![]() |
Bugatti EB 16.4 Veyron
Cu totii stiti de aceasta masina .. mai nou au aparut si filmuletze. :wink:
|
filmuletzele maine ...
|
atunci mai ashteptam :)
|
Imi e frica sa intreb cu ce sunt filmuletele... Demaraje ? Burn ?
|
|
Nu stiu altii da eu cred ca Bugatti Veyron e cea mai tare masina dpdv al performantei....
Deja trecem la categoria nave spatiale. Nu are concurent nici o masina non tuned, non race prepped.... |
dar sincer acum .. vazand filmuletele astea am ramas putin cam dezamagit .. uita-te cum sare pe circuit .. nu shtiu .. e ceva ciudat nu ?
|
sincer sa fiu mie nu prea imi place masina asta este frumoasa dar sunt altele si mai faine si mai tari :D 8) :D
|
In sfarsit am vazut si eu filmele si pot spune ca sunt putin dezamagit. Masiuna arata beton. Insa ce s-a filmat a fost mai mult o plimbarica decat o cursa... Nu se evidentiaza performantele extreme.
PS; Mi-a placut eleronul autoreglabil. |
Intradevar e cam cocalar ala care il conduce nu ii da in ea ca nebunu'...
dar sunetul din filmuletzul 2 .... uuuuuu :twisted: .... quad turbo si SE AUDE! |
Momentan cei de la Bugatti(VW) au probleme mai mult decat mari:))
Asa laudata a fost o masina mai rar, mai proasta si mai rar:))) Se pare ca sunt fortati sa puna viteza maxima la 330Kmh. La viteza mai mare masina isi ia zborul si aterizeaza des pe acoperis. Au enorme probleme cu aerodinamica(facuta de designer-ul de la VW). Au avut prototipuri facute si de Pininfarina dar nu au acceptat.Problema aceasta a avut-o si Audi TT.Numai ca aici era vorba de viteza mai mica. Se pare ca sau facut de rahat cu Bugatti lor,pacat ca masina are potential mare...insa nu si aerodinamica pt.asa putere. |
da asa se pare mie oricum numi place masina, de mers peste 400 km/h nu cred ca vor reusi nici nu ai unde sa mergi cu asa viteza :D :D :D
|
momentan nu reusesc sa mearga cu ia nici pe circuitul de la Nardo.
Pt. cei care nu cunosc circuitul, este un circuit inclinat . |
da stiu de nardo acolo au mers cei de la mtm cu audi tt bimioto 371 km/h!!!!! si cu un rs4 cu 602 cp 330 km/h :D :D :D
|
Am si eu testul acasa si inregistrare pe video.
A fost si un Lotus Elise cu motor de RS4 dar sa stricat motorul la 287 Kmh.Au promis ca la anul se prezinta din nou. |
da asa este am fost asta vara la mtm si am poze cu toate masinile lor inclusiv elise cu motorul de rs4 a fost foartte fain am sta 5 zile acolo pt ca mi sa stricat masina
dar nu mia parut rau am avut ce vedea :D :D :D |
da am fost asta vara la mtm si am poze facute cu toate masinile lor inclusiv elise cu motorul de rs4 am sta 5 zile pe acolo pt ca mi sa stricat masina dar am avut ce vedea nu mam plicitisit de loc lucreza si un roman la mtm de 6 ani el mia facut masina :D :D :D
|
Dupa cate am inteles vor acum sa faca un A8 cu 2 Motoare.....
Preturile sunt oricum de farmacie..... |
da asa este vor sa fac un a8 cu 2 motoare dar ce nu vor sa zica inca nu stiu ce dar cred ca va fi ceva tare oricum ceva identic cu tt bimoto numai cred ca 2 motoare de rs6 pretul va fi ffffffffffffffff scump cred :D :D :D
|
Da dar va fi cu 4 locuri in comparatie cu Bimoto.
Iar pretul va urca in functie de scaun:)) |
da cred si eu ca pretul va urca cu mult bimoto costa cam pe la 400.000 !!!!! a8 va costa poate putin mai mult :D :D :D
|
Veyron e varza la capitolu aerodinamica. Bijuteria consta in motorul de 16 cilindrii in 4 linii ( ca si cum ai lipi 2 motoare v8). Insa forma masinii nu permite viteze mari chiar si cu eleronul ala reglabil din spate. De exemplu Enzo este masina cu ce mai buna aerodinamica din lume, insa nu are motor asa de tare. Imaginatzi-va un enzo cu 1001 cp. Apai atunic avem 400 kmh!
|
nici cum arata nu prea imi place desi are peste 1000 de cp nu este cea mai tare masina si forma nu imi place mai deloc :D :D :D
|
Re: Bugatti EB 16.4 Veyron
Sunt curios... unde ati vazut voi ca masina zboara la 400 km/ora ? sa nu uitam ca are 1900 kg ! ;)
|
da poate ca nici nu vor rezolva problemele legate de aerodinamica...si asa mie sincer imi place masina...din punct de vedere al tehnici mie mi-se pare ca este extraordinara masina chiar daca nu atinge viteza de 400 km/h dar motorul w16, eleronul autoreglabil, indicatorul de putere instantanee sunt chestii care fac sa fie o masina unica...sa fim seriosi si daca ar atinge 400 de cate ori ar avea proprietarul sansa sa ruleze cu o asemenea viteza...chestia cu viteza e mai mult psihologica...adica te simti super sa stii ca masina ta poate sa atinga 400....dar oare de cate ori ai sansa sa mergi mai tare de 300-350 km/h...eu unu daca as avea bani as cumpara-o si daca ar avea vit. max. de 300
|
Producatorul a declarat oficial ca atinge 407km/h. Asta ii topic trezit din morti. Dupa 3 ani...
|
da voua va merg filmele ?
|
nu imi merg... as fi fost curios ce si cum ! asa doar sa citesc de la voi nu prea are farmec ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning