![]() |
Al meu Matiz...
Va salut si bine v-am gasit! :D
Cu mandrie, tin sa va anunt ca de saptamana trecuta am intrat si eu in randul vostru:D cu un Matiz E, verde metalizat, 2004, 28000km(au fost dati inapoi mai mult ca sigur, masina fiind cumparata de la AAA Auto de proprietarul anterior), a/c, inchidere cu alarma ma rog... Masina merge bine, nu prezinta lovituri grave decat niste atingeri usoare, sunt multumit de ea, saptamana viitoare o bag la o verificare sa vad ce mai trebuie schimbat, prioritare fiind discurile de frana care sunt subtiate rau... Niste poze nu am deocamdata:sad:, o sa fac maine pe zi cu telefonul ca de altceva nu dispun. De modificat, am eu ceva dragut in gand dar nu vorbesc inainte...sa vedem cu bugetul;) Va salut si take care cu buburuzele:twisted: |
Re: Al meu Matiz...
In primul rand bine ai venit! Moama, zic sa dai inapoi cativa km dar 28000 km in 4 ani :lol:
Asteptam pozele :D |
Sa-l stapanesti sanatos.
La ce pret l-ai luat ? Intreb din pura curiozitate, pentru ca e posibil sa ai 28.000 de km, mai ales ca nu se stie ce proprietar a fost inainte. ;) Si eu am luat un Matiz (tot E) din 2004, cu 34.400 km si culmea: sunt reali. A/C, inchidere centralizata + alarma, la pretul de 3200. Masina e in stare impecabila, avand doar o lovitura frontala pentru care a fost necesara inlocuirea capotei si a pleoapelor acelea de sub far. Practic, ma costa un suc sa imi rezolv culoarea la capota & "ochi" (cum imi place mie sa le mai zic). Leitar iedit: masina a fost a unei femei. ;) |
Eu l-am luat de la o matusa, mi l-a dat la 1000euro:D
Matusa mea l-a cumparat in toamna lui 2006 de la AAA Auto si avea pe atunci ~20000km. Masina arata bine, nu are semne ca ar avea mai multi doar ca are discurile de frana subtiate rau, deci ori au uitat baietii care au umblat la ea sa le schimbe ori a mers matusimea numai cu piciorul pe frana, desi nu cred... Oricum nu conteaza, merge bine, nu bate nimic la ea, trage destul de bine(pt matiz) cel ce-l aveam de la firma era lesinat... Poze urc unpic mai incolo, sa cobor si ii fac.. Va multumesc frumos de urari, si pentru voi acelasi lucru va doresc;) |
20 Attachment(s)
cum va spuneam...mici atingeri:lol:
ce fac si eu la capota, plafon chiar si aripa stanga ?? mi se pare ca e acid de baterie...:rolleyes2 |
Arata binisor.
Pacat de petele alea ... Si eu tind sa cred ca e acid de baterie. E posibil sa fie necesara si o vopsire ... Nu sunt foarte sigur si nu vreau sa ma pronunt cu o chestie sigura sa ma fac de ras. :D In orice caz, sper sa gasesti un sfat mai bun de la altii si sa iasa in regula. Imi place ca haionul tau este intreg, si nu "batatorit". La mine trebuie inlocuit, ca se vede super nasol, valurit. |
ms frumos...:D
o sa ma apuc si de pete, problema e ca nu stiu cum aflu codul vopselei... idei ?? |
Recomand sa iti faca treaba un vopsitor. ;)
|
da bineinteles ca la un vopsitor adevarat, doar n-o vopseam eu:lol::lol:
vroiam sa gasesc codul vopselei sa le dau la service exact, sa nu fie diferenta de culoare.... |
S-o stapanesti sanatos Popik...fara incidente...si astept ... tot astept de ceva vreme sa o uzi ;)
|
Face toti banii masinutza...merge bine :D
|
ei nah...uide de cine dau eu pe aici...Bine ai venit , ai grija de ea...si...sa vii la mine sa o tunam :)
|
pai ar cam trebui sa vin sa taiem din arcuri :D
|
Quote:
Daca gasesti un vopsitor bun, iti cauta el codul de culoare si te rezolva. ;) |
Asa bvo mah..mergi blat..vb cu mine si nu zici nimik...Sa o stapanesti santos :D
|
2 Attachment(s)
baieti, am si eu o problema ce ma nelinisteste...
imi scoate pe esapament lichid, la prima vedere apa zic ca e, nu miroase a benzina si nu pateaza, ulei nu e ca nu scoate fum albastru indiferent de turatie... am atasat niste poze sa va dati cu parerea....sa fie de la bujii?? as incerca sa le curat pana fac rost de bani si le schimb cu unele ngk... help:sad::sad: |
Fainutza masinuta!!! Sa te folosesti de ea cu sanatate....Matizul e o masina superba...toti o critica dar noi stim care-i treaba..;)
Ai rezolvat cu petele acelea?? Iar cu lichidul de esapament...nicio ideie nu am ce o fi..;) dar du-l la un service si iti zic ei!!! Bafta!!! |
frumoasa buburuza sa o stpanesti sanatos si fara incidente :p
|
Quote:
Eu am fost la service cu ea si mi s-a zis ca trebuie inlocuita toba finala pentru ca are apa. Oricum, de afectat, nu te afecteaza cu nimic. |
din poza aia imi lasa impresia ca e ulei... sper sa ma insel :) tu stii mai bine cum se simte la mana lichidul ala si daca se usuca sau nu, ramane patat sau nu...
|
Geo ... asta e cam boala Matizurilor. :lol:
|
Exact asa imi face si mie dupa ce merg prin oras vreo sapt fara sa ies afara, un drum lung iti curata putin esapamentul, la mine face asa de un an si mi-au zis la service singura chestie e ca are apa si o sa rugineasca toba in vre-un an doi.
|
6 Attachment(s)
nu e ulei ca nu ramane patat nu nimic, apa deaia de la condens am zis si eu ca este dar nu eram sigur:P
p.s: tocmai ce-am "frecat" la ea...:lol: |
stii cu , ce scoti petele dupa capota??? si cum sa rezolvi si evacuarea??? 2l de 99... si o bricheta...neaparat cu LED :P
|
Ce carcotas esti... :lol::lol::lol:
|
Quote:
nu-mi vine mie filtru, carrera 100 si sa vezi ce te mananc dupa aia...:twisted::twisted: |
ce spuneti...
suspensia din fabrica modificata adica taiat arcuri si comprimat amortizoare sau una aftermarket ?? bine, intrebarea mea e stupida, normal ca una sport aftermarket, dar intreb referindu-ma la bugetul meu care e destul de limitat perioada asta si ma gandesc sa nu dau banii aiurea pe un kit sport si sa fie acelasi lucru daca as modifica-o pe cea stock.. ca s-o modific pe cea din fabrica, s-o fac de vtm ma costa 6-700 lei, un kit aftermarket pt matiz eu n-am gasit, nici n-am cautat de zor, poate stiti voi mai bine :) asta e primul lucru ce vreau sa fac la masina, dupa aia alte nimicuri gen filtru, tobe, roti... |
Risti sa distrugi caroseria. Iar pe viraje s-ar putea sa iti iei zborul ... cand ai viteza mai mare. ;)
Eu unul nu recomand, mai bine mai cauti arcuri pe net. ;) Cauta chiar si pentru Suzuki Swift 1.3. Am inteles ca s-ar potrivi. |
ce nu recomanzi?? mai zi odata ca nu te-am inteles mai deloc...:)
nu recomanzi s-o modific pe cea stock, sau nu recomanzi suspensie sport pe matiz ?? ms;) |
Sorry ... prea ambiguu ...
Nu iti recomand sa tai din arcurile de Matiz ... alea stock. :) |
Quote:
aceasi problema si la mine |
Cum spuneam ... boala generala a Matizurilor. :D
|
cand vii sa punem filtru? Sa-i schimbal lumina la ceasuri... fete de usi...sub in portbagaj...mai multe...sa fii si tu in rand cu lumea :D
|
nu mai bine o aduc eu mai aproape de sol ?? :D
|
adevarul asta e...ca la puterea care o dezvolta motorul tau "M" iti trebuie garda la sol micsorata...ca ai si bani de jante...
|
care-i cel mai bun ulei pe care recomandati sa cumpar ??
saptamana asta tre sa fac revizia de 30.000... castrol rs e prea gros pt alea 3 pistonase ale mele ?? 10w-60 zic... |
fratilor nu e problema cu lichidu de la esapament, toti avem :P nu cred k e ceva grav eu am vb cu niste persoane si cik e condens... acu nu se stie :-??
|
nu va mai agitati... am mers acum in spatele unui Hyundai Santa Fe: parca era deschis un robinet la teava lui de esapament, curgea o gramda de apa, mult mai multa decat am vazut in pozele de la voi. plus ca e f cald afara si condensul nu e justificat.
|
sub masina e destul de rece si gazele sunt destul de fierbinti deci este posibil...
|
3 Attachment(s)
la tine e putin mie imi face balta si arunca pe juma de m :P benzina bag numa d'aia carrera 100 si de la mol d'aia de 99 ...nu stiu ce are...oricum ma bucur ca nu sunt singur...
p.s.: la peugeot am asceasi "problema" numa ca stropeste mult mai putin....si aia nu prea are cum sa intre apa ca are teava orientata in jos |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning