![]() |
pontiac firefly
1 Attachment(s)
de curan am achizitionat un pontiac firefly cabrio destul de frumos si destul de ingrijit singurul lui ghinion e ca a fost pe mana unei femei
pentru inceput singurele modificari facute masini sunt am achizitionat inca una de piese am schimbat decapotarea am incaltat o cu niste jante dragute un filtru de aer sport si desigur consumabile urmeaza sa o las in jos vopsita desigur si de facut ceva la interior ca e tare plictisitor |
Re: pontiac firefly
0000000000000000
STUTZ:)) belea..... |
8) s-o stapanesti sanatos..bafta cu umbrelutza lolo..:-P
|
sal
draguta masinutza cred ca ne cunoastem , am un pontiac fiero alb care desigur e foarte dragutz :) si poate mai vb despre masini americane pe forum . |
masina ai luat`o de la o femeie din Mehedinti sau Caransebes nu ? ca o vazusem de vanzare pe net acu ceva timp ... nu cerea mult pe ea. Dragutza masinutza, s-o stapanesti sanatos ! Poti face si niste poze la interior si motor pls ?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
[QUOTE=AxYJamaicanu;1680934]masina ai luat`o de la o femeie din Mehedinti sau Caransebes nu ? ca o vazusem de vanzare pe net acu ceva timp ... nu cerea mult pe ea. Dragutza masinutza, s-o stapanesti sanatos ! Poti face si niste poze la interior si motor pls ?[/QUOTE
masina e luata din bucuresti era parasita intr o curte |
9 Attachment(s)
Nu am mai venit de mult cu nimic nou la masina dar astazi in sfarsit pot sa zic ca am noutati
o sa incerc sa pun poze si sa va tin la curent zilnic primul lucru pe lista era usa de la sofer care avea un ''crocodil'' pe ea dar cu ajutorul unui tinichigiu am reusit sa o aduc cat de cat la linie cateva poze de astazi PS: urmeaza sa va art poze cu vopsitorul SCUZE de claritate au fost facut cu telefonu |
6 Attachment(s)
gata
a ajuns si la vopsitor sa vedem ce o sa iasa |
2 Attachment(s)
inca putin si e gata
|
mah deci nu esti zdravan ai puse poze si cu mine... ia'ti adio de la polish :d
|
Quote:
|
omu mai tre sa se si odihneasca ca sa iasa treaba stutz
|
da bule vere...iese umbrela pe strada =)) poate sare iar vreo roata =))
Bafta okiule...app ce vopsea ai luat...stok sau o mai arzi cu ceva prin lac? :D |
1 Attachment(s)
deci a isit si masina momentan decat opoza cu telefonu trebuie sa iesim sa facem niste poze mai performante
si la vopsea atat pot spune ca e un cod de pe mitubisu :)) AM TERMINAT CU PERLELE PRIN LAC CA DACA SE ZGARIE AM BELITO |
da bine rosu acesta aprins , o mai lasi pputin
|
da am de gand sa o mai las in jos asta dupa ce aflu daca se potriveste suspensia de swift
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:22. |
- Copyright 2026 4Tuning