Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - BFN-u meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69862-espero-bfn-meu.html)

electric_style 05-03-08 20:22

Espero - BFN-u meu

6 Attachment(s)
tzop si yo p'aici am si yo un espero de 1.8 cu ceva modificari la exterior ci anume :eleron , praguri , jante pe 15" BBS , toba sport ...iar puctul forte este motorul 1.8 OHC de opel caravan (nu stiu exact de model sau anu de fabricatie al motorului ,dar stiu k are 3 ani si are rulati in jur de 50.000 km)

Snapy_xxl 05-03-08 20:23

Re: BFN-u meu

In primul rand bine ai venit! Felicitari pt transplant :D Un singur sfat: da eleronul ala jos si prostiile alea de pe cupola.

electric_style 05-03-08 20:28

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1402895)
In primul rand bine ai venit! Felicitari pt transplant :D Un singur sfat: da eleronul ala jos si prostiile alea de pe cupola.

le-am dat jos de mult..dupa cum vezi pozele's de vreo 3 sap...acum vreu sa-o colez orange arpins , iar capota neagra8)

B-64-KTL 06-03-08 19:17

Frumos...si daca ai scapat de ceea ce a zis Snapy ai facut foarte bine. Acum mai trebuie sa scapi si de poza de la avatar....treci la deawoo.:lol:

PS: Sa nu se inteleaga ca am ceva cu cei care au Oltcit.

electric_style 06-03-08 19:37

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1405066)
Frumos...si daca ai scapat de ceea ce a zis Snapy ai facut foarte bine. Acum mai trebuie sa scapi si de poza de la avatar....treci la deawoo.:lol:

PS: Sa nu se inteleaga ca am ceva cu cei care au Oltcit.

am si un oltcit si defapt pe ala si-il face fratemeo...yo's cu espero-u meu :D

electric_style 08-03-08 00:30

imi poate arata si mie cineva niste pleoape pt espero?...vreau o mana de ajutor sau o poza ceva cu ce as putea face! ms

electric_style 10-03-08 22:08

va rog ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi si informatii...unde as putea sa-mi pun niste faruri "black eyes" si pleoape :cry:

electric_style 13-03-08 21:57

un kit exterior...imi poate arata cineva?? vreau sa-i dau niste forme la exterior...asta inainte de-ai skimba culoarea orange cu capota neagra!!! astept sugetii...si idei

Geo_ZGA 13-03-08 22:08

vezi la postul "espero 2000 gsi", cum si-a facut Andy "bad boy look" ;) arata super. farurile "black-eyes" se fac cu manuta ta :) le desfaci si le gazezi oglinda cu spray-ul, dar e mai greu, trebuie sa dai f putin, nu sa vopsesti negru negru.
kit exterior... sfatul meu sa o lasi asa cum e, doar sa o mai cobori, pui jante... ca sa nu o dai in extrema cealalta si sa faci "kitsch tuning"

N D Y 13-03-08 22:16

farrurile sant 'black eyed peas'

electric_style 14-03-08 09:44

Quote:

Originally Posted by B78NDY (Post 1423107)
farrurile sant 'black eyed peas'

NDY te rog...lasa-mi pe privat sau chiar aici detalii despre cum ti-ai facut farurile si pleoapele !!! ms

N D Y 14-03-08 10:27

Si pleoapele sant ale lui Fergie !:D
Ti-a xplicat Geo Zga ....:lol:

Dr3adLorD 14-03-08 10:45

bine ai venit. nu se potrivesc ornamentele de stergatoare si eleronul

Geo_ZGA 14-03-08 12:09

Quote:

Originally Posted by B78NDY (Post 1423853)
Si pleoapele sant ale lui Fergie !:D
Ti-a xplicat Geo Zga ....:lol:

hai ca nu i-am explicat, am zis si eu ca idee... tu sti mai bine, ca ti le-ai facut. explica-i si tu ce si cum :) oricum e alba, deci nu o sa fie copie dupa a ta :D

N D Y 14-03-08 13:45

Nu ma intereseaza daca e copie dupa a mea sau nu ...macar sa fie ... Ce mare lucru sa desfaci si sa vopsesti farul pe dinauntru .?Ce vreti un desen ? Multi vorbesc mult si fac putin ....Vreau sa vad actiune!Asa ca treceti la treaba si lasati tastele...
:peace:

electric_style 14-03-08 17:58

Quote:

Originally Posted by B78NDY (Post 1424141)
Nu ma intereseaza daca e copie dupa a mea sau nu ...macar sa fie ... Ce mare lucru sa desfaci si sa vopsesti farul pe dinauntru .?Ce vreti un desen ? Multi vorbesc mult si fac putin ....Vreau sa vad actiune!Asa ca treceti la treaba si lasati tastele...
:peace:

cum sa-l vopsesc man...cu spray ? sau ?

N D Y 15-03-08 14:02

:DCu pensula sau cu periuta de dinti:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

electric_style 17-03-08 08:24

Quote:

Originally Posted by B78NDY (Post 1425606)
:DCu pensula sau cu periuta de dinti:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tati....am inteles din posturile anterioare , ca trebuie vopsita oglinda !!! explicati-mi si mie pas cu pas!!! am farurile date jos , am cumparat vopsea si mai trebuie doar sa-mi eplicati amanuntit...ce si cum!!! nu vreau sa dau gres pt k dupaia ma costa in jur de 5 mil alte faruri :lol:

electric_style 26-03-08 08:38

azi mi-am luat un filtru sport (revin cu poze reale) suna super la turatie incepand de la 2.000 rpm + ca trage mult mai bine!!!

electric_style 27-03-08 12:02

4 Attachment(s)
poze cu filtru!...oricum e filtru standard valoreaza circa 70-80 roni...pe viitor o sa-l dau jos si o sa-l inlocuiesc cu un Pipercros , deja am facut comanda!!! :D

WOLFI3 09-04-08 20:33

Dargutza masina....cam de 3 ani...ma gandeam si eu la un espeor....dar mi-am dat seama nu am la ce s-o folosesc....avea tata dacia...iar acuma avem matizu...ii super!!!
Vad ca ai facut o schimbare serioasa sub capota.....asta siguri poti sa ti-l notezi ca un succes deja!! Husele sunt la fel ca ale mele...uitate si tu la micutza mea!!!
MATIZURI DIN ORADEA....tot la masina mea daewoo!!

electric_style 10-04-08 23:09

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1423888)
bine ai venit. nu se potrivesc ornamentele de stergatoare si eleronul

am spus si repet...am dat jos ormaneltele dp plafon si stergatoarele!!! eleronul l-am lasat pana cand resusesc sa-mi iau unul nou!!! urmeaza zilele astea o mica modificare la geamuri si anume : folie solara , parasolar personalizat , si niste litere chinezesti pe usi (fatza)

cu pleoapele tot n-am rezolvat nimic:cry: ....n-am nici cea mai mica idee cum as putea face ceva asemanator...cum le-a facut Andy (NDY) , iar cu farurile tot nu's lamurit cum trebuie sa procedez !!!

need help...am niste bani momentan si nu vreau sa-i cheltui aiurea!!! vreau sa aduc schimbari espero-ului meu...cat de mici , dar totusi sa le fac!!!

tiolik 19-04-08 23:04

maine o sa mai vina o schimbare la aceasta masinutza va dau doar un mic indiciu bord asteptati si o sa vedeti

electric_style 20-04-08 22:16

chiar asa...o sa iasa ceva unicat pt un espero...asta datorita meseriasului TeO no.1 8) prea smeker baiatu'...o sa vedeti ce-a iesit din mainile lui!!! atasez poze peste o ora!

electric_style 20-04-08 22:42

9 Attachment(s)
poze cu intreaga activitate a projectului lui Teo Tiolik :D

scz pt calitatea pozelor , dar sunt facute cu telefonul mobil! o sa fac cu aparatul digital si mai in detaliu...pana atunci multumiti-va cu astea:)

modificarile sunt : ace indicatoare de cielo , 15 leduri albastre , si 4 leduri rosii!!!

electric_style 20-04-08 22:48

2 Attachment(s)
inca 2 poze!

electric_style 20-04-08 23:24

3 Attachment(s)
poze...cu bordul in lucru! (scz ca le-am atasat acum , dar am uitat de ele)

tiolik 21-04-08 11:04

1 Attachment(s)
asta a fost ultima modificare ultimele leduri puse in dim de ieri nu aveam ce face si iam mai pus 2 leduri

Geo_ZGA 21-04-08 11:47

foarte frumos :)
tiolik, spune-mi si mie, te rog, cum ai pus smd-urile la ace. m-am apucat si eu sa "mesteresc" pe la lumini, am schimbat la climatizarea de la cielo, am pus led-uri albastre. la bord nu e problema, fac aceeasi operatiune, pun cate un led de 5mm in locul becului, dar la ace...? si am mai observat o chestie: lumina la mine nu este f uniforma... cum ai rezolvat problema asta?

tiolik 21-04-08 12:09

scz de of tpopic dar geo dami pm cu id tau sau intra u poe id meu si vb deseara tiolik_the_only_1

electric_style 29-04-08 21:58

am revenit! Hristos a Inviat la toata lumea!

WOLFI3 29-04-08 22:11

Te rog...zimi si mei cum ai rezolvat ca fundalu si acu are alta culoare .....eu am schimbat ledurile si am doar o culoare.....da am un matiz....as putea si io sa rezolv astfel???

electric_style 29-04-08 23:19

Quote:

Originally Posted by BH91BLU (Post 1506832)
Te rog...zimi si mei cum ai rezolvat ca fundalu si acu are alta culoare .....eu am schimbat ledurile si am doar o culoare.....da am un matiz....as putea si io sa rezolv astfel???

pai tati...e cam multa treaba de facut! daca vrei mai multe detalii intra pe mess sa-ti explic! chico_malo_xxl YM! sunt cateva secrete de dezvaluit:)

electric_style 29-04-08 23:22

3 Attachment(s)
poze noi! (de pe la tara)

electric_style 07-05-08 23:58

zilele astea s-au inoit : disc , paca presiune , rulment (valeo GM) o sa revin cu ceva poze!

electric_style 08-06-08 17:46

2 Attachment(s)
yo si fata mea :D , putin jegoasa pe praguri , dar o sa le skimb cu unele noi zilele astea!

electric_style 08-06-08 17:55

kitu de bi-xenon urmeaza sa apara si nu pot sa-l montez in conditiile in care am farurile matuite de nu se observa nimic, asa k am facut comanda la acel produs XERAPOL pt curatzat (polishat) geamurile farurilor!!! daca nu da rezultate o sa fiu nevoit sa imi iau altele de la dezmebmbrari sau chiar noi!:sad:

tiolik 09-06-08 10:52

bafta cu farurile si daca merge plzzz da-mi si mie putin sa dau pe ecranu telefonului poate mai scot si eu din zgarieturi si te asetpt sa vii sa facem odata lucrarea aia cu leduri ca n-ai mai venit bafta

electric_style 09-06-08 13:58

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1580326)
bafta cu farurile si daca merge plzzz dami si mie putin sa dau pe ecranu telefonului poate mai scot si eu din zgarieturi si te asetpt sa vii sa facem odata lucrarea aia cu leduri ca nai mai venit bafta

daca as fi un acasa in permanentza sau macar seara pana in orele 20 21 , crede-ma ca as venii , dar am o gramada de treaba la firma si abea imi vad capu! oricum cu prima ocazie cand am o zi libera vin sa facem si continuarea cu ledurile!!! iar legat de XERAPOL iti dai seama ca n-o sa-l folosesc pe tot si o sa-ti dau si tie pt ce-ti trebuie:)

electric_style 09-06-08 22:38

14 Attachment(s)
poze noi !

All times are GMT +2. The time now is 20:41.

- Copyright 2026 4Tuning