![]() |
Sistem audio in masina - pareri - discutii
va rog sa postatzi pareri personale(dak e din experientza e si mai bn)care sunt difuzoarele cele mai bune(dar si accesibile,asa pana in 150 RON perechea)la capitolul fidelitate,ambiantza,bass frumos...ptr un mp3 de 4x26W RMS
|
Re: vechiul subiect....boxe auto
mdaaa..... eu zic... Infinity....... :-P...... sau ceva Alpine.....
|
Re: vechiul subiect....boxe auto
Depinde pt ce vrei,si ce masina ai,daca vrei pt fata poti merge pe un sistem,de exemplu Coustic (by MTX),iti recomand pt k am asa ceva pe masina :D si e undeva la 180 ron (16,5''), si mai sunt,alpine,infinity,jbl,
|
Re: Sistem audio in masina - pareri - discutii
Alpine ca fidelitate... parerea mea... la banii care zici tu ma refer.
|
Mda...masina e un SLogan.1,6,cu boxe stock si fatza si spate....eu mi-am tocit creierii o zi intreaga pe siteuri cu vanzarea acestor "produse" si doar am putut sa extrag cateva nume....
JBL CS2105(da am inteles ca-s pocnitori,cik n-au bass deloc) MTX XT 502 MAC AUDIO DVD 13.2 PIONEER TS 1356 II PIONEER TS G 1303i DLS CLASSIC125 ALPINE SPE 13C2 Cel mai mult ma intereseaza parerea voastra despre GROUND ZONE GZTF130MK2http://www.***********/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_130MK2/ Si ink o treaba...cam cu cat tre sa depasesc RMS scos de HU pe boxe k sa se auda bine si sa "mishte" si membrana la difuzoare? |
sa-ti pui in fata neaparat de 16 daca vrei sa simti ceva eu am de 13 (tot logan ) si nu se simte mare diferenta fata de stock... doar claritate dar bass nu are de unde... pe spate in schimb am de 16 si acolo s-a simtit de prima data:)
|
JBL n`au scos decat o singura natie de boxe care se merita sa o pui in masina T595 Limited, in rest sunt cam nasoale!! .....
in bugetu` pe care`l ai ....cred ca ai putea achizitiona niste Alpine`uri! si am obs k se aud destul de bine, yo kre sunt infiniti` convins pt boxe:) |
Quote:
|
ptr fata iti recomand http://www.***********/produse/Difuz...er_Audio_16.2/ raportul pret / calitate e foarte bun
|
Da,sunt sigur k scot mai bine alea de 16,da intrebarea e :cum drak le montez(mai ales in fatza)k au carcasele alea ale lor de plastic!
|
tai din usa... si in spate la fel tai din chestia aia care e din metal:) e ceva de munk daca vrei sa o faci tu.
|
Quote:
|
bun atunci,inseamna k tre sa demontez carcasele alea imputzite si sa le potrivesc p-astea de 16...pe spate sigur va fi usor,in fatza e mai greu...am ramas sa aleg intre JBL GT5-652,ALPINE SPE 17C2 si GZ 16T,k dupa aia putem sa consideram topicu closed...
Multumesc oricum tututror celor care s-au implicat in discutie...parerile voastre conteaza! |
Quote:
e o gama completa absolut toate marimiile care vinn pe masina fara sa mai faci modificari |
4 Attachment(s)
Vibe,ba nu tre sa taie din usa,poate face un inel din MDF care sa ii distanteze difuzorul,insa,atentie,iti trebe si ceva insonorizant,ca altfel o sa ti faca urat rau fetele de usi (cred k ai idee cam cat de prost e plasticul ala).Uite eu am pus de 16,5,dar nu am apucat sa fac prea multe poze ca m-a prins zapada :D.....dar din pacate depasesti 200 ron lejer,te apropii de 250 :D
|
Quote:
apropo daca vrei sa vb de cu cineva de mtx, alpine ,hertz, suna la 0724311311 adi |
eu am Alpine fata spate ... dar fata am 13 ca n-am avut timp de inele and stuff:)
|
Domnilor,din pacate sau din fericire(sper!!!)am facut o alegere(consiliat de un profi de la SONO :MAGNAT CLASSIC 132 pe fatza(k nu am timp de modificari)si MAGNAT CLASSIC 163 pe spate.Ambele au crosover de 4000(:D nush ce insemna asta f bn)si sunt de 65W si 55W RMS.Astept sa le pun p masina si dupa aia va spun eu despre ce e vb,cu urechea mea de afon:))
|
am reusit sa pun doar pe fatza...se simte o schimbare in bine,dar astept pana sambata sa le pun si pe spate si atunci vad...Acum imi merge volumul pana la 21(fatza de 17 anterior:))..Pana la 34 mai e.....
|
CU orice boxe nu o sa ti se auda pana la blana!
Aici intervine calitatea Head-Unit-ului ! Depinde cat duce si finalu ala!;) |
ia uite ce stie skama. finali, head-unit. maaaai skama tu ai citit de electronica si nu ne spui.
|
Quote:
|
in conditii ideale, sursa de curent serioasa si fara paraziti, ventilatie ca lumea a unitatii si rezistenta (impedanta) circuitului difuzoarelor cat mai aproape de specificatii teoretic se poate da blana. dar sunt conditii ideale...
nu te intereseaza sa dai blana, daca de ex. iti merge ok pana la sa presupunem 18WRMS/canal n-are sens sa mai storci si ultimii 3-4W pentru ca oricum un volum dublu (nivel sonor) obtii doar la o putere de 10 ori mai mare, deci 180WRMS/canal. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning