![]() |
B 01 P Y F
10 Attachment(s)
in sfarsit pyfu' :lol::lol: las pozele sa vorbeasca
|
Re: B 01 P Y F
da si tu niste detalii despre ce ai vrea sa ii mai faci ep viitori.ce planuri ai cu ea.in rest masina e draguta,ingrijita si tineo cat mai simpla.
|
de unde cunosc eu masina asta?????????
|
Quote:
|
imi place cum ai vopsit jantele , si stopurile ca leai facut negre , cu ce ai facut stopurile cu lac?iar sta bn si cu folie neagra pe spate.frumos cum ai luminat ceasurile.pedalele mai bn nu le mai puneai ca se gasesc peste tot si la toti
|
stopurile sunt facute cu folie ... pedalele urmeaza schimbate
|
Quote:
|
se vad bn in realitate stopurile bv
|
Quote:
|
man incearca sa faci ceva la bara aia pe spate...in rest arata bine...multa bafta in continuare...
|
care ma ajuta si p mine sa imi prelungesc capota peste faruri ? :rolleyes2
|
vb si u pe la astia cu service:Dbafta in continuare
|
4 Attachment(s)
am venit de la 4tuning days cu un cadou pt pyf :lol::lol: maine il montez....:D a si uitasem am primit si o sapca bonus:D
|
alea or fi jantele mele ? :lol:
|
15 Attachment(s)
cateva poze facute azi cu stalpii vopsiti si cu ne0nu :lol:
|
salta si u masca aia mai sus ca este foarte mare distanta intre ea si capota.
|
cand o sa o duc la tinichigiu o sa ii zic sa se ocupe si de aia .. ms de sfat ;)
|
Vazut una bucata P Y F la toporasi cu parasolarul pus si botul spre bloc, revin cu poze cand fac rost de cablu de date :lol:
|
astept pozele :lol::lol:
|
ntz esti vecin cu mine si nu spui nimic :lol:
|
Arata bine! Chiar imi place! Daca puneai neoane si pe la praguri si in spate, era chiar OK.
|
Quote:
Pyfu daca ii faci asa ceva jur ca dau cu STI-un PYF-u cand il mai vad parcat :twisted: |
neonu ala l-am luat pt ca m-a atras pretul lui .... acum neoanele ar fi ultimele pe care le-as lua la masina ;)
|
clar imi iau bullbar :lol: lasa masina cat mai simpla... o sa vezi ceva update la sti in topic duminica :)
|
am venit acasa rupt de oboseala :sad: dupa lungi chinuri de scoatere a cutiei de viteze :D maine sper sa o scot :rolleyes2:rolleyes2
|
mdea si eu am vazut azi pe pyf in jur de ora 13:00 la toporasi acolo pe giurgiu , avea roata stanga fata scoasa :P acolo se fac ma reparatii la masina ?:))
|
4 Attachment(s)
azi am scos motoru si cutia :D:D vreau sa le pun garnituri si toate cele:D
|
Arata bine masina,insa intrebare..cine o conduce?:???:
|
eu o conduc :D:D pe unde se poate si mai merge mama o data la un an daca are treaba pe undeva :lol::lol:
|
Vezi ca-i belea daca te prind astia fara permis..Doamne Fereste sa dai peste vreunul ca ala esti..
Multa bafta cu masina,arata bine pana acum8) |
3 Attachment(s)
poze de azi :D saracu balcon l-am facut praf:))
|
si de ce le-ai dat jos???doar de dragu de a munci???c ai de gand sa faci????
|
Quote:
|
la cutie puteai pune toate semeringurile si fara sa o dai jos,mai putin pe ala de la priza-cutie,era mai putin de munca dar tu sti mai bine poate ai mai multe de facut si necesita sa o dai jos.dupa cum ai spus si alte ''alea''.spor la treaba
|
pai la cutie inafara de semeringuri tre sa mai schimb un sincron si melcu de la kilometraj si sa vad ce o mai fi....:rolleyes2 eu nu planuiam sa dau cutia jos , vroiam doar sa ii schimb uleiu dar nu s-a desfacut surubu de umplere + de asta caraia si cand o bagam in a 2 a.. rezolv eu toate astea :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
cine stie daca pot sa bag capul planetarei eu sau trebuie dusa neaparat la mecanic :sad::sad::rolleyes2
|
daca te pprocepi poti...eu unu am facut chestia asta acum vreo 2 saptamani...
daca nu te procepi mai bine o duci la un mecanic...acolo unde sunt "bilele"alea ca sa zic asa sunt niste ace si daca,cad bilele cad acele alea si dupa aia ametesti sa le cauti...asa am patit eu dar am mai avut o planetara nasoala si am luat de la aia... bafta si apor la munca |
am facut planetara :D:D multumesc RobertRFG pt indrumari :lol:
|
ma bucur ca tiam fost de ajutor...bafta
|
una bucata PYF`ul stand cu o piatra la roata lasat pe o parte ridicat de bot vazut in parcare la toporasi :lol:
P.S. STI a pozat in parcare usa in usa cu PYF :lol: revin cu pozele cand o sa cumpar alt cablu de date :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning