![]() |
Un SL 55 AMG facand prostioare .... ;)
1 Attachment(s)
vizionare plac(f)uta ...
|
oh mama ..................... :roll:
|
asta da sunet ..
este ?! si mor in pana mea ca ... la banii care-i au de rup sl`uri pe acolo n-au fost in stare dreaq sa cumpere in pana mea o camera video .. filmeaza ca .... cu telefonu .. sa se mai auda o ..... din frumusetea sunetului ala de ... 55 amg : / pff ... |
:woowoo: :woowoo: :woowoo:
i hate these bitches, mor de ciuda :oops: :lol: |
avionu lu tata...
doamne frumoasa e mashina asta mereu cand vad una prin bwoocale raman masca...este superba mashina si ce sa mai zic de motor... doamne cum facea motoru ala vreau si eu da degeaba nu am carnet si nu este prea buna ptr noi ca la ce strazi avem sa o distrugi...nu e frumos... si santos ai deptate la faza cu filmatu cu aparatura e nashpa rau daca dau fullscreen se vede pixelat e nasoala scula cu care s-a filmat sau cu ce s-a procesat si cum... :wink: |
orlando , ce motor are masina asta ?
and btw , ideea e sa nu dai fullscreen .. ca sa vezi cat mai bine .. ;) |
santos din cate stiu motorul este un V8 cu 3 supape cilindreea este 5.500 are 500 de calutzi putere la 6100 de rpm...
suta o face in 4,7 secunde viteza maxima 250 ca este limitata electronic consumu este cam mare in oras cam 20 si in afara cam 10 multzumit santos :lol: si crede-ma ca am vaz filmu de 2 ori si fullscreen si normal :wink: deci am intzeles ceva din el :wink: |
deja ma ofticccccccccc
|
Re:
Quote:
|
misto..
|
Motorul se auzea super super tare.
|
zici k e mica balena care se da peste cap.... :roll:
|
foarte frumos