Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   Ce pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/7088-pot-fac-renault-clio-symbol.html)

Movilla 04-08-05 13:24

Ce pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol

Am cumparat un clio luna asta si ma gandeam ca vreau sa-i fac un tuning de vreo 2000 $. Pe ce dreaq sa ma bazez mai mult, avand in vedere ca nu vreau nici sa consume mult? [/code]

MMihai 04-08-05 13:32

Buna alegere ;) Bine ai venit pe forum!
uite aici o discutie mai veche despre clio https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1309
vrei sa iti faci exteriorul sau motorul? daca vrei sa vezi ceva idei pt exterior da-mi un buzz ceva cand intrii pe messenger, id-ul meu : mihai144
si daca mai ai rabdare pana luni iti arat cum mi-au iesit mie barile ;)
nu cred ca vrei sa pierzi garantia umbland pe la motor. apropo 1.4 8v benzina nu? :)
bafta!

MMihai 04-08-05 20:43

1 Attachment(s)
:arrow: deshign by g_unit

tre 05-08-05 01:40

\"ce dreaq pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol\"

sa-i tai portbagajul. :D

teddy 05-08-05 03:01

nu stiu, mi se pare o masina tare uratica in care nu as investi nici un leu. cat despre performante as raspunde cam acelasi lucru: sunt masini mediocre (in general renaulturile) in care nu prea merita sa investesti.

sorry

HolySoul 05-08-05 04:30

.. desi megane 2 e o masina reusita ... laguna 2 ...nush cum le zici tu ca nu merita sa investesti mie-mi plak au performante bune si design placut .

oricum in clio .. nush m-as axa mai mult pe linia audio - video
sau un audio mediu si lucrat si la exterior .
La performante nu stiu daca merita investitia si sigur n-ai cumparat masina aia s-o ai numai pentru curse :)
oricum sa vezi un DVD pe clio ar fi ceva .. si se incadreaza in banii aia chiar mai raman bani si de audio bunicel.

ffocus 05-08-05 09:23

mai bine o vinzi...pui aia 2000 si iti iei altceva...un bicorp eventual...parerea mea :wink:

dar...

daca este masina pe care ti-ai dorit-o, atunci cu 2000 cred ca ii poti face cadou un kit de caroserie si 4 jenti...macar estetic sa arate altfel...nu cred ca merita sa urmaresti cresterea performantelor masinii

lester tuning lucreaza ceva pentru clio symbol...destul de bine si la preturi mici

MMihai 05-08-05 20:29

5 Attachment(s)
:arrow: bara fata in lucru, leduri si grila ;)

MMihai 05-08-05 20:47

1 Attachment(s)
am mai pus filmuletul asta pe aici pe undeva dar o sa ma rezum doar la topicul asta de acum inainte. uite cum face al meu cu traseu borla ;) :)

mike20 06-08-05 20:41

niste poze ( mie chiar imi place cum a iesit )..
https://img207.imageshack.us/img207/4...alie3iu.th.jpg
https://img207.imageshack.us/img207/9...ibok3hk.th.jpg
https://img207.imageshack.us/img207/7...iazd7ay.th.jpg

c i k y 06-08-05 21:30

wow...interesant tuning.chiar arata bine

tre 07-08-05 03:05

mda, frumusel.

tzevile alea stau cam aiurea.

yamahaer1cip 07-08-05 11:08

frumusica arata chiar bine :wink: (lasand la o parte mofturosi )\"mda cat de cat frumos ......si alte vbe care nu isi au rostu :P :lol: de ar arata toate masinile asa tunate ar fi ceva frumos dar nu prea este asa bafta si respect

V8_rulezzz 07-08-05 12:10

da dc tocmai masina asta ... e kiar urata :((

mike20 07-08-05 12:41

daca e urata bine....arata`ne u una buna...crezi k toata lumea are bani sa fac investitii de 10 de mii de euro??

MMihai 07-08-05 13:02

1 Attachment(s)
il cunoasteti pe proprietar?

V8_rulezzz 07-08-05 13:11

nop :oops:

alexutzu 08-08-05 13:19

CLIO rosu chiar arata interesant, e destul de reusit, intr-adevar are tevile cam iesite
jantele chiar au fost alese bine

DAR CE DRQ REPREZINTA \"THALIA\" AIA?

MMihai 08-08-05 13:27

thalia = symbol la noi ..
am vazut prima data in turcia apoi in grecia .. nu e nici o diferenta... este vorba decat de nume...
ceva de genu de ce la noi ii spune hyunday cupe iar la americani tiburon ;)

alexutzu 08-08-05 13:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
thalia = symbol la noi ..
am vazut prima data in turcia apoi in grecia .. nu e nici o diferenta... este vorba decat de nume...
ceva de genu de ce la noi ii spune hyunday cupe iar la americani tiburon ;)

credeam ca i-a venit vreo idee nebuna proprietarului cand a pus emblema aia acolo :lol: :lol: :lol:

T.rac3Er 09-08-05 16:22

clio rosu arata bine...diferenta intre symbol si bicorp e spatele, care e urat la primul...in pdv al meu o masina care nu are motor V, si are 2 iesiri e kitch...mai bine plasezi o iesire dubla central, si e mult mai estetic, si realist...doar ca observatie...

nxtaz 11-08-05 01:56

Quote:

clio rosu arata bine...diferenta intre symbol si bicorp e spatele, care e urat la primul...in pdv al meu o masina care nu are motor V, si are 2 iesiri e kitch...mai bine plasezi o iesire dubla central, si e mult mai estetic, si realist...doar ca observatie...
tocmai am intalnit prin oras un jaguar model vechi....motor 4000 ! ... linie...2 iesiri.... kitch ?!

Christian 11-08-05 08:34

pai la motor de 1.6 da. la monstru de 4000 deja nu. 8)

Catalyn 11-08-05 08:46

clio

frumos Clio mi-a placut...asta cu doua tevi pe evacuare e ok ce daca are motor de 1,6?abia fug caii pe evacuare.. :lol: am citit diverse pareri ...asa daca am face tuning numai la alde masini dinastea bengoase ar insemna ca am atins apogeul ...este idrazneata ideea de a face un symbol banal intr-o masina cu alura sportiva..cate symbol-uri vezi asa facute???de ce sa nu se preteze la tuning doar ca e ieftina???felicitari dom'le e frumoasa!!!

MMihai 17-08-05 21:00

1 Attachment(s)
gata... mai multe poze aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=233377#233377
spatele este in lucru

c i k y 17-08-05 21:32

ti-a iesit chiar belea man sa-l tii sanatos :wink:

tng 18-08-05 14:04

2 Attachment(s)
Cel care ai creat topicul a postat decat o data. :lol:
Prinde bine pe symbol un kit exterior
Chiar eu am preparat unu :P :D :arrow:

Monkey_Bz 18-08-05 15:44

tng ai facut misto clio ala, ai avut o idee belea....dar dupa mine ai cam stricat-o cu culoarea geamurilor...

tng 19-08-05 11:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
tng ai facut misto clio ala, ai avut o idee belea....dar dupa mine ai cam stricat-o cu culoarea geamurilor...

thx, fiecare cu gusturile lui :wink:

oache81 19-08-05 14:14

La motor poti sa ii faci cu banii astia evacuare completa din inox cu tot cu serpisori,filtru de aer sau kit de admisie ca lumea si chip tuning.Io am schimbat si chiulasa cu una preparata da am avut noroc ca am gasit asa ceva si a fost doar 100 de euro.Am ajuns de la 75 CP cam pe la 100 zic eu,oricum se simte mult diferenta si nu pot sa zic ca nu m-a ajutat deloc mai ales cand am fost cu ai mei la mare la depasiri e bine sa mearga si 130 in a 3-a ca sa depasesti tiru repede cand vin nebunii din contrasens.Pentru exterior uite-te aici
www.k-tecracing.com si incearca sa iti comanzi au kituri de exterior si au si pentru motor cate ceva.

topser 21-08-05 09:45

symbolul de pe prima pagina chiar arata bine !
spatele strica dar asta e! nici o masina nu e perfecta :D

bogdanbitza 22-08-05 11:38

am si eu o intrebare!mi-am cumparat un clio 1,5 dci 65 CP si as vrea sa-i fac un chiptuning! ce credeti, se preteaza? unde as putea sa-l fac si cam cat ar costa! astept raspunsurile si sugestiile voas ...

leonard 25-08-05 17:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"

am si io o intrebare :cat ai dat in aproximativ pe tuningul exterior la clio si unde lai preparat?

mike20 25-08-05 18:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"leonard\"
Quote:

am si io o intrebare :cat ai dat in aproximativ pe tuningul exterior la clio si unde lai preparat?

l`a preparat pe calculator...in photoshop.....si l`a costat cateva ore de munca.... :D :lol:

leonard 25-08-05 20:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mike20\"
Quote:

Originally Posted by \"leonard\"
Quote:

l`a preparat pe calculator...in photoshop.....si l`a costat cateva ore de munca.... :D :lol:

:D :D ma refeream la bani ca vreau sami fac si io ceva asemanator (nu io,taicamiu) :D

tng 25-08-05 22:38

asa de bine l-am facut incat nu-ti vine sa crezi ca e facatura,nu? :D
e facut in adobe photoshop :wink:

BASU 26-08-05 19:50

@Movilla mai bine il vinzi si iti cumperi un clio sport :D

MMihai 27-08-05 01:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
@Movilla mai bine il vinzi si iti cumperi un clio sport :D

de unde atatia bani? ca nu e vorba numai de 1000-2000e diferenta :)

PYT 05-10-05 23:29

sal'tare.. imi iau si eu un clio bicorp in curand si vreau sa va intreb daca stiti de unde pot sa-mi iau niste stopuri clare sau cu leduri, in afara de ***************** k acolo am vazut deja.. ms anticipat si mai vb

Toto - BOD 03-11-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"
sal'tare.. imi iau si eu un clio bicorp in curand si vreau sa va intreb daca stiti de unde pot sa-mi iau niste stopuri clare sau cu leduri, in afara de ***************** k acolo am vazut deja.. ms anticipat si mai vb

pe la toate magazinele de tuning! incearca augsburg daca esti din bucuresti! daca nu... da-mi un pm ca poate te ajut eu cu niste preturi mai bune! numa` bine!

All times are GMT +2. The time now is 07:29.

- Copyright 2026 4Tuning