asigurari .
Cit despre te citez"HA HA HA HA HA HA TARE FAZA........," eu zic ca e bine de citit ca inca nu se aplica cum trebuie la noi ,asta este dar pina la urma si la noi va fi ca pe la ei chiar daca trebuie sa mai mai curge apa pe dimbovita .

WILD_CAT 21-03-08 00:44

mss bobytza

WILD_CAT 21-03-08 00:46

la faza cu servisul....este si va fi bine.....baietzi sunt super ok .... sunt cunostintze ....si oamenii au experientza vasta in domeniu

Psycho 21-03-08 10:03

te-a facut un veteran :)) hahahah de fapt e tragic .... asta-i adevaru .. sunt multi care nu mai au ce cauta pe strada .. doar pieton

Bobytzul 22-03-08 01:17

La data de 29.03.2007, in jurul orei 00:30, autoturismul marca BMW 320 negru, cu numarul de inmatriculare B-60-TJY a fost condus de o persoana ramasa neidentificata pe Calea Grivitei dinspre Str. Chiscani catre B-dul Ion Mihalache.
Cand a ajuns la intersectie cu Str. Caraiman nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autovehiculul din fata sa si a tamponat in spate autoturismul marca Opel condus de D. Bianca Maria de 27 ani din Bucuresti, sector 1, care circula in aceeasi directie de mers.
Din impact autoturismul BMW a ricosat in dreapta, a patruns pe trotuar unde a tamponat auto Dacia 1310 care se afla parcat.
Din accident a rezultat avarierea autoturismelor si ranirea grava a conducatoarei auto D. Bianca Maria care a ramas internata la Spitalul de Urgenta Floreasca cu diagnosticul : traumatism cranio-cerebral grav, contuzie abdominala, contuzie forte sold stang.

Conducatoarea auto D. Bianca Maria purta centura de siguranta si i s-a recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare biroului C.P. sector 1 din cadrul B.P.R.
Conducatorul auto al autoturismului marca BMW a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie, cercetarile fiind continuare de Biroul A.N. din cadrul Brigazii de Politie Rutiera.
Urmare a activitatilor intreprinse de catre lucratorii Biroului A.N. din cadrul B.P.R., in cazul accidentului de circulatie produs la data de 29.03.2007, ora 00:15, pe Calea Grivitei la intersectia cu Str. Caraiman, de autoturismul cu numarul de inmatriculare B-60-TJY si al carui autor a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie abandonand autoturismul, accident soldat cu vatamarea corporala grava a lui D. BIANCA MARIA, autorul a fost identificat in persoana lui ...........
-citi ani avea participantul la curse ?
Alt titlu "Suntem pe locul 2 la accidente rutiere"
Anul trecut, in Romānia s-au produs, in medie, 19 accidente grave pe zi, de unde si un rezultat final inspaimintator: 2.500 de morti si peste 5.400 de raniti pe durata unui intreg an. Statisticile Inspectoratului General al Politiei Rutiere au aratat ca ziua in care se produc cele mai multe accidente in Romania este vinerea, iar intervalul orar cu incidenta maxima a evenimentelor de trafic se situeaza intre orele 17:00 si 18:00.

749 morti la 1.000.000 de masini
Conform studiului Eurostat, care compara statisticile accidentelor mortale din Uniunea Europeana din 1994 pina in 2004, tara noastra ocupa locul al doilea in acest top morbid al accidentelor rutiere, fiind depasita doar de Grecia, considerata a fi cea mai periculoasa tara din UE. Alaturi de Lituania, Ungaria si Estonia, Romānia a raportat in 2006 mai multe victime decit in 2001. Rezultatul este de-a dreptul alarmant, avind in vedere faptul ca tarile din Vestul Europei au o rata a mortalitatii cauzate de zece ori mai mica, in unele cazuri. Oficial, tara noastra a raportat anul trecut o cifra de 749 de morti la un milion de masini, in timp ce Suedia, de exemplu, a inregistrat doar 117 decese

Citind cele de mai sus am inteles mesajul tau :pleaca pensionarii ca turbatii ca e sfirsit de saptamina (ca in timpul sapt le tuseste sa plece) ,femeiele au draci pe ele si alearga masinile cu 180 Km pe ora uitind ca acasa au cite 1-2 copii de crescut .
-Poate te ajuta asta www.politiaromana.ro
-Poate ar trebui sa deschizi un topic nou ,sa formezi o asociatie prin care sa convingi participantii la trafic ,ca in caz de accident si moarte clinica sa devina organizmul lor piese de schimb (cu consimtamintul lor),sunt destui care traiesc cu dializa si un rinichi le prinde bine sa duca o viata normala ,altul are probleme cu inima si un transplant il salveaza .Legea este posibil sa existe dar trebuie sa fie popularizata ,ai sansa sa te afirmi .

Fixius 22-03-08 11:19

in romania nu numai cei peste 65 ani ar trebuii sa puna carnetu pe masa, inclsiv femeile indiferent de varste... :D

Te doare mintea cand le vezi ce fac prin trafic, apoi de parcari sa nici nu vb...

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning