![]() |
Masina GM care a batut M3 si M5 -- CADILLAC GTS
However, the most important to GM is that this car has lapped Nurburgring in 8min 19sec, beating both the M3 and M5 ! (though not M3 CSL)
detalii la http://www.autozine.org/html/GM/CTS.html |
cts u arata ectrem de bine , mie imi place la nebunie + ca era logic ca daca a batut M5 e normal sa il bata si pe m3
|
pare greu de crezut ....impotriva la M5 nou cu 507 hp acest motor nu prea ma sperie ... o singura solutie ar fi : la mancat mai mult in talpa pe soferulu CTS-ului :)
|
frumoasa...dar parca prea limuzina...
motorul este hemi ca nu am stat sa citesc? |
arata foarte bine masina...dar mi-e greu sa cred ca bate M5-u de 507 cai,daca despre el e vorba
|
Re:
Quote:
|
eu nu cred in povesti dastea
m5 nou mai ales e la ani lumine de cadilac de m3 numai zic |
Toti timpii de mai jos sunt din testele \"Sport Auto\" (in ani diferiti)
M5 507 CP - 8:13 M3 343 CP - 8:22 M5 400 CP - 8:25 La un pret de baza de 50.000 USD is SUA masina e excelenta,insa in Europa va costa probabil mai mult decat un M5,care e totusi mai bun din orice punct de vedere. |
era clar ca e vorba de M5-ul \"vechi\", cel de 400 cp, n-avea cum sa-l bata pe cel nou (sunt totusi 107 cp diferenta nu putea sa faca minuni).
Oricum sunt in alta clasa. CTS-V-ul e o alegere excelenta la banii ceruti. |
pentru 7 secunde handicap eu zic ca merita banii .
|
cts imi place la nebunie, nu mai zic de cts-v, dar vad din nou fanul GM care ridica in slavi grupul american...inainte era mazda..acum bmw...hmm...vezi ca poate se gaseste vreun dragster din clasa funnycar cu o caroserie de pontiac care tocmai a batut la sfertul de mila timpul unui lambo :lol:
offtopic: sincer...e prea pe fata GM asta, GM aia..GM... ...nu vreau polemici... |
lol tie ti se pare masina asta un funny car ?
ce masina conduci asa de curiozitate ? |
omule...din cate stiu eu, dragsterele sunt pe categorii, clase
top fuel, pro stock si funny car 8) deci nu intelege ce nu e de inteles... |
eu vorbeam de masini nu de dragstere :)
|
offtopic : ar trebui sa le ceri bani celor de la gm pentru publicitatea facuta :)
ontopic : timpii 0-100 sunt slabi fata de noul m5 |
on-topic:noul M5 costa 80.000 EURO nu 50.000 USD,asa ca n-are sens comparatia.
tot on-topic:daca s-ar vinde masinile americane la pretul din SUA si in Europa,nu stiu cine ar mai cumpara masini europene.Pentru banii pe care ii dai pe ele,sunt mult mai bune decat cele europene.Excluzand snobismul,evident (parca nu suna la fel cand te lauzi la prieteni Chevrolet cu BMW. |
Re:
Quote:
sunt masini din 2002 facute de GM care rup in doua orice natie de bmw da n-am chef sa le enumar acu pe toate :) hint : 7000 cmc 700 HP |
Ce masina DE SERIE facuta de GM are 7l/700 CP ?
|
CAT ????????? 700 de cai... da de cand face MG locomotive nene???
|
700 de cai adunati de la 2 masini... :lol:
p.s. daca ne aduci dovezi te credem :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning