![]() |
Machete in lucru - BigDaddy_1112
7 Attachment(s)
NISSAN SKYLINE GTR-34 M- spec NuR
BBURAGO STREET TUNERS 1/24 Nu sunt la prima masina modificata. Cu acest Skyline( care e kitchios din fabrica), masina mea preferata, am planuri mari. Sunt foarte atent la detalii. Am rabdarea sa refac de cate ori este nevoie acelasi lucru. Daca nu-mi place cum a iesit sau nu respecta viziunea mea o iau de la capat, oricat ar dura, va fi asa cum il doresc. In poze se vede ca am inceput sa fac unele adaosuri sau corectari la spoilerele fata-spate, dar nu ma opresc aici. Masina va avea, pe scurt: -wide body-kit -cu praguri modificate -spoilere modificate mai ales cel din fata -capota modificata cu aerisiri -intercooler -eleron racing style -toba de esapament de metal -jante racing luate de pe un Dodge Viper GTS-R, cu cauciucuri late, slick -etrieri si discuri de frana -oglinzi de Ford Mustang 2005 -capota, plafonul, portbagajul(va avea ,,Soarele rasare'' al Japoniei), eleronul si oglinzile vor fi negre, ,,fibra de carbon'' -partea de sus va fi neagra, cea de jos foarte sigur alba, dar nu sunt decis daca sa optez pentru o culoare exotica, verde sau portocaliu -vinil cu tematica japoneza: samurai sau katana, shuriken etc. Vom vedea... -vinil-uri cu firme de tuning La interior( va fi spartan, metal pur, fara bancheta, fara confort, pur racing): -un singur scaun, cel al soferului bineinteles, modificat si el -2 butelii NOS pe locul pasagerului -rollcage -bord racing, fara airbag-uri, cu switch-uri -volan imitatie SPARCO -alt schimbator si frana de mana -extinctor -panourile la usi vor fi simple, racing style -poate un motor 3D, cel actual, fiind tip placa Sunt deschis la orice sugestie. Mersi! Am atasat si poza cu macheta originala, luata de pe site-ul celor de la Bburago. |
Re: Macheta in lucru-BigDaddy
Urmeaza sa mai pun poze cu Skyline-u, un Murcielago si un Dodge Durango! COMING SOON!
|
Quote:
succes! poate la final facem un battle! ;) |
Succes si tie! Accept provocarea!
Problema la mine e ca imi trebuie mult timp sa la termin ca deh...scoala asta! |
Mai am o Yamaha R1, un Dodge Durango si un Lamborghini Murcielago Roadster in curs de modificare. Cand fac pozele dau si detaliile.
Dupa ce termin cu toate astea urmeaza o Hayabusa facuta turbo, un Mustang GT 2005, un Mustang 302 BOSS, un Dodge Coronet Super Bee 1969 si mai urmeaza. Timp si rabdare sa fie... |
1 Attachment(s)
Am inceput lucrul la wide body kit pe partea stanga, spoilerul fata e aproape gata(super detaliat si foarte diferit de cel original). In fata pasajelor rotilor din fata fac fante. Interiorul trebuie vopsit si apoi puse tuburile de NOS in locul scaunului pasagerului. Bordul nu mai are airbag-uri, volan SPARCO, switch-uri. am acoperit imbinarile stopurilor cu restul masinii si cu spoilerul spate, ceva ce nu am mai vazut pana acum, veti vedea la ce ma refer. Promit ca saptamana viitoare pun poze. Caut un cablu de date pt aparatul foto pentru ca l-am pierdut.
|
Quote:
on;asteptam poze cu ce a iesit ca is tare curios din cate ai scris tu acolo....astept si spor la lucru;);) |
Pai, nu stiu cand o fi gata. Ne bagam la un battle in patru daca vrea si Eddy si Ghisina. E mai greu sa lucrezi cand trebuie sa mergi la scoala:rolleyes2!
|
Quote:
ontopic spor la lucru pana acum a iesit foarte misto |
ai dreptate bigdaddy...nici eu nu mai am timp sa imi termin hummerul meu...
|
8 Attachment(s)
Acesta e Skyline in stadiul prezent. Ii lipseste fata pt. ca acolo voi face niste fante, langa pasaje si a trebuit sa rup bucatile acelea. Se vede wide bodykit-ul care trebuie finisat! Spolerul spate nu e gata, l-am golit de tot ce nu am nevoie! Spoilerului fata ii lipseste buza. Nici el nu e gata, va fi mortal la sfarsit! In rest la interioru am luat scaunul pasgerului pt. ca locul acestuia va fi ocupat de 2 tuburi N20. Bordul e si el retusat, nu mai are airbag-uri, are switch-uri in consola centrala si volan de Lambo Countach! Masina nu e nici 30% gata!
|
ei bine eu cred ca o sa-ti iasa bine in final
ai niste idei bune cu body-kit-ul insa iti dau un sfat dupa ce termini cu poxilina finiseaza cu chit auto sa faceai mai bine aripile cu chit sti cat de bine se finiseaza cu chit ?>? cu poxilina e greu,trebuie sa o folosesti acolo unde e mai mult de umplut bafta |
Am mai vazut pe aici discutii in care se pomenea de chitu asta! Ce este, De unde il iau, cat costa, cum il folosesc?
Mersi de incurajari!:-) |
cu placere
il iei de oriunde magazin auto cu vopsele sau piese auto e in jur de 6 lei o cutie de 400gr se finiseaza excelent se amesteca cu o solutie care ti-o da odata cu el si il aplici cu o lama ,ceva drept revultatele vor fi mai mult decat multuitoare succes:-) |
Frate tu esti nebun...cand ii gata si vopstit tre sa vin pe la tine sal vad...GENIAL
|
Am si eu o intrebare. Desi e prea devreme sa ma gandesc la vopsit, ar trebui sa o vopsesc cum e scris in linku asta( https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=68 ) sau sa folosesc si grund inainte?
|
Mai indicat ar fi un sprtz-chit (asa se scrie cu TZ :) ) tot la spray! Dupa dai cu un smirghel de 1500-2000 si vopseaua! :)
|
apropo spritz-chit-ul nu este grund?
caT costa asa ceva?? |
Pe saptamna viitoare as vrea sa pun niste poze cu Skyline-ul! M-am apucat si de Murcielago-ul MotorMax la care i-am gasit atatea imperfectiuni de corectat ca m-am luat cu mainile de cap-la usi, oglinzi, parbriz etc.
De ultima oara cand am postat pe threadul asta am mai achizitionat o Suzuki Hayabusa la1/18, tot o Suzuki Hayabusa la 1/12, si la1/24 un Dodge VIper GT2 si un Ford Mustang Boss 302. Urmeaza saptamana asta, probabil, daca am timp sa dau o fuga la Carrefour sa-mi iau un CLK GTR!!! |
3 Attachment(s)
Frumos lucrat,bafta la body-kit!
Portocaliu cu negru ar merge cel mai bine,si jantele negre cu buza portocalie, perfect!Cat despre viniluri ,fa umbra de la samurai cu portocaliu sau alb pe capota.In dreapta sa fie umbra sabiei tot cu alb sau portocaliu ,si in stanga fa shuriken-uri cu potocalii pe capota si sa continue pe partea lalterala negre(eventual ca sa nu te complici si mai mult,fa shuriken cu 4 colturi:).Ii destul de complicat dar o sa iasa ceva ft misto.Daca vrei sa vorbim mai mult pe mess:aly_skyline.;)Succes! |
5 Attachment(s)
Mersi mult de sfaturi, as fi vrut sa aplic toate ideile astea, dar, o sa vezi in poze ca bodykit-ul nu-mi mai permite sa fac desene pe el!
Eu m-am gandit o combinatie alb-negru, negru sus, care o sa urmeze silueta masinii; o sa vezi ca am schimbat forma portabagajului prin astuparea imbinarilor de la stopuri la portbagaj! Pe plafon ma gandeam la steagul Japoniei, tip soarele-rasare! pe laterale trebuie sa ma limitez la usi, n-am cum altfel! Poate ceva stickere cu firme de tuning! AAAA! AM uitat! Am facut rost de niste jante gen BBS racing cu multe spite si cu niste cauciucuri groase de 1 deget-jumate! Intra si saptamana viitoare si uita-te la poze, te rog! Apoi da-mi iar niste sfaturi! Chiar nu stiu ce sa aleg referitor la culori! Ideea cu portocaliul e bestiala! Haideti ca pun azi pozele! In primul rand scuze ca sunt iar neclare! Da' iar am uitat sa o intreb pe maicamea unde-i zoom-u! In al doilea rand vreau sa precizez ca fanta de langa stop nu e finisata! are exces de poxilina pt. ca nu am apucat sa o finisez! Interirul il pregatesc pt. un rollcage! Am dat un edit si am atasat jantele de care vorbeam! Sunt pe Viper GTSR acum. |
daca n-ar sta pe un birou in fata compului as zice ca e o caroserie custom reala :O...pur si simplu genial..cand ii gata eu o iau la condus:>:))
Crezi ca iti face rau scrisul in limba romana?;) |
bravo.
foarte frumos inceput! |
Cum merge proiectu?Cu ce ne mai incanti?:D
|
Mersi de aprecieri!
Am retusat pragurile si fanta din spate! Designul va fi cursiv fara sa se vada santurile de la spiler pentru ca masina va arata ca si cum ar fi dintr-o bucata! M-am concentrat pe bord care are acum un tahometru cu martor luminos, are si sticker, G-meter, ceva aparat care nu stiu ce rol ar avea, dar arata bine si switch-uri. Mai are volan sport pe care m-as chinui sa pun niste butoane pt. activatul NOS-ului. La interior cum am mai spus va avea roll cage, numai un scaun, celalalt loc, ocupat de 2 tuburi de NX albe cu furtun, cu sticker, valva si ceas de presiune, un extinctor. I-am schimbat schimbatorul de viteze si frana de mana! Fara bancheta in spate, doar e race-car! In farul din dreapta dau o gaura pe unde ar intra aerul! Parbrizul e crapat! Il inlocuiesc cu o folie de plastic si pun niste ,, nituri'' pe margine ca la masinile de curse adevarate care au parbrizele alea usoare din plastic care nu se sparg, se crapa si in caz de accident un picior il face sa sara afara! eu zic ca m-am scos!:D La motor o sa ma gandesc cand termin totul! Poze voi atasa in weekend! |
a trecut weekendul si...nimic...
ai mai facut ceva din ce ai zis? |
O parte din ce am zis am facut. Ieri mi-am vopsit bordul, dar am gasit niste imperfectiuni pe care le voi repara. In schimb, design-ul pragurilor l-am schimbat de vreo 3 ori de la ultimele poze!
Nu stiu cand o sa atasez ceva poze. Nu m-am tinut de cuvant pentru ca am avut 2 saptamani incarcate...ziua mea, teza la Romana, engleza, informatica, matematica, teste la ultimele doua! |
suna bine pana acum...sunt curios sa vad si cum arata!
(apropos: la al meu aproape i-am terminat interiorul...e full imbracat in piele...nush ce body kit sa-i fac inca, pt ca optez pt clean look :lol: ) |
Quote:
Japonezele merg cel mai bine cu body kit-uri bombastice, eleroane imense, paint-uri liliachii (de exemplu, n-as pune pe un BMW sau un Mercedes asa ceva!!!)! Pe astea le poti tuna extrem si totusi daca ai gusturi, nu iasa un kitch! Eu te sfatuiesc sa nu o lasi asa! Oricum, interiorul imbracat in piele:shock: face toti banii!!! Si eu mi-am facut interiorul, dar am ales sa-l fac, ca la o masina de curse- metal si fibra de carbon! Acum ma chinui sa-i refac pragul stanga care s-a rupt! Il refac complet! La paint m-am hotarat-negru cu alb! Oricum, dupa ce il termin pe asta, imi cumpar altul pe care sa incerc alta varianta de body-kit! |
foarte misto machetele tale!:D
succes in continuare!:lol: |
Re: Macheta in lucru - BigDaddy
Fain Skyline. Faine si realizarile la el de pana acum. Bafta in continuare la tunat.
|
Re: Machete in lucru - BigDaddy
m-ai uimit! mare rabdare ai. bafta la tunning! asteptam poze.
|
Ti-a iesit ,,misto" pana acum. Asteptam poze cu progresele facute. :D;)
|
Mersi de incurajari! Incerc sa o fac cat mai frumoasa in continuare! Pragurile se afla la a nu stiu cata refacere pentru ca nu am gasit un model ideal pana ACUM( stiu cum vor arata la momentul asta), bordul e la a treia revopsire( i-am pus switch-uri, arata mortal, dar am incercat sa-i fac o poza cu aparatul meu de 4Mpx si nu iti dai seama ce-i acolo)! Am facut rost de parbriz de la un prieten, m-a costat un SLR de 1/43! I-am facut si lui un inlocuitor! In continuare incerc sa fac totul cat mai detaliat! Cand consider ca vor fi progrese care merita vazute, ca nu-mi place sa fac o poza la fiecare chichita pe care o schimb, numai ca sa stea thread-ul meu in frunte, voi posta fotografiile!:D
|
Re: Machete in lucru - BigDaddy_1112
nu pui poze ?
ne ti in suspans? |
2 Attachment(s)
Doua poze cu pragurile( totusi nu sunt terminate pentru ca voi mai face ceva in zona aceea mare si insipida de sub pasajul fata)... Ignorati pasajele evazate din fata si spate entru ca nu sunt terminate, la fel si fantele din pasajul spate!
|
Ti-au iesit niste linii destul de frumoase la praguri, felicitari !
|
ti-a iesit foarte bine!!
felicitari |
Multumesc mult!
Nu-mi spuneti ca sunt nebun, dar, saptamana trecuta le-am mai ''ras'' odata jos(pentru ultima oara, sper) pentru ca sunt obsedat de detalii(liniile nu erau chiar drepte, chiar daca nu se observa usor, am zis ca ''ce dracu!'' decat sa il subtiez incercand sa indrept liniile mai bine il fac de la inceput!:D)! Acum sunt ceva mai frumoase decat cele din poze, chiar daca nu foart diferite! Poze pun in weekend sper!:D |
6 Attachment(s)
Aici avem un Lamborghini Murcielago Roadster 1/24 de la Motormax pe care am inceput sa-l modific(o fac decent pentru ca e o exotica nu o japoneza). Cu exceptia spoilerului fata, spate si a pragurilor(si astea facute sa para mai sportive) modificate decent nu planuiesc altceva cu el. Culoarea va fi alba sau neagra sau amandoua plus niste jante frumoase! Poxilina ce o vedeti la scaune am pus-o pentru ca arata urat capota care nu se inchidea ermetic, arata de parca intra aer sub ea! Oricum, macheta asta e plina de imperfectiuni, de la geamuri pana la oglinzi etc.
urmatoarea masina( troaca) e un Dodge Durango(1/18 cred) RC al unui prieten. masina arata foarte rau pentru ca nu prea m-am ocupat atent de ea, dar la sfarsit va iesi ceva frumos! Spoilerul fata nu va arata asa, asta e doar un strat de inceput, la fel si cel spate, pentru ca nu mi-a mai ajuns Poxilina! Cioturile alea de pe capota sunt niste prize de aer care din pacate s-au rupt cand am tranportat-o! Repet, va iesi ceva frumos din ea!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning