![]() |
Punto Rosso PAM
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...66272d85bd.jpg
Punto Rosso PAM Kitul exterior a fost proiectat de MTK si produs de PAM, fiind destinat modelului Punto Grande cu 3 usi. Acesta abordeaza un look GT cu prize inspirate din DB9 Aston Martin si jante Targa de 19 inci "a la Ferrari F430". Este format din bara fata, diffuserul spate si pragurile laterale. PAM a ales pentru proiectul de fata modelul Fiat Punto multijet SPORT. Specificatiile complete ale jantelor sunt TARGA T042 Negru mat plus kit DECO de culori la alegere (galben, rosu, portocaliu, alb, gri metalizat). De coborarea garzii la sol s-au ocupat cei de la APEX: -35 mm. Kitul complet costa 799 euro: bara fata 349 euro, bara spate modificata 299 euro, pragurile 199 euro, esapament din carbon by PAM 50 euro si logo-ul ROSSO de 3,5 cm poate fi cumparat cu 6 euro. |
Re: Punto Rosso PAM
Bai cat de tare e!!!!Posesorilor de grande nici nu cred ca le-a trecut vreodata prin cap cat de frumos se poate modifica msinuta lor.
|
sooper misto
imi plac mult prizele de aer din bara fatza |
Stie cineva de unde se cumpara/comanda din romania? sau mai de graba din bucuresti ?? :|
Si mai ales daca se pot face praguri pt varianta in 5 usi,pt ca asta ar fii singura mea problema ca bara spate bara fata sunt la fel pt orice model,pragurile ar fii singura problema.... |
Nu imi place, mai ales ca incearca sa imite elementele unor masini supersport!
|
e super ... imi plac gentile
|
kit'ul arata foarte bine si nici pretul nu este piperat
|
Kit-ul asta incearca sa uneasca cate putin din fiecare masina de super clasa , si nu pot spune ca arata chiar rau .
|
frumos...simplu si discret:D
|
Interesant. Dar o sa-l postez pe al meu! Facem o diferenta??
|
super frumos si de bun gust.bravo lor
|
... tuning de bun gust... frumos rau de tot...
|
jantele si spoilerul spate fac toata masina
|
OOO da arata szooper marfa !!!
|
...e prea tare,are un look agresiv si da bine cu rosu...
|
Marfa!Frumoasa rau cleen look.Grila fata seamana cu cea de la Aston Martin.
|
prea tare....nu credeam ca va iesi un asemenea tuning pentru un punto...si sa arate chiar asa de bine..:) foarte frumos
|
o masina care imi place la nebunie da sincer ma atrge mai mult stock la exterior
|
Aduce a Ferrari mai ales jentile negre in forma la Ferrari....Oricum pe mine Fiat ma lasa cam rece pt ca am auzit ca nu prea sunt fiabile pt Romania adica am vazut.....dar ii sta bine tuningul ce.i adevarat este..
|
e frumos, pàcat ca e fiat... :D
|
suuuper spoilerul fatza si jantele chiar arata bine nu zici ca e fiat
|
foarte frumoas kit-ul dar cred ca daca ar fi fost masina neagra ar fi aratat si mai bine..
|
mama ce misto arata.. Nu credeam ca un tuning exterior atat de ieftin si de simplu ii poate schimba atat de mult aspectul acestei masini. Bravo
|
poate fi achizitionat de la noi?
|
Foarte frumos.
|
Quote:
|
Imi raspunde si mie cineva la intrebare?? :| exista kit-ul de tuning si pt varianta in 5 usi? ma refer mai mult la praguri ca in rest se potrivesc... ?
|
Ma Pis Pe El
|
Pisa'te pe tine...Invata sa respecti nu trebuie sa zici ca te pisi pe el,poti sa spui foarte frumos "NU IMI PLACE " si gata, tarane....
|
bai frate mashina asta e foarte tare....foarte tareeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning