Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nice Car Solenza DOC... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/71251-nice-car-solenza-doc.html)

The Doctor 17-03-08 22:51

Nice Car Solenza DOC...

7 Attachment(s)
salut tuturor de pe acest forum.Citind incontinuu pe acest site,am decis intr-un final sa-mi prezint si eu masina deoarece cred eu ca merita vazuta.
Masina este fabricata in anul 2005 ,40 000 Km,Model Confort+modificari(servodirectie,geamuri electrice fata)
Alte modificari aduse:
-jante aliaj alessio 14"
-toba sport Yed
-cd mp3 sony m-8800 fata motorizata total :D
-subwoofer JBL+statie mac audio 4000
+alte mici modicari la interior maneta schimbator viteze de piele+nuca stil minge golf si neoane interior bass glow.
poze q masinia stockk nu am dar o sa pun pt cei care nu cunosc acest gen de masina:D

The Doctor 17-03-08 22:57

Re: Nice Car Solenza DOC...

3 Attachment(s)
alte poze q masina

bolidu' 17-03-08 23:06

frumoasa dar scapa de "vitezometrul" de pe luneta.

The Doctor 17-03-08 23:16

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1429412)
frumoasa dar scapa de "vitezometrul" de pe luneta.

nu il dau jos deoarece m am chinuit mult sa fac rost de el si in plus imi place foarte mult.:twisted:

sandrin 17-03-08 23:23

frumoasa masina, la fel si culoarea ,s-o stapanesti sanatos, din cate stiu varianta confort venea fara proiectoare , cele puse pe masina sunt originale? nu prea par ..
la fel ca bolidu' parerea mea sa dai jos stickeru de pe luneta, in rest e frumoasa, jantele dau f. bine. Numai bine

fiderzen 17-03-08 23:26

dap...service 200+ .... ;)....oricum... nu ''se mai poarta'',in primul rand ca si-au schimbat sediul,si in al doilea rand ca acum sunt mult mai mici stikerele alea acum :D
masina e ok:)

The Doctor 17-03-08 23:59

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1429459)
frumoasa masina, la fel si culoarea ,s-o stapanesti sanatos, din cate stiu varianta confort venea fara proiectoare , cele puse pe masina sunt originale? nu prea par ..
la fel ca bolidu' parerea mea sa dai jos stickeru de pe luneta, in rest e frumoasa, jantele dau f. bine. Numai bine

masini nu am cumparat-o noua si asa a venit cu proiectoare acum nu stiu daca or fi sau nu orignale ... ms pt aprecieri

The Doctor 18-03-08 00:00

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1429471)
dap...service 200+ .... ;)....oricum... nu ''se mai poarta'',in primul rand ca si-au schimbat sediul,si in al doilea rand ca acum sunt mult mai mici stikerele alea acum :D
masina e ok:)

imi place mult stickeru l si nu kred ca o sa-l dau jos :-P

Psycho 18-03-08 09:08

am vazut-o la tuning days in parcare

IF 02 JJW 18-03-08 09:36

Salut,frumoasa masina,sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos,ar mai merge pus si un eleron original de solenza sau de supernova(si ala pik bn).Si din cate stiu io confortu din 2005 avea standard servo-directie,bafta in continuare.

mariusik_ 18-03-08 10:06

salut.frumoasa masina .chiar tare.imi place. simpla si frumoasasa o stapanesti sanatos si bafta in continuare in tot ce vrei sa-i mai modifici.

The Doctor 18-03-08 12:17

Quote:

Originally Posted by IF 02 JJW (Post 1429996)
Salut,frumoasa masina,sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos,ar mai merge pus si un eleron original de solenza sau de supernova(si ala pik bn).Si din cate stiu io confortu din 2005 avea standard servo-directie,bafta in continuare.

Da as vrea un eleron ca ala de Scala,dar nu am gasit pe unde am cautat..
:sad:

Balaurr 18-03-08 15:42

bine ai venit doctore

The Doctor 18-03-08 15:47

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 1430629)
bine ai venit doctore

Bine te -am gasit my friend ...peste tot dau de tine:P

aditzu_adx 18-03-08 18:35

nu pot sa iti zic decat ..bravo fratioare e marfa rau..sunt fan solenza si chiar imi place cum arata,culoare e penala....si in legatura q abtipildu ala pe luneta ...ar da mai bine fara el...dar oricum arata fenomenal...simpla si frumoasa...bafta...aaaa si ar mai mere niste pleoape pe fata.....;)

The Doctor 18-03-08 21:44

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1430925)
nu pot sa iti zic decat ..bravo fratioare e marfa rau..sunt fan solenza si chiar imi place cum arata,culoare e penala....si in legatura q abtipildu ala pe luneta ...ar da mai bine fara el...dar oricum arata fenomenal...simpla si frumoasa...bafta...aaaa si ar mai mere niste pleoape pe fata.....;)

ms mult...pt aprecieri ! poi chiar m-ar interesa niste pleoape+grila fara semn dar nu gasesc poate ma ajuta cineva aa si m-ar mai interesa si un eleron de Scala original

bolidu' 19-03-08 10:11

grila o modifici pe asta!nu se gaseste la magazin grila fara semn!te duci la un vopsitor cu grila asta taie partea cu semnu,niveleaza proieminnetele ramase,da cu kit si dupaia o vopseste si ii pui plasa,neagra sau argintie,depinde ce preferi,ca plasticul ai nu o sa mai mearga pus k ramana golul de la emblema.

The Doctor 19-03-08 11:13

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1432073)
grila o modifici pe asta!nu se gaseste la magazin grila fara semn!te duci la un vopsitor cu grila asta taie partea cu semnu,niveleaza proieminnetele ramase,da cu kit si dupaia o vopseste si ii pui plasa,neagra sau argintie,depinde ce preferi,ca plasticul ai nu o sa mai mearga pus k ramana golul de la emblema.

nush.. poate incerc!de pleoape stii ceva??

bolidu' 19-03-08 13:34

de pleoape nu stiu nimic.cauta tot p aici pe forum ca tre sa gasesti,dar io unu nu i-as pune pleoape.nu vin bine pleoapele pe SLZ,dupa parerea mea.

The Doctor 19-03-08 14:56

1 Attachment(s)
inca o poza mai neclara...:sad:

TaZzY E30 {B-92-TAZ} 21-03-08 22:18

salut Doc.mi se pare mie sau Solenza asta era de vanzare si pe [url]www.**********??? park asa tin minte:| era park 8000E:D

nazca 21-03-08 22:26

eleron de scala gasesti la pitesti
pe strada dumbravei

The Doctor 22-03-08 01:13

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 {B-92-TAZ} (Post 1437705)
salut Doc.mi se pare mie sau Solenza asta era de vanzare si pe [url]www.**********??? park asa tin minte:| era park 8000E:D

nush fratioare daca era pe ocazii sau nu ,am mia spus masina nu a fost cumparata de noua de mine asa ca fostul proprietar putea sa o bage si pe mobile.de daca vroia:D ....da oricum 8000:shock:

The Doctor 23-03-08 02:21

6 Attachment(s)
mai pun niste poze mai recente...

Psycho 23-03-08 11:15

cere niste jante pe 15 si o suspensie sport si mai taie-i din arcuri ca e prea ridicata de cur

The Doctor 23-03-08 16:40

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1440089)
cere niste jante pe 15 si o suspensie sport si mai taie-i din arcuri ca e prea ridicata de cur

de jante sunt super multumit si cum arata si cum se comporta masina si daca ii pun pe 15 imi e sa nu atinga....d suspensia aia sport am sa ma intresez sal:-)

AG88YUN 25-03-08 10:50

masina arata bine deci din gama dacia solenza mia placut cel mai mult am avut batrana dacie solenza si logan ! Uite ce te sfatuiesc sa ii faci si nu e o investie prea mare ce am facut eu la solenza ceeasurile la solenza sun jalnice !! Vezi ca se potriveste la fix ceasuriile si computerul de bord de la logan prestige mai trebuie cumperi si maneta ca sa iti mearga si calculatorul ai tot consum mediu instatntaneu cati km ami pana pana peco etc Deci se merita ! eu am facut rost mai usor ca sunt aprope de uzina dar nu cred ca se gasesc ff greu

bolidu' 25-03-08 12:37

e Vitanu plin de ceasuri de Logan si tot ceea ce iti trebuie..............

The Doctor 25-03-08 14:38

va multumesc pt sfatur mai ales yun ,deocamdata am niste probleme la ambreaj si cred ca asta e pe primul plan apoi exteriorul...si design :)) in primul rand as vrea masca fara semn apoi sa vdm ce o mai fi..ms

Psycho 25-03-08 19:00

eu unu nu sunt deacord cu ceasurile de logan pe solenza ... daca vrei ceasuri de logan ia-ti logan .. nu o spun ca o rautate ... dar am vazut schimbate led-urile pe bordu de solenza si da bine de tot

jackys' 26-03-08 22:36

salut doctore de cand te caut team vazut prin oras frumosa masina conduci ca un dement sii toba se aude ff bine ce zice de o liniuta faci fata la un 16v ceva modificari la motor ai asttept raspuns

Jesse 27-03-08 13:33

frumoasa masina, jantele dau f bine. si yo am tot solenza. merg bine ca dacii.. sa o stapanesti sanatos si poate facem o intalnire de solenze :)

The Doctor 27-03-08 14:35

Quote:

Originally Posted by jackys' (Post 1449248)
salut doctore de cand te caut team vazut prin oras frumosa masina conduci ca un dement sii toba se aude ff bine ce zice de o liniuta faci fata la un 16v ceva modificari la motor ai asttept raspuns

salut ,nush ce sa zic ramane de vazut daca fac fata sau nu asa ca t astept q un pm q id tau si vb acolo....bafta

All times are GMT +2. The time now is 13:40.

- Copyright 2026 4Tuning