Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Radarul in orasul Arad !!! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6980-radarul-orasul-arad.html)

RCS. 29-07-05 09:25

Radarul in orasul Arad !!!

Cea mai des folosita este zona 300...pt cei care vin dinspre TM zona 300 este imediat cum cobori podul de peste Mures paralel cu, calea ferata!!! Alta zona unde se posteaza baietii este in zona Liceului nr.2 cum veniti dinspre Deva imediat cum cobori podul este zona din care intri in bataia radarului !!!! Alte zone acuma nu-mi mai vin in minte dar rog pe cei care mai stiu si alte zone sa le prezinte aici cu niste detalii in plus...in special baietii din ADR-Arad!!! :wink:

NEo007RX4 29-07-05 10:45

se intampla sa fie radar si in vlaicu... cum vi dinspre nadlac, in drept cu biserica aia sau ce ii..

TEKIN 29-07-05 11:05

dap si acolo este.. este si cum mergi spre timisora dupa ce treci de podu ala treian sau asa ceva .... apoi este si cum vii din timisoara pe strada aia sensunic cum mergi spre deva

RCS. 29-07-05 11:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
dap si acolo este.. este si cum mergi spre timisora dupa ce treci de podu ala treian sau asa ceva .... apoi este si cum vii din timisoara pe strada aia sensunic cum mergi spre deva

..da acolo stiu..si este limita de 30 din cate stiu eu..si exact in portiunea aia pune...!!!

NEo007RX4 29-07-05 11:58

in gai obisunieste sa fie radar cateodata... si rar la peco din vlaicu, petrom ala spre nadlac

RCS. 04-08-05 12:00

Alt loc unde stau baietii: la intrare in Arad dinspre Deva...de la a doua statie de tramvai cum intrati in AR pe partea dreapta..este radarul...asa ca...pedala de acceleratie mai moale..!!! 8) Si aveti grija ca politistii au inceput sa opreasca masinile care au folii puse pe geamuri...!!! :!: :!:

intel23 06-08-05 09:00

Cocorilor

Pe mine m-a prins radarul pe Cocorilor , intr-o Sambata pe la ora 18:00 , statea paralele cu restaurantul \"Cuibul Cocorilor\" , dupa curba aia unde e limitare de viteza \"30km/h\" , eu veneam dinspre Confectii , si dupa curba imediat era SPR-ul cu doi politisti , unul in masina altul era afara... Faza e ca i oprea pe toti care treceau prin curba aia cu peste \"30km/h\" (NEHALITZI) .

Radarul am mai vazut ca sta si pe strada Iuliu Maniu , acolo la alimetara aceea NonStop (intre liceu si zona Podgoria cam pe la mijloc) , vede din zona aia pana la zebre , vede si daca acorzi prioritate la pietoni sau nu. Strategie nu gluma...

tristan 07-08-05 12:09

Acus 10 minute a fost radar pe Iuliu Maniu in fatza la Electrica...porciii :P

NEo007RX4 21-08-05 14:59

radarul in arad sta deobicei, in ... dacia alba

RCS. 21-08-05 21:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
radarul in arad sta deobicei, in ... dacia alba

...care are folii pe luneta si geamurile laterale din spate :wink:

NEo007RX4 22-08-05 01:01

din aia neomologata!!! hai sa le dam amenda

RCS. 22-08-05 07:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
din aia neomologata!!! hai sa le dam amenda

...aici ai dreptate..este folie neomologata..dar este cam greu sa te pui ,,impotriva sistemului''...adica ei au voie noi nu... :x

tristan 22-08-05 15:44

Imi pare rau ca va dezamagesc dar... nu este folie.... este altceva... oricum sunt in legalitate baietzii :wink:

NEo007RX4 22-08-05 22:30

si eu stiu ca nu este folie..mai ales pe luneta... este vopsita cu spray'u, stiu din surse apropiate din pol...sorry ca va dezamgesc si eu :)

AR120CP 26-08-05 12:21

Iesire spre Nadlac...RADAR :!: :!: :!: Cred ca sunt si aia de la RAR :shock: :shock:

squid 29-08-05 11:27

pe 6 vanatori, acolo pe langa puscarie tot era dacia aia alba ;)

Vladutzzz_sv 20-09-05 22:35

as

in arad m-a prins radarul chiar la intrare dinspre nadlac, am inteles ca stau destul de des baietii pe acolo

AR120CP 21-09-05 07:04

Re: as

Quote:

Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
in arad m-a prins radarul chiar la intrare dinspre nadlac, am inteles ca stau destul de des baietii pe acolo

Mda, masina radarului se afla in Petromul de la intrare in oras :D :D

AR86LIK 27-09-05 09:25

:!: mai stau baietzii si pe podul timisorii in ambele sensuri...asa ca take care la TJE si ZLS :D

TEKIN 27-09-05 10:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR86LIK\"
:!: mai stau baietzii si pe podul timisorii in ambele sensuri...asa ca take care la TJE si ZLS :D

AR86LIK ??? :roll:

AR120CP 27-09-05 10:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR86LIK\"

Mi se pare cunoscut nr. asta :!: Ce masina ai :?: (daca nu-s prea indiscret :roll: )

aR99bMw 22-10-05 07:42

tre sa fie ceva masina nemtzasca

TEKIN 09-11-05 22:56

mah aveti grija prin vlaicu acolo dupa ce treceti de mol ii radar si sta de vreo 4 zile acolo....... si in zona 300 ca am platit rau am mers cu 90 la ora 750.000 lei futui :evil:

criss 06-02-06 15:51

O gramada de \"organe\" de la circulatie am vz azi prin oras,la Podgoria,gara si la autogara.La gara stateau cu o dacie alba in parcare cu camera de filmat

ar 79 dix 13-02-06 16:54

scuze ca ma bag si io in seama, da am vazut ca pe niciunu nu va prins radarul pe calea victoriei (f...le mamicuta lor), si-au mai gasit o strada. asa ca aveti grija si pe acolo langa sc podoaba. :twisted:
cand ti lumea mai draga te inhata garcea cu TJE-ul(si dupa ce ai semnat PV-ul dai mai departe cu urarea sa-i traiasca masa de la 12 pana la amiaz)
va salut si la cat mai putine amenzi :wink:

WhiteRaven 18-02-06 23:53

Quote:

si rar la peco din vlaicu, petrom ala spre nadlac

stau destul de des in zona aia.. si nu numai. Erau si dincoace de Fortuna.. tot in dacia aia alba cu luneta si geamurile din stanga vopsite ... corect.. cu spray. Am vaut cum statea sticletele cu camera.. si a agatat destui.
Pe cocorilor ma gandesc ca stau mai nou de cand cu accidentele alea... si destul de frecvente. Ce sa-i faci daca e prea bun asfaltul acolo

ar_66_rau 09-03-06 18:40

Re: Radarul in orasul Arad !!!

astazi a fost radar chiar in fata la I.Maniu,si mai stau deja si vizavi de biserca din Vlaicu dupa curba
Iar acu vreo saptamana i-am vazut pe poetului(spre mirarea mea) si era indreptat spre scoala(generala 11),acolo este limitare la 30 aveti grija
Bafta,si catmai putine radare!!!!!!!

AR05XZG 09-03-06 20:47

mai nou stau sacalii chiar in statia de taxi de la podgoria...

AR06SVF 10-03-06 18:45

Trebuiau amendati. Nu au voie sa opreasca in statia de taxi. Sau poate faceau un ban cinstit (300.000 / 10Km - negociabil).

ar_66_rau 04-04-06 21:23

fi atent maa......unde-i duce draq si pe astia.....n-au casa ma?m-or prins azi pe str.Adam Muller Guthenbrun(asa scrie in proces)....ii o strada din aradu nou cu sens unic si da in subcetate...cred ca stiti unde e....daca nu spuneti si o sa incerc sa explic mai odata...sau explica unu care se stie mai bine..ca amu n-am nici un chef:D
AVETI GRIJA!!!!!!

tristan 05-04-06 06:44

Draq... aia e una dintre cele mai vechi strazi cu radar :)

ar_66_rau 05-04-06 11:58

Quote:

Originally Posted by tristan
Draq... aia e una dintre cele mai vechi strazi cu radar :)

sa mor daca am stiut-o.....da acuma o stiu sigurr:D

RCS. 30-05-06 16:34

ATENTIE: radar in Dacia Logan culoare rosie cu nr de bucuresti. Ultima data l-am vazut pe Calea Aurel-Vlaicu intre facultate si fabrica de vagoane pe sensul de mers catre gara. Am scapat ca prin urechile acului !!!:twisted: :twisted:

BULLETTT 30-05-06 21:56

plm daca ma prinde radaru am supt-o eu nu am nici verificarea facuta...deh am schimbat motoru:d

AR82ALX 01-06-06 18:53

Dap.. l-am vazut si eu !

BmwRacer_ 10-07-06 14:25

da loganu ala rosu, m-o tras odata si p mine p dreapta ca nu aveam casca.....

morghen 10-07-06 20:29

plm...nici io nu am casca...dar nu s-o legat de mine....

PS: banc sec.(eu merg pe jos sau cu tramvaiu) :)

lucster 23-09-06 13:30

OK, azinoapte a fost plin de politie. Nici un radar - asta e partea nasoala mai nou, fiindca radarele se pot detecta de la distanta, insa masinile parcate pe dreapta in intuneric mai greu.

Asadar, eu am bantuit intr-o haita de 3 masini, si fiecare am fost opriti. Eu fiindca mi s-au cerut actele la control (noroc ca aveam centura), si ceilaltzi doi fiindca "au scartzait rotzile la primarie". Oricum, prietenul meu s-a ales doar cu o avertizare...

Concluzie: grija la poltistii care ies dintr-odata dintr-o parcare si va fac semn sa tragetzi pe dreapta... sincer azinoapte m-am bucurat ca am un motor mic... nu face zgomot, nu atrage atentia :D

TEKIN 23-09-06 13:33

haita de 3 masini cam ce masini >???

BULLETTT 23-09-06 14:05

Rule nr.1 ...no names:)

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning