![]() |
Radauti
masini tunate si tari din radauti si din imprejurari
|
Re: Radauti
postati aici poze cu masini tari din radauti sau din imprejurimi
|
12 Attachment(s)
niste masini de lux....
|
10 Attachment(s)
si niste masini tunate....
|
7 Attachment(s)
mai o parte din masini
|
2 Attachment(s)
o mica jucarie,......un seria 6:twisted:
si o dacie destul de dragutza |
hmm... mishto Supra aia... mai ai ceva poze cu ea?
|
3 Attachment(s)
o calibra si un golf gti
|
urmeaza poze cu audi r8 (al 4'ulea din romania) si cadillac cts:twisted:
|
interesante masinute.....
|
1 Attachment(s)
o poza cu r8.....daca mai doritzi spunetzi si o sa mai pun,....am pus o poza care imi place mie cum a iesit.....cts'ul a intrat in pamant:lol:
|
e din radauti R8-ul????avem si noi in Onesti unul:D:D
|
RIP Juni
6 Attachment(s)
aici revin cu un post despre motoare......si in memoria lui Juni....care a murit intrun accident dintre motorul lui,o Hayabusa si un audi a8 ultimul model..........Juni, sa ai asfalt uscat oriunde ai fi!:cry: si sper k asa sa va fac sa nu fitzi indiferenti fata de motociclisti si sai respectati
|
2 Attachment(s)
Nij poze facute la repezeala cu GTI'ul cu jante noi si un Jeep Grand Cherokee SRT-8 fainut
|
5 Attachment(s)
inca nij poze cu nij jucarii:twisted:
Jaguar S-Type,Cadillac Escalade dub,civicu in viteza si inca un passat tunat |
in acest mic orasel mai sunt zeci de bmw'uri.....mercedes'uri,....tuareg'uri,....Q7 si multe masini interesante sau dragutze de exemplu sunt nici mai mult nici mai putzin de 3 limuzine lincoln.............dar cum orice padure e plina de uscaciuni,.....avem si noi dacii si alte masini pe care eu leas duce direct la fier vechi
|
5 Attachment(s)
mai am cateva poze cu masini mijto din radautzi,...dar pana la urma crek am sa ajung sa le epuizez,....si nu o sa mai ramana masina mijto la care sa nui fii facut poza
2 porsche'uri boxter un mitsubishi 3000gt si un vw kofer a lu Mitric.....cn e din zona il cun:oops: |
deci...pot zice ca aveti masini tari in oras....
|
Quote:
|
Quote:
Va asteptam pe cati mai multi la curse la Suceava pe aeroport pe 8 iunie. Momentan cateva detalii aici : https://forum.4tuning.ro/91-suceava/78546-cursa-acceleratie-expozitie-auto.html In scurt timp va fi anunt pe prima pagina . Grupele incep de la 80CP . |
7 Attachment(s)
inca nij masini tunate sau incepute,.......si mai urmeaza un ford capri mijto:twisted: cel putzin mie imi place
|
Masinile unei singure pers
4 Attachment(s)
masinile lu Cypress (catalin):twisted:
ford focus(TZU),bmw seria 5 si bmw seria 5 (DEA)......2 poze ku DEA inainte si dupa reparatzii:lol: |
1 Attachment(s)
un seria 3 coupe nou si seria 6
|
oooooo tudy.....tziai refacut contul.....ii bun;).....vezi dak mai gasesti cv mijto din radautzi sau din zona posteaza aici
|
4 Attachment(s)
o cobra,un leon,un h2 si un golf4 made by C&O
|
4 Attachment(s)
2 bmw'uri...un seria5 cu kit complet m5 si un seria3 cu motor de m3:twisted:
singura problema e ca seia3'ul (m3) e busit....e bmw'ul lu Boby |
1 Attachment(s)
inca un audi r8:twisted: deja al 2-lea din radautzi
|
4 Attachment(s)
un audi b4 care a fost al tatalui unei foste colege.......:sad:
|
5 Attachment(s)
inca nij poze cu masini + o poza cu o masina speciala (666) si o masina abandonata.....:twisted:
|
1 Attachment(s)
masinile mele ..... dacia aia albastra e ex,....acum e prin iasi:twisted:,...la fel si sprinterul a fost vandut:twisted:
|
1 Attachment(s)
160mii euro s-classe
|
3 Attachment(s)
una din zecile de vw jetta,un volvo mai special si un bmw din zecile poate chiar sutele....care se gasesc pe toate drumurile(dak nu vezi cel putzin un bmw pe o raza de 100 metri inseamna k cv nu e bn)
|
2 Attachment(s)
o poza putzin modificata cu daciile in culoarea jamaicii si masina unai gagici......o super gagica....urmeaza sasi ieie un 307 cc;)
|
1 Attachment(s)
un audi a5
|
5 Attachment(s)
un ML ,un GL un ,Bentley Continental ,si mai niste masini
|
sper sa reusesc sa prind in cadru cele 2 mustanguri din radauti....le-am vz azi dar nu am facut poze :( si poate mai nij masini din radauti
|
1 Attachment(s)
uitati cum stau tuaregurile la noi.....sunt pe toate drumurile......apropo sunt in lizing de aceea au numere de bucale
|
1 Attachment(s)
old-school benz
|
2 Attachment(s)
un e30 misto.......pozele sunt de la cursa pe 402m de la sv
|
4 Attachment(s)
Ieri 25.06.208 a avut loc un accident intre un Passat (usor modificat) si un H3
-in urma incidentului passatul sa ales cu bara spate rupta si janta dreapta spate gaurita....iar h3'ul sa ales cu niste praf de sub passat:lol::twisted: (aman2 masini sunt din radauti) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning