![]() |
Porsche(sedan)Panamera
6 Attachment(s)
Porsche Panamera WTF?
aiurea parca strica traditia |
interesant... :?
|
proiectu` e destul de vechi....din cate stiu yo..are vreo 2 ani...si a fost conceput k o replica impotriva lu` maseratti quatroporte....oricum...nu cred k strica traditia...asa s`a zis si de chayene....da` vad k e apreciat :D
|
seamana putin cu seria 6 sau cu CLS, mai mult cu seria 6...
PEACE :peace: |
Quote:
Arata destul de bine :? |
stitzi voi faza cu nuca in perete asa e porsche-ul cu 4 ushi...
nu are nici un dumnezeu dupa parerea mea... este un CLS dar nush kiar nu imi place... mai bine nu faceau mashina asta...shi-au stricat traditzia cum spunea cineva mai sus...! |
e perfect! pana acum problema cu orice porsche era ca poti merge doar tu si inca o femeie... acum poti sa mai iei inca un cuplu sau mai multe femei!
|
masinile deja incep sa devina prea \"spatiale\" prea futuriste.... is curios peste 10 ani ce o sa fie :?
|
Re:
Quote:
|
Spatele parca seamana cu spatele de la 407!Voi ce credeti?
|
Seamana nu seamana e sooper :D chiar frumoasa ! :D
|
porsche cu 4 usi ?
|
Arata super misto,dar nu cred ca a facut fata unui Masearatti.
|
maserati :P nu maseratti ...
nu prea am inteles postul .. but .. whateva .. anyway .. mai intreb odata ... porsche in 4 usi ? wtf ?! |
da Porsche de teren ?? WTF :?: :twisted:
dk dintr-o mas sport s-au gandit s afaca una de teren, nu vad de ce o limuzina sportiva nu ar merge. ba din contra mai mult dekat un \"gipan\" si chiar e faina, dar asta e cu masinile moderne, o vezi si zici: E CLS, nu...e 407...ah..e avion. ce mama ei :lol: dk ramaneau la generatia 911 era recunoscuta oriunde, numai k piatza evolueaza si clientii la fel, evolueaza, lumea vrea altceva, si iata k a aparut si un Porsche in 4 usi :shock: Freaky aai :? |
Traditia ca traditia , dar daca piata o cere Porsche va face si autobuze , ca doar si Lambo facea tractoare , ce draq . :D :lol:
Ar fi si culmea ca o masina ceruta pe piata , cum este Porsche sa tina doar modele cu 2 locuri . Si oricum , nu arata asa rau ; in prima poza aduce parca putin cu noua astra , da ma rog ... atata timp cat performanta nu va fi lasata deoparte e ok , parerea mea . |
Lambo a inceput cu tractoare si a continuat cu masini sport, deci o imbunatatire a imaginii...muult :twisted:
|
Porsche Panamera
3 Attachment(s)
Porsche Panamera - poze spion Un prototip al lui Porsche Panamera, Porsche in 4 usi ce va intra pe piata probabil in 2009, a fost surprins in teste de catre fotografii spioni. |
Re: Porsche(sedan)Panamera
WTF Porsche in 4 usi...in afara de Cayene care este alta clasa nu am mai vazut Porsche in 4 usi...au cam stricat marca.
|
Hmm...interesant...un rival bun pentru maserati quattroporte shi ferrari 612 scaglietti
|
marfa dar spatele o cam strica sa numai zic de 4 usi.
|
fata...tipic porsche...dar restul nu prea le-a reusit. Nu-i sta bine unui Porsche cu 4 usi ;)
|
E tare ciudata masina asta.Seamana un pic cu a lui Batman.
|
Pozele par "lucrate" , partea din spate, la mijlocul portierei din spate.. in toate pozele se vede o umbra, blurry... CRED.
|
zici k e dric....e urat rau. chiar nu trebuia sa se bage porsche la 4 usi....nu le sta bine :)
|
se pare ca celor de la porche le e frica tare de faliment de scot pe piata si un model cu 4 usi
|
acum cativa ani porche era in pragul falimentului, au facut ce nu au facut niciodata, au scos un SUV care a avut un succes enorm si acum i-au dat un facelift, si acum vor sa scoata modelul asta... ma mir ca nu scot si un model cu 7 locuri la fel ca loganul :)
sa nu uitam ca asta este o strategie de marketing ca sa nu ajunga iar in pragul falimentului, si sa scoata in continoare modele gen 911, 996, etc din ce in ce mai bune ;) |
e ceva npu din partea lor da sincer nu ma surprinde de lok nu e ceva extraordinar
|
uglyyyyyyy!!
|
O sa se alature de cayene in tentativa de a distruge traditia sportiva a marcii porsche! Ar fi ideal daca nu ar aparea monstrozitatea asta! (cum nu ar fi trebuit sa scoata si cayenul)
|
shy eu zic ca e cam urat ,dar pana nu vedem varianta finala sa-i lasam pe cei de la porsche sa-si faca treaba
|
Caroseria finala nu va arata in nici un caz asa!!!!.....eeh,au facut si ei un suv(Cayenne)si a iesit cel mai performant suv din lume,vedem ce iese si din panamera.
|
mie mi se pare o mare greseala din partea celor de la porsche sa scoata un model in 4 usi. masina nu arata de loc bine.
|
Mie mi se pare frumos dar parca nu merge eleronul ala pe el
|
cum sa vandut cayennul in draci asa o sa se vanda shi asta cu sigurantza
|
parerea mea ca arata binisor iar fanii porsche care accepta sa se plimbe doar cu 911 ca este un porsche adevarat...nu au decat sa nu cumpere noul model
|
5 Attachment(s)
deci doamne fereste sa arate masina asa :) ... este scoasa pt teste..e si normal sa nu arate cum va fi in momentul lansarii oficiale :) Se speram ca va arata asa :)
|
strutocamila porshe 2. Dupa cayene inca un porche urat. Vor sa rivalizeze maserati wuatroporte insa la design nu prea are cum sa se apropie daca nemtii ies cu o asemenea dubiosenie pe piata
|
din poze parca imi da mai mult senzatia de hatchback cu 5 usi.. nu prea arata a coupe cu 4 usi
am vazut intr-o poza ca are suicide doors.. sper ca macar nici sa le treaca prin cap sa-i puna suicide doors |
Quote:
S-a cam dus identitatea de marca odata cu abordarea unor noi segmente de piata...:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning