![]() |
14 romani intr-un Vectra
1 Attachment(s)
14 romani intr-un Vectra
SE INTORCEAU DIN VACANTA Politia din Bavaria au luat in vizor un Opel Vectra care se tara pe autostrada A6 cu aproximativ 40 km/h. In masina era inghesuita o intreaga familie, formata din 14 romani, care veneau din Franta si urmau sa ajunga in Romania. Politistii au descoperit doi oameni in fata, doua femei in spate cu cate doi copii in poala, plus altii ambalati ca sardinele, dupa cum se vede si in poza. |
Re: 14 romani intr-un Vectra
oho...ce inseamna sa ai suspensie sport
ba ce mint si astia...erau rromani |
hahhahaahah numa` romanii pot sa faca asa ceva..:sad:
|
Chiar tare :))
|
au avut un sejur de neuitat.
|
sunt RROMI care ne fac de ras peste tot unde se duc
|
Doamne rromaniastia ne fac de ras prin toata Europa..... :oops:
|
erau 2 in fata, 2 femei in spate fiecare cu cate un copil in brate, un tanar cu alti 2 copii in brate si 5 in portbagaj = 14 8)
|
2 in fata si cu doi in spate, cu inca doi in brate = 6 + inca 5 in portbagaj = 11
e vrajeala, nu e pe bune, nici articolul nici poza, la pariu... |
Quote:
|
care articol??? uita-te la ce am postat eu mai sus, fa o socoteala si iti vor iesi toti 14
|
Quote:
|
.. dintr`o stire a ajuns problema de matematica.. :))
|
asa a scris Ed_Crane_1983, dar nu cred ca e bine informat. eu am vazut la televizor exact cum am scris mai sus (nu sunt nici eu sigur ca aia au spus adevarul). credeam ca tu ai o sursa sigura de ai facut referinta la "articol". aaa....si nu ma iau de tine, doar am intrebat. nu-i nimic personal
|
ce handicapati...ne fac de cacao peste tot.... tarani dreaq
|
Oricum cu tot cu socoteala.. voi va uitati cum stau aia in spate :)) doamne.. totusi .. s-au inghesuit rau de tot :) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning