![]() |
BMW 4x4 E30 TURBO by Insomnia
6 Attachment(s)
Inca nu e gata ... Cand va fii ... vor fii mai multe poze!
Insomnia va prezinta BMW TURBO STREETFIGHTER din Polonia! A fost N/A, 4 usi, 4x4 2.5 l ... acum are caroserie de M3, 2 usi, nimic inauntru (doar doua scaune sport) si TURBO. Cateva detalii: - Turbo CT26 (stock Supra :) ) - BOV Greddy - Piggy Back SMTP 6 - Custom manifold - Intercooler by Tomson (Polonia) - Greddy gauges (oil pressure, boost si EGT) - Caroserie M3 - Custom paint - 2 Scaune Bimarco Urmazea - Evacuare - Masca din carbon Target: Peste 300 CP ... Va urma mai multe poze, Dyno sheet si alte surprize :wink: Dar peste o luna ... Poate si un filmuletz :) Masina e pregatita pentru curse de indemanare, pista si fun pe strazi. NU PENTRU 1/4 MILE! Proprietarul e INSOMNIA FRIEND. |
mult spor la munca si sper sa o facetzi de cate mai multe martzoage....
si daca o faci de indemanare poate vei face cu el un concurs ca stiu ca la prisma tu le cam rupeai nasu la lume acum cand va fii gata m3-ul asta... |
shukar
|
pe cand o sa vina la o cursa in buc
ca avem adversar pt el ? :D |
misto...! :shock:
|
din cate am inteles in spusele de mai sus masina nu va veni in RO este a unui prieten din Polonia al Insomnia (Zetemte) asa ca numai visati la ea in bucale nici la prisma . misto masina apreciez in special TURBO !!!!
|
MASINA E DIN POLONIA! Nu va veni in Romania ... daca nivel de organizare va creste si vor apara masinile, va veni. Cursa de indemnare in Polonia e altceva decit Prisma ... Intro zii ai 10 \"prisme\" in diffretie locatie in Varosiva ... Dupasa aduna timpi si castiga cel mai bun!
Am uitat .. A schimbat PIELE si PISTONE. |
o mica corectie Zetemte biele si pistoane ... sa inteleaga si cei de pe aicea
|
:oops:
|
Re:
Quote:
|
ce motor este la baza? blocul de 2500 cu pisoane low compresion? sau bloc de 2700 cu pistoane custom? ce cilinder head a folosit? stock sau modificat? astept aceste date daca se cunosc
vad ca s-au instalat 2 injectoare suplimentare, cand intra in functiune? la o anumita turatie? |
Motor de baza este 2500. Are pistone si biele schimbate de la E46 328.
Despre cyinder head si injectoare habar n-am. O sa aflu. Acum 3 zile masina mergea la 0.6 bar ... din pacate sunt probleme cu turbina ... o sa durazea mai putin pana o sa fie gata. |
Interesant ..
ce stiti despre m3`ul pisicutza TURBO din buc ? CRZ la numar .. care aveti detalii ? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu caroserie, spoilere, cu wide body, si modificat pentru 3 usi.
Are 3 cutie de transfer ... cand vor strica toate ... va face RWD. |
Re:
Quote:
|
si nu e m3 ...e(ra) 325 :))
|
e idealul meu despre masina de curse de strada... aparent o batranica, dar sub capota...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning