Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   proiject TOIOTA CELICIA 2 MIISPEVALVE 2 AXE CU CAME DEBLELEA (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/7072-proiject-toiota-celicia-2-miispevalve-2-axe-came-deblelea.html)

one 03-08-05 19:35

proiject TOIOTA CELICIA 2 MIISPEVALVE 2 AXE CU CAME DEBLELEA

CEA MAI TARE RULZ EU SANT COX BLANA LINUTZA TE FAC FRAIERE MORE DUSMANII MEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akimoto 03-08-05 19:37

unde-i valy rekinu soselelor ?
sa vezi ce scandal iese :lol:

one 03-08-05 19:40

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVRUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVRUUU UUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMVVVVVVVVV VVVVVVVVVVVVVRUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVRUUUUUUUMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVRUUUUU UUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMVVVVVVVVVVVVVVV

Corse 03-08-05 19:41

one, a ajuns caldura si la tine? ti sa urcat la cap :lol: :lol:

one 03-08-05 19:46

:oops:
mi rusine!

one 03-08-05 19:48

HAIII FARUUUUUUUUUUUUUUUU
deci asta ii topicu meu si scriu ce vrea carnatu meu in el clar!?!?
sa nu zic penisu mea ca ma baneaza sehfu

one 03-08-05 19:49

da kair ii voie sa zic penis???
sau vagin?
sau vaginet?
sau vaginita:))
vaginita doare
fara vaginita
bleonoragie
mai bine
ca aia curge numa

one 03-08-05 19:51

imi cer scuze ca am zsi
penis
vagin
scurgeri
si alte kestii dureroase sau mai putin dureroase
as dori pe aceasta cale sa imi exprim cele mai sincere ....ah...
muie

Street Shark 03-08-05 19:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
unde-i valy rekinu soselelor ?
sa vezi ce scandal iese :lol:

Aicea-s :lol: :lol:
Hallo,domnu aici ii forum serios nu teren de joaca ptr.copii :lol: ,deci te tine la una mica sau ce ?
Ai Nos si acum esti tare?

one 03-08-05 19:59

nu ma fa sa decapotez bolidu! da?
ca sa vazut ce iese

Corse 03-08-05 20:00

se pare ca e cald de tot in calea sagului. :lol: :lol: one e complet afectat de caldura :lol: :lol:

one, numa sa nu pui slikuri, ca atunci e beleaua mare, daca treci de rekinu', te dai cu maximilian :P :wink:

one 03-08-05 20:03

:twisted:

one 03-08-05 20:05

pot pentru ca sa zic ca ma doaren

Street Shark 03-08-05 20:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corse\"
se pare ca e cald de tot in calea sagului. :lol: :lol: one e complet afectat de caldura :lol: :lol:

one, numa sa nu pui slikuri, ca atunci e beleaua mare, daca treci de rekinu', te dai cu maximilian :P :wink:

Esti cam in urma cu evenimentele! Trebe sa treaca de Max ca sa se dea cu mine.Ba, cei aici bar de negrii sau ce mama d....lui?

one 03-08-05 20:06

si nici num pasa!!!!

one 03-08-05 20:07

deci toiota mia este de departe cea mai tare masina din univers
avetzi grija cu cine va punetzi
atata va zic

one 03-08-05 20:08

si nu mai scrieti procarii pe forum ca va banez
ce penisu meu

akimoto 03-08-05 20:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Street Shark\"
Quote:

Esti cam in urma cu evenimentele! Trebe sa treaca de Max ca sa se dea cu mine.Ba, cei aici bar de negrii sau ce mama d....lui?

bah ce naiba teo lovit si pe tine caldura ?
cursa 1 - la 400 aveai 32,7 cm in fata, dupa care ai franat ca io veneam ca avionu din spate
cursa 2 - am dat io startu si ai luat o masina avans dupa care am recuperat si m-ai batut la 14,29cm la 1000m
cursa 3 - te-am batut de la cap la coada
trezestete bre

Sc0OTeR 03-08-05 20:19

You madarfacar, fratioare, nu era Mazda :?:

Gie men :peace:

Corse 03-08-05 20:22

Re:

Quote:

Quote:

mi scuzi atunci :)
vali vruiai sa zici cumva \"ce mama dracului?\" :lol:

edit: dar ia uite ce zice maximilian mai sus :!: se pare ca duelul nu a fost incheiat :wink:

one 03-08-05 20:30

evident +- 10%

one 03-08-05 20:33

LA MULTZANI

Corse 03-08-05 20:36

ce mah e deja revelu? :?

cioli17 03-08-05 21:29

saracu onel

oare cata plicitseala indura acassa ?:(

io deabia acuma am dat putin mai in jos la pagina si am vazut un topic de a lu one de 2 pagini :shock:

saracu om

tm8bnz 03-08-05 23:51

Bai ce TARE !
Cel mai cul e sa cititzi ce scrie Onel si dupa,imediat sa va uitatzi la fahtzau din avatar,e prapad...ce Lucifer?!,bagamiash penisu in vaginelu dn'shoarei !

Ova 04-08-05 00:21

BAN SA VA DEA TUTUROR BA PULILOR
NU VA MAI BAGATZI PULILI IN VAGINITA DOMSOAREI CA O SA DEA IN VOI TOATI BOLILI DE PI PAMANT CU \"S\" POSIBILE;CINE NU CREDE INTREBATI-L PE ONE;ONE STIE :D
aICIA-i FOrUm sIriOS ASA CA nU Va maI bAGaTi PULI SI ALTE ALEA DA?
CLAR?

Ova 04-08-05 00:23

A...SI AM UITAT ,BA ONE NU MAI ZI MAI \"MUIE BA,MUIE\" CA SE SUPARA ASTIA SI VINE BA :D

one 04-08-05 01:04

comportamentul unora..defapt al majoitatii oamenilor (daca ii pot numi asa) care au postat pe forum lasa de dorit.
va sfatuiesc din totu sufletul sa va cautati un terapist bun deoarece aveti tulburari grave de conduita intrun mediu civilizat si elevat care este este mai sus mentionatul forum.
acestea fiind spuse va urez vindecare grabinca si sa aveti parte de un caciun fericit
sanatate numa bine

cioli17 04-08-05 01:38

ai uitat finalu :)

'' ... in **** mia :) ''

Street Shark 04-08-05 13:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

Quote:

bah ce naiba teo lovit si pe tine caldura ?
cursa 1 - la 400 aveai 32,7 cm in fata, dupa care ai franat ca io veneam ca avionu din spate
cursa 2 - am dat io startu si ai luat o masina avans dupa care am recuperat si m-ai batut la 14,29cm la 1000m
cursa 3 - te-am batut de la cap la coada

trezestete bre

Deci 2-1 ptr.mine.Is cel mai tare :lol: :lol: Fiat Turbo power

Street Shark 04-08-05 13:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"one\"
comportamentul unora..defapt al majoitatii oamenilor (daca ii pot numi asa) care au postat pe forum lasa de dorit.
va sfatuiesc din totu sufletul sa va cautati un terapist bun deoarece aveti tulburari grave de conduita intrun mediu civilizat si elevat care este este mai sus mentionatul forum.
acestea fiind spuse va urez vindecare grabinca si sa aveti parte de un caciun fericit
sanatate numa bine

o nebunit lupu

cioli17 04-08-05 13:59

crezi ? :)

tm8bnz 06-08-05 15:59

One...ce se mai aude ?...'tui parastasu si grijania manelelor...

TM-84-DMX 06-08-05 16:39

am citit tot topicu asta si am si akum.... :woowoo: :woowoo: :woowoo:

daflyer_oradea 10-08-05 18:58

nu sunteti normali...
mersi pentru portia buna de ras :wink: :lol:

flaviutza 11-08-05 15:37

Timisoara ROCKS !

Hopa si moderatoru meu...............ca daca am fi facut noi d p Orade dinastea ne-ar fi banat Daflyer de nu ne-am fi vazut ce sa mai zic ca le-ar fi sters si lumea ar fi pirdut un ras copios !
oooopppppa..........ideee...!!
Numai ca eu nu pot sa ma apuc sa vb. asa ca-s fetitza si se sperie lumea .......deam!

Øvi 12-08-05 00:27

Re: Timisoara ROCKS !

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
.ca daca am fi facut noi d p Orade dinastea

Ar fi de 838955,5 mii ori mai bine decat episoadele de Numai Iubirea.

daflyer_oradea 12-08-05 09:12

:wink: thx :wink:

flaviutza 12-08-05 14:28

Re: Timisoara ROCKS !

Quote:

Originally Posted by \"Øvi\"
Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
.ca daca am fi facut noi d p Orade dinastea

Ar fi de 838955,5 mii ori mai bine decat episoadele de Numai Iubirea.

Adica la ce ai facut aluzie,ezplica-mi si mie ca-s mai blondutza,stii.......
fii mai explicit

Corse 12-08-05 17:13

hai sa fiu eu mai explicit:

sunteti offtopic pe topicul lui one despre masina lui de belea :shock: . va rog frumos sa cautati alt loc de disctii, asta e un topic profi.

ne-am inteles? :x

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning