![]() |
Circuit ... in Bucuresti
da fratzilor :) abea acum am auzit ca cica maine cei de la primaria Bucuresti vor discuta despre aceast lucru...un circuit in jurul casei Poporului....din cate am inteles va avea peste 3km si va ocoli casa Poporului...linia de start va fi in rodul din farza casei Pop iau tribuna in curtea din fatza :) ...proiectul va fi realizat impreuna cu o firma germana si cica tot drumul va fi refacut in intregime :)...proiectul ,daca va fi aprobat....se va finaliza anul viitor , nu stiu exact cand :) ...nu`mi prea mai imi aduc aminte alte detalii :).... daca mai aflu va zic...
P.S. tot ce am zis mai sus am auzit la ProTV :) EDIT : inca ceva....el nu va fi de F1 pentru inceput... :) probabil F3 sau Formula Renault sau alte campionate :)... |
Mai era topic aici pe aceeasi tema:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=5386&start=0 |
acolo era politica .. era campanie electorala ...
acum se pare ca este un proiect preluat de primaria capitalei. maine se va vota acest proiect in consiliu local ... sa vedem ce va iesi .... |
mie nu imi vine sa cred :)
|
Pai e acelasi proiect, care s-a bucurat de publicitate la un pret redus pe perioada campaniei!
Oricum, important e sa se faca! :D |
eu zic sa ne calmam ca se transpira repede pe caldura asta .... vb in neant ....
|
Eu am auzit ca au votat si ... prima etapa va fii in 2006 :shock:
Ati auzit ceva? |
chill out..... http://www.pmb.ro/ o sa apara aicea scris in caz ca ....
|
1 Attachment(s)
DECI...PROIECTUL A FOST ACCEPTAT DE PRIMARIA CAPITALEI :)) =)) SUPER TARE.....DACA NEGOCIERILE CU FIA VOR FI OK LA ANUL IN LUNA MASINA VOM GAZDUI PRIMA CURSA GT ( masini gen : BMW MERCEDES CHRYSLER ...etc :) ) DRUMUL NU VA FI REFACUT....RAMANE CEL ACTUAL...PARCUL IZVOR NU VA FI AFECTAT....NU MAI STIU CE SA VA ZIC....
P.S. imi cer scuze pt calitatea filmuletzului...e facut cu camera video dar nu pe caseta ci pe cardul de memorie si iese nashpa :) P.P.S. cei cu tv tuner sunt rugatzi sa fie atentzi la stirile de la ora 19.00 ( Antena 1 sau ProTV ) si sa inreg reportajul...asta daca n`o fac yo inaintea voastra :D |
interesant proiect...fia gt in romania...sunt curios cum va arata circuitul...sper sa nu fie numai din linii drepte...cred ca va fi super coborarea/urcarea de la arenele bnr
desi...2006 mi se pare un termen cam optimist |
1 Attachment(s)
cam asa va arata :arrow:
|
a numarat cineva cate curbe sunt ? :lol: sa fie oare 7 ??? :) nu cred ca va aproba FIA un circuit cu 7 curbe ...
|
Re:
Quote:
|
o curba efectiva presupune un unghi mai mare de 30 de grade dupa tine ce unghi crezi ca au restul de 2 curbe .... ca doar nu or fi ace de par ...
|
Voi vorbiti de cate viraje o sa fie... dar nici macar nu s-a proiectat circuitul :lol:
Aia e doar zona prin care va trece, zona pe care se pot face multe viraje, sicane etc. |
traseul din buc va fi genul de copie fidela ca la monaco pt ca in rastimpul anului strazile vor fi libere deschise circulatiei , deci ca si prin urmare ... :) pe 2 sensuri cu 2 benzi pe sens ce viraje , sicane vrei sa ne faca ... poate sa o ia prin tunelu de sub casa pop care este nefunctional si super misto ...atuncea chiar copie ca la Monaco ... :)
|
Pai si ce daca o sa fie doar temporar??
Si la Monaco sunt facute tot felul de artificii pe traseu... desi soseaua nu arata asa in mod normal ! Cum ce sicane? da o tura prin zona respectiva si o sa-ti dai seama ce se poate face!!! Si oricum.. eu am vazut mai multe benzi decat 2 pe sens pacolo. :lol: |
asta in cazu daca te referi la partea din fata casei pop unde vor fi si tribunele dar pe partea dreapta pe unde se urca si se face un mic ocol si se urca spre marriot acolo nu prea e loc exact acea panta nasoala care presupun ca o stie toata lumea ...
|
Re:
Quote:
|
|
Re:
Quote:
eu cand am zis indulgenta am numarat mai tot ce nu era drept :lol: |
Quote:
|
Hihi cica sa votat! In Sfarsit!! lea luat cam mult sa se \"lumineze\" si ei putin, tinand cont ca Serbu a venit cu ideea asta cam de multisor hm........... cred ca acum 6 luni parca. Partea cea mai marfa o sa fie ca vom avea posibilitatea sa organizam curse legale pe un circuit , eu zic ca asta ar trebui sa ne intereseze nu ca se va organiza o cursa de turisme, Fara suparare.
Norok Si respectele mele MR( stiti despre ce vorbesc)! Tai! Tai! |
ambele trebuie sa ne intereseze ... oricum faza ca o sa avem noi voie pe acel circuit sa ne dam .. nush mi se pare SF cel putin deocamdata .. sper sa se poata daca nu pentru mine macar pentru cei din capitala ...
Oricum cred ca au sa impuna niste reguli de o sa te doara mintea .. vrei legale pe circuitu lor 10 mil. de masina si sa ai si standuri ptr. fiecare masina .. :)) |
si acu sa fiu si putin rau :evil: asemanare dintre monaco si bucuresti in privinta traseului ..ei au iesire la ocean ! la noi daca ploua suntem direct in ocean :P lol , ei in port au super nave , barci de croaziera fff scumpe , noi pe strada cand e sezonul musonului :P avem cazane cu roti ... si acu o diferenta enorma noi il avem pe basescu si ei il au pe ALBERT DE MONACO !!! cum suna ? .........
|
nu cred ca avem si nu vom avea prea curand infrastructura necesara unui circuit de curse: sosele, autostrazi, etc nici un campionat de curse cu renume nu vine sa tzina etapa pe circuitul tau daca nu are cum sa ajunga la el cu toate echipamentele si sa o poata face rapid...cand vor intra zeci de de tir-uri incarcate cu material de concurs? masini, piese, dormitoare, scule, centre de comunicatii si presa etc. si dupa ce intra, pe ce drumuri ajung la circuit ca dureaza o luna pana ajung toti...un circuit reprezinta mult mai mult decat o bretea de asfalt, este o intreprindere in toata regula...pe langa caile de acces,... hoteluri, centre de presa, comunicatii, heliport-uri, restaurante, alte chestii legate de agrement,.... sincer: NU CRED CA ROMANII SUNT IN STARE SA CONCEAPA SI SA REALIZEZE ASA CEVA. si chiar daca ar fi,... si l-ar face nu vad cum ar fi in stare sa se ocupe de el,... sa il managerizeze, sa il populeze, sa atraga competitii pe el...
pai astia trebuie sa faca rost de 1 mld de euro sa ne integram...cresc tva-ul...si ne fac ei circuit....macar daca se implica cineva privat, nu statu'....ce naiba ma aici e malaezia?!....daca toti m****ii astia de pe la televizor fura tot ce prin si nu-si platesc taxele cum dracu sa fie bani de ceva bine facut....eu ma chinui sa ma dezvolt cu un *** de firma de publicitate de cativa ani si nu reusesc...de ce?...ca ma duc ca boul la sfarsit de luna cu banii in dinti la stat si ca nu cunosc pe x sau y de la stat sa fac si eu lucrari cu pret de 10 ori mai mare... hai ca am aberat destul...sunt nervos ca tocmai am platit niste restante de tva :censored: |
inca o chestie f importanta care am uitat sa o amintesc in caz ca sa gandit careva la ea , in poza tribunele sunt puse in fata casei popoului :P
ganditi-va ca alea acolo vor ramane statice si pline de praf in tot rastimpul anului , dupa ce ca aveam si noi o cladire cat de cat punem in fata ei scaune ca la stadion care va schimba total peisajul si va fi ceva degradant cu timpul aiurea , in caz ca se vor face pe partea cealalta diametral opusa cu spatele la casa si cu fata la stradion ar fi altceva dar acolo cred ca nu se poate ca e in panta .... ca de altfel toate lucrurile facute in romania ... |
Hai ca esti comic, cum sa ramana ma tribunele acolo? :lol: :lol:
Ffocus, din ce-am inteles, daca se va face si nu e vreun \"tun\", nu se va face cu banii municipalitatii, ci doar se pune la dispozitie locatia, firma care are proiectul ocupandu-se de finantare. |
crezi ca cele mobile vor sta pe panta aceea din fata casei ... si pe ( pamant ) gandestete cum ar arata dupa fiecare mutare a tribunelor gazonul de acolo de la utilajele mari si alte chestii care le zicea si ffocus ..
|
Re:
Quote:
|
nush de ce imi suna a dracula park :lol:
arata a fi cea mai noua teapa pe anul asta :wink: |
Quote:
|
blowwind : fugi fugi ! vin baieti buni !!!
|
Sa speram ca nu va vi o noua dezamagire pentru pasionatii de automobilism....
|
Re:
Quote:
|
eu pun pariu p un stelaj de bere ca nu se va face nici un circuit nimic
cine tine pariul? |
te sustin si eu in pariu asta !!!!!! acu sa nu se creada ca noi acu codim si ca suntem impotriva la asa ceva ....dar ne cunoastem guvernantii prea bine ..........sistemu e la pamant daca nu ai cu cine degeaba ......
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
are cineva informatzii mai noi ??ceva ? :)plz :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning