![]() |
Skoda Superb 1.9TDI(alexs307)versus VectraB 2.6 V6(Holysoul)
Am discutat si la ultima intalnire auto din Iasi,duminica ma intorc de la Bucuresti,cand ajungi in Iasi sunt dispus sa vedem ce si cum...numai bine.
|
vrei sa incerci o masina de 115 cp?dar numai daca ai un diesel competitiv....sau benzina.
|
nu vreau sa incerc nimic deocamdata in afara de ceea ce am discutat cu omul pana acum...am vorbit,am stabilit ca ne dam cand vine in Iasi...sa vedem cand va fi si ce va fi...
Deci:Superb 1.9 TDi aka Balena Albastra versus Vectra B 2.6 V6 benzina aka Holysoul power... |
aha .. da un pm ca la iasi am fost de fff multe ori de cand o aparut topicu asta :)
mentionez ca eu ma dau numai la legale |
:D Eu mentionez ca 1.9 TDI vs 2.6 i (cat de rosii or fi ele) nu au sanse !! :D Bine !! e adevarat ca sunt fan si in acelasi timp posesor de opel !!
Succes !! Asteptam result !! |
tdi-ul probabil e chipuit k-lumea eu nu ma pronunt pana nu vad ce-o sa iasa .
|
posesorul skodei mai da un semn de viata ... daca nu .. propun inchiderea topicului
|
s-a dat semn de viata...am fost 2 saptamani plecat din oras...vom vedea ce si cum...
|
HolySuflet :D Cand vii in Iasi sa dai un semn ca as dori (daca se poate si nu deranjez) sa ma dau si eu cu vectra aia a ta nebuna.Ideea este ca stiu ca sanse nu am,dar vreau sa vad cat de tare mi-o iau.Cu ocazia asta iti iei revansa...stii tu.. :D :lol:
|
Rezultat : prima oara mi-am luat-o nasol de la skoda
a doua oara m-a facut la limita Mie unu mi s-a parut ca a doua oara l-am facut eu la limita oricum nu prea conteaza .. ce conteaza e ca skoda aia numai balena nu e :)) M vs je = M o ramas oleaka in urma :D |
P.S. M o plekat primu ca de obicei ... pe distanta de 200m ma face sigur :)
|
HolySoul.....te rog specifica faptul ca am plecat \"primul\" dupa ce s-a dat startul,nu inainte de a lasa mainile in jos :wink: Sa nu zica lumea ca sunt un furacios de start :lol: Si apropo...imi pare rau ca iti spun...dar nu ai reusit tu sa-mi faci nici cu o vectra 2.6 v6 ceea ce ti-am facut eu pe aeroport :lol: Deci 90 de cai vs 170-180 cat ai,sunt f multumit de rezultat :D Si inca ceva...ai putea spune ca pe 300 de metri te fac,pentru ca foarte aproape de finish ai plecat racheta de langa mine :D Oricum am crezut ca stau pe loc,ma uitam la bord sa vad daca mi s-a oprit motorul :lol: Un shot de NOS mi-ar fi trebuit atunci :twisted: Felicitari BALENA ALBASTRA!!!FELICITARI HOLYSOUL!!
|
Re:
Quote:
|
zgb whatever n-ai decat sa ma faci si tu daca vrei sa dovedesti ceva . . :D
si nu mai compara tu motoru tau din nush ce an cu motor TDI NOU :D |
Re:
Quote:
Si n-am reusit sa-ti fac pe 400 metrii da pe 1000 metrii iti dau si eu rusine mai mare decat mi-ai dat mie pe aeroport . A ta e de oras de accelerari pe distante scurte si a mea e de drum lung , compari clase diferite :D |
A ta e 2.6 V6 a mea este 1.4 16v....intr-adevar comparam clase diferite :lol: :D Oricum a fost o placere sa ma dau cu Vectra ta.Faina masina....
|
Re:
Quote:
|
ma dau eu cu tine holysoul....eu am un tdi cu motor generatie mai veche...masina e din 2001 si are 110hp de fabrica
|
Ma Suflet Sfant, odinioara erai zmeu, si provocai in stanga si in dreapta, si acum o furi de la un 1,9 TDI??? :evil_laug .Nu tu erai viteazul ala???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu cand eram zmeu provocam pe 1000 M si inca ma tine pe 1000 M chiar daca mi-am luat-o de la 1.9 tdi :D |
si pe 1000 de ma tzine...din pacate pt tine nu m-a facut nici o vectra v6 pana akum...nici chiar cand aveam DOAR chip!Daca te-a batut o octavia tdi de 90 de cai cu chip probabil cu mine crezi ca vei avea alta soarta?Ma rog nu-si vad rostul.
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10091&start=
De unde a-ti scos vectra de 2,6?
|
Re: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10091&st
Quote:
|
si skoda aia.... nu avea 90 de cai stock.. vb de skoda superb.
|
Oameni buni,sa va expun si punctul meu de vedere,cel al unui fost proprietar de 3 masini pe benzina,actual proprietar al unei masini pe motorina...ideea sta in felul urmator...pe mine nu ma incanta faptul ca am facut x,y,z, masini pe benzina cu motoare mai mari de 2000,ideea este ca o balena grasa,ca altfel nu o pot numi,cu dotari de top (aici sa ma laud si eu putin ca altfel nu se poate),care contribuie semnificativ la greutatea totala,cu jante de 17\",echipata cu mult blamatul motor PD de 1.9,asupra caruia Voinea si-a pus amprenta semnificativ (desi se putea si \"mai\" semnificativ,a se vedea versiunea race a lui ZgB),este in stare sa tina piept acelor masini pe benzina...chiar daca as fi iesit la o masina in urma lui Holysoul,tot as fi fost bucuros...iar daca eu,in cercul in care ma invart,am reusit sa pun pe ganduri soferii unor masini pe benzina ce au scris odata istorie,nu pot decat sa fiu iarasi bucuros...faptul ca pana acum,in scurta istorie de dupa flash,doua V6-uri (un 2.6 si un 2.8 ) au ramas in urma,nu ma da pe spate,ci vine sa completeze starea de bine pe care mi-o confera cei trei sute si ceva (80?? :roll: ) de Newtonxmetru....numai bine tuturor...
|
380 de newtonixmetru care arunca cd-u din player... zi tot :)
|
Re:
Quote:
pe bune avea 110 cai putere stock masina dar acum e o bestie in adevaratul sens al cuvantului. sa zicem ca .....are muuuuuuuuuuult peste 110 bhp care ii avea stock... si cand zic mult nu ma refer la 30-40 ... :) |
Re:
Quote:
1450 kg vs 1450 kg ia si citeste pe urma comenteaza daca vrei sa ma dau cu leonul tau ti-am zis pe 1000 M si n-ai decat sa ai si 200 cai pe el vedem pe 1000 ce face masinuta ta |
Re:
Quote:
intradevar masina e \"balena\" dar la greutate sunt egale . La dotari probabil is la fel dar ... comfort ... a mea e aproape de 0 pe cand a ta e clasa de lux . Acum depinde fiecare ce doreste .. intradevar vad ca ca skoda au facut o masina reusita :) iar tipu care ti-a facut flash .. se pricepe nu gluma :D oricum sper sa ne mai dam odata sa-mi iau revansa. (oricum is constient chiar daca te fac pe 400 M o sa fie la limita ... deci ai dreptate .. masina de lux care sta langa benzina V6 .. si a ta consuma jumate cat a mea .. si motorina ) P.S. nu m-ai pus pe ganduri inka is negru de suparare :D |
scuzele mele e vb de o skoda suberb cu chip and crezut ca e octavia de 90 de cai cu chip or so...daca nici golf de 131 cu chip care are cu 200 de kg in minus decat superb si tu nu poti face superb-ul pe 400 de m...de ce crezi ca pe 1000 de m va fi altfel?Sa nu uitam ca superbul are 6 trepte si se duce cel putin 220-230 tu te duci mai mult mai holysoul?
Si cuplul conteaza f mult sa stii de exemplu tu de ce ca rx8 si-o ia de laq dieseluri?ca are dieselurile noastre cai mai multi?ITi zic eu pt ca rx8 are cuplu 211 nm si noi 400+! |
Re:
Quote:
Eu daca aveam cunostintele tale si putem sii asta inainte cred ca ma umpleam de bani.Nu cumva te pricepi si la loto :shock: ???? |
a doua oara l-am facut eu ... eu asha am vazut de la mine din masina asa ca e discutabila chestia
pe 1000 M conteaza si cutia si aerodinamica si benzinarele intodeauna urca in mai multe rpm si ai parte de putere pe o plaja mai mare de turatii . |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
masina poate mult mai mult si mai bine . si nu eu am facut provocarea ci aleks si nu o fost provocare ci am vrut mai mult sa vedem cum se prezinta masinile (pe ce am dat bani nush daca inteleg multi chestia asta) topicul deja nu-si mai are rostu ` ce tot atatea comentarii ? vrea cutare cu golf sa se dea cu mine sa faca provocare separat . Bafta si numai bine :) P.S. (nici a mea nu e de liniute daca voiam masina de liniute imi luam R5 ) |
@Holysoul
Deci apare aceeasi idee,ca m-ai facut...Radutzu a stat acolo si a vazut finishul a 2-a oara...daca am fost cu un bot in fata masinii tale,asta e...si mie mi s-a parut ca sunt in fata aseara,caci la fel am pierdut si eu versus o Calibra avand la volan cel mai controversat si rau vorbit sofer al Iasului...mi se parea ca sunt in fata lui desi nu eram cu botul decat la oglinda lui...cat despre 1000 metri,mai vedem....ideea este ca pe Autostrada Soarelui am luat 240 pe bord,turometrul nu era inca in capat.,cred ca mai urca,insa f greu...retine ca e un 4 cilindri,1.9 TDi... inca un lucru,care ar trebui sa dea de gandit este acela ca eu NU STIU sa plec de pe loc cu aceasta masina...aseara as fi dat fum la acea Calibra,insa piesa dintre scaunul si volanul Superbului nu e de cea mai buna calitate....o tactica mai buna de plecare si ar ramane mult mai multe masini in spate...la a 2-a incercare,cu soferul de drept al Calibrei la volan,si-a luat 3 masini de la balena albastra,deci infrangerea a fost razbunata... marele pacat stiti care e?...ca dintr-o saptamana de acum numarand se va bucura de cuplul motor al Superbului si de munca mea altcineva,am fost obligat sa vand masina...imi pare rau ca gandurile mele vis-a-vis de intercoolere,turbine mai mari si jante mai usoare s-au dus la vale.. |
Lasa man, fii pitbull, o sa-ti iei tu alta :)
|
avand in vedere ca holy are 2.6 si dragosh 1.9(un motor care sincer nu prea il iubesc) si rezultatele de la pronosport se stiu nu inteleg bulibaseala asta! cel mai mult ma supare cei ce nu stiu sa piarda.
holy, nu am nimic personal cu tine dar comportamentul tau nesportiv te va clasa langa golful de neamt care nu a vrut sa plece de pista dupa ce a fost batut de 3 masini!(cu toate ca participa la o clasa sub caii lui)! te asteptam cu drag la aeroportul iasi in sept sa vezi ce pot sa faca avioanele! mitica! |
eu am recunoscut ca prima oara mi-a dat multe masini distanta nici vorba sa fi stat langa el .. era vb de a doua tura.
au fost mai multi la cursa respectiva si au existat felde fel de comentarii .. oricum e ff posibil sa ma fi facut si a 2-a oara skoda aia n-o sa cred in veci ca prinde 240 la ora dupa 120 la ora abia se misca proprietarul masinii sigur stie asta mai bine ca mine . (am scris-o pentru el nu pt. voi ..la urma urmei nu-mi pasa de gura lumii ) |
eu zik ca ajunge la 240...de ce? e simpu eu am 5 trepte si ajung maxim la 220(pana acolo se duce glont) daca ash avea 6 probabil o sa ajung la 240-250.Oricum pe 1000 de m ajungi la 200 maxim.
|
tiru are 18 trepte inseamna ca merge cu 500la ora ?
conteaza si rapoartele in cutie ... off :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning