![]() |
Desene - ad1
1 Attachment(s)
prima
|
WOW :yikes:
bravo man, desenezi foarte fain :peace: |
poti sa conturezi si un matiz ? merci
|
Quote:
|
dupa ce termini cu matizu un golf 4 poti ? din ughi fata lateral ca opelu
|
la lowride-uri te pricepi? :roll:
|
pune-ti pozele!si vedem ce se poate face
|
1 Attachment(s)
incearca asta ... :arrow:
|
mersi pt. desen... :peace:
|
1 Attachment(s)
uite ceva de genul asta :wink:
|
felicitari man!!!!!! ai mana.....app am o intrebare la omega, nai folosit numai creionul...adik umbra e facuta in adpbe :wink: dar oricum felicitari, octavia aia e tare!
|
Bravo.... ejti foarte bun ... imi place cum lucrezi.... foarte ingrijit shi fara tente de citch cum am vazut pe la altii ... oricum eu unul iti astept lucrarile in continuare cu nerabdare :D
|
LOL...low....iare ala?????:)) sau io???hm....hard to tell!:))
|
shii killrer vorba unuia d aici....nu mai face atata p regele junglei!!!!!c pm..... :wink:
|
@maskt vrei flacari pe low?
si daca da in ce fel? incepand de la negru,rosu apoi galben,sau de la rosu spre galben,sau cum.. |
Re:
Quote:
|
ad..io ash spune sa nu pu...adik come'on e hot road! let it BLNG! :wink:
|
prea tarziu zici...deja i-am facut flacari
|
1 Attachment(s)
pt maskt...
sper sa-ti placa |
Re:
Quote:
|
da man...buna treba! felicitari! dar am shi io o intrebare...p kre o au mai multzi, d'acilea.... dc la toate mashinile tale apar detalii kre nu ar trebui....adik u redactezi exact poza..... :? shi asta ma faceam sa am dubii....oricum ies lucruri frumoase...tee ashtept shi la mine la topic sa postezi, sa te uitzi p nishte lucrari! sal man..bafta...shi app...io o sa fiu plekt o sap, vb cand ma intorc....mai propun ceva....dar knd ma intorc...un concurs u me shi killer.....;) ashtept rasp!:D
|
fratzioare shi ink ceva...u cunva eshti graffer profesionist?????k graf-ul din spatele mashinii tzia ieshit identic, shi asta din prima... :?: o sa te rog shi io sami faci o mashina, dar no satzi pun poza!.....sau mai bine da, k sa am sursa....:)
|
Re:
super super .. eshti maestru
Quote:
|
haha..da,m-ai prins...mai pun monitoru sub foaie...deh..ce s-ai faci..
hai sa fim serioshi 1. folosesc foi canson,cu care pot sa lucrez cu tempera,fiind foaia destul de groasa si rezistenta si de aici reiese faptul ca nu se vede prin ea 2. nu-i genu meu sa procedez asa 3. viitoru meu e legat de arta,crezi ca-mi permit sa copiez? 4. nici nu arata la fel,masinile 5. chiar trebuia sa mi se conteste munca? ps.@shoricelule sunt la matiz acum,dupa aceea |
Re:
Quote:
|
ad1 merci man ... mult de tot. tocmai ma pregateam sa pun poza da vad ca te-ai apucat deja. thxxxx
|
k man..gata! shi io is la liceu d arte...:D ios la tonitza u????dak e asha man....FELICITARILE MELE....ai mana....poate facem un duo mai incolo...c parere ai????:D I'm a peace man! :P
|
1 Attachment(s)
funduletz de matiz pt steph
@g_unit da mah,suntem frati de banci in liceu |
1 Attachment(s)
wow :yikes: !!!! super tare man !!! :tenisclap sunt faine toate si as vre sa imi faci si mie re rog o Mazda RX 8 !!! plsss :rolleyes2
|
Si mie o Toyota Civic :lol:
|
o Toyota Civic iti poate face mai greu :roll:
daca vrei sa nu se chinuie asa mult.. roaga'l sa'ti faca o Honda Civic :wink: |
ad1...te cheama cunva adi?????shi sry dar nu suntem colegi d bank;) ci d liceu!io's mai mic man!nai postat shi u o parere despre desenele mele...shi io am pus la u mai multe...:( ink odata felicitarile mele man!vb cand ma intorc...adik peste o sap....pana atunci BAFTA MULTA...o sa mai intru p net sa'mi mai clatesc ochii.:D....dar no sa pot sa imi scot desenele!:( shi deja incep sa fie revendikte!:D
|
o sa incerc sa fac si o toyota civic..suna a provocare
offtopic:da g-unit normal ca nu suntem colegi de clasa,am subliniat faptul ca suntem in acelasi liceu..in fine |
Re:
Quote:
Daca vrei si ai timp itzi dau o poza cu masina mea sa o faci dar o vreau mai mare, cat un tablou si pe panza :shock: Imi zici pretul :wink: |
omule mersiiiiii. super tare matizu :)) am avataaaaar
|
man...tot respectul..nu suportam acuarela..dar vad k sunt unele lucruri care ma pot face sa-mi schimb parerea....respekt...!....u got skillz....poate reusesti sa faci shi U un bmw E30 cu 4 usi....nu vreau sa fie super tunat ozn etc..ceva mia finutz..aerodinamic..DTM....stii tuh mai bine....dak ai timp..raman dator....
ps:e 30=bmw ursuletz... :D |
Bv manes !! Keep up the good work!!:) 8) :wink:
|
Pentru cine vroia Mazda RX8 sa intre pe topicul de desene de mana ..... mai am oleac si e gata schita :)
|
1 Attachment(s)
soricelu uite-ti masinuca..nu i-am schimbat nimic,pt ca-i sta f bine asa cum este...am subliniat doar cateva linii sub forma de leoaica,in locu vinilului.
defapt am vrut un leu sa fac,pt a simboliza in mod direct marca masinii,insa n-am mai vrut sa-l stufaresc dupa ceafa si sub gat si l-am lasat gol,k o leoaica |
2 Attachment(s)
adi uite fa si tu vr6 asta pls !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning