Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

RoSonic 11-03-08 19:12

ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

Un reportaj difuzat de ProTV azi 11 martie:
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player3/swfobject.js"></script><div id="503">film</div><script type="text/javascript">var s1 = new SWFObject("https://www.4tuning.ro/flv_player3/flvplayer.swf","flvplayer","320","240","7");s1.add Param("allowfullscreen","true");s1.addVariable("wi dth","320");s1.addVariable("height","240");s1.addV ariable("file","https://www.4tuning.ro/images/blognews/ilegale_protv.flv");s1.addVariable("image","https://www.4tuning.ro/images/blognews/ilegaleprotv.JPG");s1.write("503");</script>

B83RUP 11-03-08 19:33

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

doar atat am sa spun ,,traim in romania ''

dolb 11-03-08 19:34

mi-au luat-o repede inainte, acu voiam sa pun si eu link-ul :D

ontopic: ce sa le ceri celor de la PROTV?!? mancatori de rahat

RoSonic 11-03-08 19:42

Quote:

Originally Posted by B83RUP (Post 1417428)
doar atat am sa spun ,,traim in romania ''

"Traim in Romania" ce?
ilegale se fac si in orasele din alte tari
sunt "urmarite" de politie si in alte tari
si la fel se fac si reportaje la tv despre ilegale si in alte tari.

Deci ce "traim in Romania"?

Khalis 11-03-08 19:44

o turma de tampiti.... ce curse?... unde?... eu n-am vazut asa ceva..... unde e aia cursa?... nu le-a dat nimeni startul... nu se dadea nimeni acolo.... nu mai ai voie sa stai la o vorba cu prietenii si sa pleci dup-aia cu totii ca se iau gaborii de tine....

ADDOstreet_racer 11-03-08 19:46

Si cea mai tare faza auzi u ...Micutzu , un cunoscut organizator de curse ilegale , din cate stiam yo Micutzu a organizat mai multe curse legale ....da ma rog nu asta trebuia sa scoata ei in evidenta probabil ...

88RED 11-03-08 19:50

mancatori de ...... cei de la protv lor numai pt audienta

P.I.G 11-03-08 19:51

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 1417464)
"Traim in Romania" ce?
ilegale se fac si in orasele din alte tari
sunt "urmarite" de politie si in alte tari
si la fel se fac si reportaje la tv despre ilegale si in alte tari.

Deci ce "traim in Romania"?

sunt de acord cu tine RoSonic...este foarte realist reportajul

Kiki 11-03-08 19:57

nu e toata filmarea inainte s-au mai tras alti 6 pe care nu sunt pe caseta:| asta e

pHlow 11-03-08 19:59

dar tu ce ai patit?

Kiki 11-03-08 20:05

ce am patit toti..si in + pt ca am fugit de gabori
am cazut de papagali sti cum e nu e pt cine se potriveste e pentru cine se nimereste..., dar nu au fost curse...nu s-a dat nimeni

In2ition 11-03-08 20:06

k de obicei....exista acea tendinta de exagerare.....dupa parerea mea se putea face un reportaj mult mai obiectiv decat acesta.....

Opelino 11-03-08 20:07

Nu stii ca pestisorul de aur.....scapa indeplinind 3 dorinte???

Caseta e taiata....cineva in uniforma si-a luat dreptul.....

Kiki 11-03-08 20:08

dat fiind faptul ca bpr-ul a trimis la pro tv nu avea cum sa fie obiectiv ci absolut subiectiv din punctu de vedere al politiei

some 11-03-08 20:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1417433)

ontopic: ce sa le ceri celor de la PROTV?!? mancatori de rahat

Ba care ii problema cu ce au aratat astia de la ProTv?
bine zic ei "Inconstientii Soselelor".. vine un prost ce da liniute si se baga in mine sau in tine in timp ce circul linistit pe drum? Cum ii aia ?

PS. subscriu la ce zice RoSonic cu "Traim in Romania". ;)

raptorx88x 11-03-08 20:09

corect e o prostie sa faci curse pe sosele publice....dar nu e mai usor sa faci o pista de 400 de metri sau cat e liniutza...???si asa vor banii de peste tot taxe de inmatriculare taxa de drum...taxe taxe taxe...macar atat ...da...vb de eterna si fascinanta romanie...

sTAILLL 11-03-08 20:09

problema este cine lea dat filmuletu... este unul dintre noi care le da informatii!!!

RoadRunner 11-03-08 20:09

E adevarat... da. Asa e ProTV-ule... nu e bine.
Politia si mass-media au dreptate... nu invatam nimic.
Dar daca e pasiunea noastra ? Daca asta iubim ? Daca pentru asta muncim ? Daca asta e bucuria noastra ?
Se militeaza pentru politia animalelor, pentru clinici de dezintoxicare, pentru eradicarea violentei pe stadioane.
Pentru o pista, un circuit, un rahat de teren cind o sa militati ?
E usor sa zici ca nu e bine... dar e trist cind nu ai alternative...

ovytt 11-03-08 20:10

probabil dak s-ar organiza mai multe curse legale shi mai des nu ar mai fi atatea ilegale

Kiki 11-03-08 20:13

ei zic ca noi am picat bonus... ei urmareau pe aia dinainte...care s-au dat numai ca noi am picat ca musca-n curu calului asa mi-au zis mie la udriste

b01uxd 11-03-08 20:13

da si in fond care e problema atata timp cat mor doar eu cred ca e doar problema mea.........si apropo .....pt ala care zice ca suntem inconstienti , nu cred ca sa dat vro liniutza cand erau alte masini in fata p distanta de 4 5 sute de metrii!!!!!!!!!!!! oricum dak ne iau chestia asta tot o sa ramanem cu condusul periculos din timpul zilei care eu zic ca e mult mai grav decat o liniutza noaptea la 2 cand strazile sunt goale

Kiki 11-03-08 20:16

ei cauta senzationalul comentariul e provocator si indraznet pt a ne incrimina dar daca ajungea un filmulet filmat de cineva cu telefonu pe mana lor ziceau "iaute....politia doarme...astia fac curse...politia nu veghiaza" etc si matura cu politia pe jos...acum noi suntem aia cu care matura

mark_uss 11-03-08 20:17

Quote:

Originally Posted by RoadRunner (Post 1417569)
E adevarat... da. Asa e ProTV-ule... nu e bine.
Politia si mass-media au dreptate... nu invatam nimic.
Dar daca e pasiunea noastra ? Daca asta iubim ? Daca pentru asta muncim ? Daca asta e bucuria noastra ?
Se militeaza pentru politia animalelor, pentru clinici de dezintoxicare, pentru eradicarea violentei pe stadioane.
Pentru o pista, un circuit, un rahat de teren cind o sa militati ?
E usor sa zici ca nu e bine... dar e trist cind nu ai alternative...

+1................................

Opelino 11-03-08 20:19

Pariez ca undeva pe caseta originala.....inaintea voastra apar alte masini....;).....dar de...asa e politia romana....alege ce ii place....iar protv.....numai stiri "senzationale" au....

Kiki 11-03-08 20:19

certitudini....:
- cineva le-a zis....erau la panda
- am cazut de papagali noi...mai ales ca nici nu s-au tras baietii
- trebuia scosi niste tapi ispasitori
- am ramas fara permis, dosar, si in cazu meu masina urmarita...
intrebari:
- de unde stiau???
- cine a organizat toata treaba + si aia care s-au dat inainte cine erau??

mar|us 11-03-08 20:20

a fost si pe national tv ... era identic reportajul cu cel de la pro tv din cate am vazut eu

pitt! 11-03-08 20:20

deci va rog frumos.
daca nu stiti ce s-a intamplat mai bine numai comentati in plus.
nimeni nu s-a dat.

Kiki 11-03-08 20:21

Quote:

Originally Posted by pitt! (Post 1417619)
deci va rog frumos.
daca nu stiti ce s-a intamplat mai bine numai comentati in plus.
nimeni nu s-a dat.

asta incerc sa zic si io.....noi am picat aiurea...capra bese si oaia paste rusinea

Kiki 11-03-08 20:22

Quote:

Originally Posted by mar|us (Post 1417618)
a fost si pe national tv ... era identic reportajul cu cel de la pro tv din cate am vazut eu

probabil a fost montat de la cei de la BPR si dat la televiziuni

AG 80 BBI 11-03-08 20:23

e inconstientza pura, mori tu prietene dar pe langa tine poate mai dai in oameni care se plimba...
oricum ai da-o cursele sunt tot ilegale....faptul ca era BRP-ul acolo denota faptul ca nu era prima oara cand se intampla asta...
se intampla si in pitesti, au venit au filmat cand am plecat din locul de strangere si dupa aia au venit peste tot ... aia e! trebuie sa si stii sa scapi sau sa vorbesti > : )
p.s: 1. cati dintre cei care au zis de legale au incercat sa faca macar odata ceva pt asta!? in afara de aruncatul cu vorbe!?
2. cati dintre cei care merg la legale nu alearga zi de zi macar odata de la semafor!?

b01uxd 11-03-08 20:24

pai bun nu sa dat, atunci.........aia de ce au mai facut reportaju??? chiar aveti de gand sa o lasati cum au zis ei????

robertinho 11-03-08 20:26

..."nu e bine",dar nici nu se face nimic ca sa impiedice asta(o pista,mai multe legale)...iar pro tv-ul la fel ca si alte posturi tv si multe ziare sunt niste mancatori de ***,fara subiecte,care fac pe atotstiutorii si "legalii"...auzi si tu "cursa ilegala"...DC??? doar ca s-a auzit un scartait de roti sau care a fost problema???...numai are omul voie sa-i dea o talpa la masina ca hop a facut cursa,iar faza aia "s-au oprit sa puna la punct detaliile cursei",e de-a dreptul cretina=)))))))...da-i in plm de ratati cu mass media lor

Kiki 11-03-08 20:29

ma bate gandul sa sun la national tv care au dat si sa ma duc in direct sa fac o editie speciala la stiri ceva sa zica cineva adevarul ca nu a fost nimic si sa zic de ce inainte nu apar aia...care s-au dat....la noi nu a fost nimic la aia da

si inca o dovada de cretinism tip 'politie" de ce nu au zis ca am reusit sa fug???aa?? nu le convine....pisamas pe ei....numa dacii erau acolo

solo24 11-03-08 20:31

nu am citit tot ce s-a scris,am fost chiar intrigat de ce se spune acolo in film
aia de la protv sa manace cacat de la toti romani de pe acest pamant
unde naiba a organizat micutzu ilegale?cate ilegala a organizat ma?si cate legale?st hadicapati...
ce curse,daca eu plec de la semafor tare ca imi vine sa ma cac si vreau sa ajung repede acasa,si unu se ia dupa mine unde naiba scrie ca e ilegala?unde?asa a fost ci acuma cv timp cu cei 2 tineri care au zis ca au facut ilegala(si au fost filmati de radar nush p unde)
se manaca numai cacat in romania
rosonic chiar se merita sa zicem traim in romania
atata timp cat in alte tai ai un autoband(aia fara limita din germania sau cum se scrie)un circuit un ceva,da dar noi nu avem nimica,si nici macar o data pe luna legale...asa ca...si in alte tari se sustine sportul de tuning sa zic asa,adica daca te opreste un politist,e chiar incantat ca ai o masina frumoasa,nu ca la noi,sa citez p unu in uniforma "legea nu e pt mine,te opresc si iti dau amenda ca nu imi place culoare masini tale"
chiar azi vb cu niste pers de toate cacaturile de la noi din tara si chiar nu se vrea sa se faca cv in acest sens
scz daca am suparat p cnv,mai ales p tn rosonic...

b01uxd 11-03-08 20:33

suna frate.....fa ceva , tre sa faca cineva ceva, chiar nu e normal sa se puna asa ceva la cale......si p pro tv nu fiti suparati stiti cum e cu foamea de bani.........ar manca si cacat numai sa faca audienta.........

Mario_Dub 11-03-08 20:38

hm, reportajul este montat, din el nu prea reiese ca s-ar da cineva acolo dar cine stie ce filmari are politia, oricum atata timp cat nu s-au facut intreceri in seara aceea si toata lumea sustine acest lucru nu ar avea de ce sa se aleaga cineva cu dosar penibil (penal)

Kiki 11-03-08 20:38

sincer inteleg pro tv-ul politia le-a dat material ca sa ii pupe in cur pe politai ce destepti sunt ei si vigilenti si ei normal ca manaca cacat, audientza oricum fac ca lumea se uita la stiri categoria 40+ sta si zic "iauite nebunii ce fac, or sa ne omoare si pe noi" negandint ca poate nu a fost nimic (adevarul) nu conteaza scopu a fost atins : politai pupati in cur, lume castigata impotriva noastra, si bani incasati... vreau sa stiu daca ar mai veni cineva la tv io m-as duce....

solo24 11-03-08 20:39

si pt cel fara permis,masina urmarita,si dosar
ai vreun prieten avocat cv,macar p unu mai indraznet
si zi asa
ia tot codu si vezi ca il el nu scrie nimica de ilegale zile sa iti dem tie ca a fost ilegala si sa vezi ce bat in retragere
nu comentati nimica dar sa le dati peste nas nu sa fim prosti
trebuie sa fim mai destepti ca ei inainte,si poate nu a fost nimica de papagal,sti din cand in cand ar treb schimbate locurile de curse;)

Opelino 11-03-08 20:39

@Kiki.....ma gandesc la vorba aia: nu este pt cine se pregateste.....este pt cine se nimereste ;)

imi dai dreptate?

b01uxd 11-03-08 20:40

da nu va e ba clar k se stia dinainte unde o sa va dati cum de a aparut politia atat de bine la locu potrivit cand acu 2 saptamani in acelasi loc treceau masinile de politie si ocoleau tocmai partea dintre autoklass si autovit?????? cum ...............e clar, ati avut un sifon la garda printre voi, nu mai luati toti ratatii la intalniri, nu va mai duceti 100 de masini ca nu suntem la legale.........schimbati locu dupa maxim 10 liniutze........

All times are GMT +2. The time now is 00:25.

- Copyright 2026 4Tuning