![]() |
Ford Super Trac
11 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...ffce77cd41.jpg
Ford Super Trac OMAGIU ADUS UNEI LEGENDE AUTO Ford Super Trac beneficiaza de un pachet modern de dotari si totodata aduce un elogiu legendarului model Ford Mustang Boss 302 din 1970. Numele culorii in care a fost vopsita masina e chiar sofisticat: Sherwin-Williams Planet Color Extreme Yellow Metallic. De dungile specifice lui Boss 302 s-au ocupat cei de la Sharpline, completand ansamblul deosebit. Capota stil Mustang 429 Shotgun a fost modificata de Classic Design Concepts. Super Trac are suspensii de la Advantage Performance, alaturate unor jante Oasis "Eleanor" Shelby Mustang Style, iar anvelopele sunt Pirelli Scorpion Zero. Puterea lui Super Trac a fost sporita cu ajutorul sistemului electronic de management al motorului Kenne Bell Optimizer II. Evacuarile de 4 inci sunt de la Magnaflow Performance, si s-a adaugat de asemenea un filtru K&N. La interior, Ford Super Trac a primit o tapiserie din piele Katzkin, in ton cu originalul, accentuata cu insertii din carbon Woodview si logo-ul Super Trac pe carpete by Designer Mat. De muzica se ocupa un headunit Sony Xplod Bluetooth. Originalul Mustang Boss 302 reprezinta cu adevarat un cult auto. Ford Super Trac cinsteste astfel un clasic si reuseste sa ramana ancorat in lumea moderna, atat de tehnologizata. |
Re: Ford Super Trac
Mie unu mñu-mi place pt ca un jeep trebuie sa fie mare sa imuna respect
nu sa-i scazi garda la sol si sa-l supra alimentezi mie jeepul imi place cat mai simplu ce este necesar doar atat si suspensie inalta ca sa-l bag cat mai adanc in nocoi mai bine faceau o masina de strada sau cine stie ce alt model de masina.....imi pare rau pt jeep pt ce a superit modificari inutile..... |
ce marpha-i....cam complicat numele culorii:)
|
Mie imi place foarte mult cum arata , si interiorul este superb .
|
e frumos, un pick-up foarte bine facut
|
frumoasa masina, culoare superba, da` jentile sunt urate :-|
|
masina face impresie buna...cu exceptia jantelor :(
|
Super tare pick-up-ul :)
|
e mai agresiva masina cu kitul asta dar jantele sunt urate...parca sunt de serie.
|
e bine rau masina
|
Bah nene mi se sclinteste limba la ce nume are vopseaua aia nici nu pot sa-i retin numele pt 5 secunde , in orice caz Super Tracul arata superrrr marfa !!!
|
si mie imi place cum arata. Dar mai important este ca prin masina asta, ne amintim de acel mustang, o legenda. Bravo pt ce au facut.
|
nu este cine stie ce!este dragut!
|
cine ce zicea de jante? masina e copie mustang, jantele de ce n-ar fi? oricum e o masina frumusica pentru americani dar in europa nu vad prea multi clienti pentru chestia asta.
|
ft faina masina iar combinatia de culori este reusita.
|
chiar ca este super;) faina masina:D
|
frumos, agresiv, imi place :D
|
ce sa mai hai sa recunoastem...........americanii se pricep la masini.nau gusturi rele.astia fac si din k** bici
|
cam naspa jantele se putea si mai bn.
|
Foarte Frumoasa Mashina !!! in skimb ... ar fi fost buna o alta culoare ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning