Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Audi TT 2.0 TDI quattro (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69777-audi-tt-2-0-tdi-quattro.html)

Ed_Crane_1983 05-03-08 11:02

Audi TT 2.0 TDI quattro

7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e6f5161523.jpg
Audi TT 2.0 TDI quattro

Geneva '08-In ultimele luni, Audi a lansat doua modele diesel, R8 V12 TDI si R8V12 TDI Le Mans. Audi TT 2.0 TDI quattro este propulsat de un motor 2.0L turbo diesel, care produce 170 CP si un cuplu maxim de 350 Nm. Cutia este una manuala in sase trepte si transmisie AWD, aducandu-ne aminte de legendarul Quattro.

gunball 05-03-08 11:29

Re: Audi TT 2.0 TDI quattro

un 2.0 TDI este si pe VW numai ca acolo e 4motion, deci cred ca e cam acelasi lucru..oricum cred ca face fata TT-ului.

bogdan_wrc 05-03-08 11:39

gunball, vorbesti din vise
exista 2.0TDI si cu FWD (stii ce inseamna, nu? ) pe VW. de 140 cai.
exista si 2.0TDI pe VW de 170 de cai. Golf GT. nu, nu e cam acelasi lucru intre cel de 140 si cel de 170. diferente sunt mari..dar nu e la fel.
normal ca VW si Audi care fac parte din acelasi grup sa imparta motoare, nu?

aici comenaza masina, designul, ca vad ca la motoare ne pricepem toti ..........

si nu, un 2.0TDI de 140 de cai nu va face fata unui 2.0TDI de 170, mai ales ca un TT e mai usor .

DeMeN7u 05-03-08 11:54

Frumos TT-ul ..

al3x82 05-03-08 11:55

arata super bine

maryo86 05-03-08 12:40

Foasrte frumos in poze ,dar si mai frumos in realitate.TDI - BENZINA?NU MAI CONTEAZA

Fixius 05-03-08 13:06

nui sta bine in alb.. in rest e superb... simplu, arata bine...

adut 05-03-08 15:05

are acelais motor de pe
-octavia rs
-golf gt
acum si pe tt...
masina e bijuterie dar pe diesel parca totusi sa vezi o masina de genul asta buburuza de fitze si sa se auda un "huruit" de diesel de sub capota....

ArCaDa 05-03-08 15:13

pacat ca e TDI....si pacat cu albu ala pus pe ea...ca in rest e masina...

bogdan_wrc 05-03-08 15:26

eu zic sa ascultati o ultima generatie de TDI, 3.0 de pe A5, de exemplu si dupa aia sa vorbiti ;)

TIR 05-03-08 18:07

Mama vorbesc copii de se dau cu bicicleta despre masini... mor cand aud dinstea.

chiar e ff tare audi tt tdi pt cineva care vrea o masina sportiva de consum decent :) chiar mi-ar placea una ca asta.

Marius_mym89 05-03-08 18:16

Quote:

Originally Posted by adut (Post 1402016)
are acelais motor de pe
-octavia rs
-golf gt
acum si pe tt...
masina e bijuterie dar pe diesel parca totusi sa vezi o masina de genul asta buburuza de fitze si sa se auda un "huruit" de diesel de sub capota....

GOLF GT....cu motor 2,0TDI.....inseamna ca cineva nu e informat bine...eu stiam ca pe GT este un motor de 1,4 benzina si 170CP (cu 2 turbine)....corecteaza-ma daca gresesc...

boy_wonder 05-03-08 18:48

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1402527)
GOLF GT....cu motor 2,0TDI.....inseamna ca cineva nu e informat bine...eu stiam ca pe GT este un motor de 1,4 benzina si 170CP (cu 2 turbine)....corecteaza-ma daca gresesc...

este si 2.0 TDI de 170 cai pe Golf GT..

Victor_WRC 05-03-08 20:36

Vorba lui TIR Arcada daca vrei consum decent merita TDi si daca ai tu bani multi i-ati si cu motor de 7.2 Hemi nu de 2.0 !!! iar in legatura cu culoarea aia alba e szooper marfa e mai trendi acum da de tu esti mai demodat

Str33tRaid3r 05-03-08 21:53

inteligentilor:D

no limits design 06-03-08 00:26

arata bine alb si suna bine 170cp la td

UNLORD 06-03-08 18:43

Masina arata bine dar va avea un mare defect: va croncanii ca e diesel si nu va fi asa stilata ca una pe benzina, eu nu mi-as lua niciodata asa ceva!

bogdan gba 06-03-08 20:59

nu stiu ce aveti voi cu motoarele TDI. La fel, aceleasi comentarii si despre R8-ul V12 TDI. Daca traiam in America, atunci da se merita sa ai motor pe benzina. Atata timp cat suntem in Europa, acceptam motoare de genul asta, mai ales ca sunt destul de puternice. Si nu stiu cat deranjeaza sunetul motorului. Da neah.. auzi pe strada un logan DCI si gata compari sunetu cu asta de TT. Nu o sa semene niciodata!!!
ON TOPIC: Super misto TT-UL

°SFC° 06-03-08 22:40

Sunt f. sigur ca cei care spun ca motorul va troncani nu au ascultat niciodata motorul grupului VAG de 170cp, dapai sa il mai conduce-ti... eu unul am avut ca masina de servici un Golf V cu acelasi motor, si inafara faptului ca "trage grav" si consuma putin, este si silentios!

Interesanta idea cu motorul diesel... mie mi s-ar potrivi perfect :D

Hexer 06-03-08 22:57

Astept:
-R8 TDI...
-911 TDI...(daca ori cum are majoritatea actiunilor din consern)
-lambo TDI...
-si de ce nu Bugatti TDI...

Ce e cu diesel la masini sport...nu mai ai in plus bani pentru cei 20-30% cu cat consuma mai mult un motor pe benzina...? Japonezi numai din cauza moftului de diesel au inceput sa echipeze masinile cu acele motoare...chear si subaru...pacat ca nu o sa tine mult faima, cu noxele nu prea are sanse motorul diesel faca de etanol...care din start are cu 80% mai putin...deci dacie 1300 cu E85 este Eruo 5...

mad_aurel 07-03-08 16:08

TDI pe TT, nu imi place..., TT este o masina de fitze, sport, nicidecum o masina pt consum sau pt cuplu...

JunKer_hP 09-03-08 19:23

are un design de nota 10 + motorizare de nota 10

_anaconda_ 10-03-08 10:33

nu mi se pare foarte rea ideea...la fel poti zice si despre a5 seria 3 coupe etc ca sunt de fite sau mai stiu eu ce dar dieselurile sunt foarte cumparate si pana la urma banii sunt scopul....una peste alta imi place tt-ul asta :)

bogdan_wrc 10-03-08 10:40

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1405786)
Astept:
-R8 TDI...
-911 TDI...(daca ori cum are majoritatea actiunilor din consern)
-lambo TDI...
-si de ce nu Bugatti TDI...

Ce e cu diesel la masini sport...nu mai ai in plus bani pentru cei 20-30% cu cat consuma mai mult un motor pe benzina...? Japonezi numai din cauza moftului de diesel au inceput sa echipeze masinile cu acele motoare...chear si subaru...pacat ca nu o sa tine mult faima, cu noxele nu prea are sanse motorul diesel faca de etanol...care din start are cu 80% mai putin...deci dacie 1300 cu E85 este Eruo 5...

ai auzit de cuvantul TORQUE??? stii ce inseamna un 1000 Nm ?

iar gandesti "inside the box"

shpeedy 10-03-08 11:23

Bai nene, poate ma lamureste si pe mine cineva. Cum poate cineva, care n-a pus mana pe o masina, decat poate pe drumul de tara de la bunici, sa-si dea cu parerea cum ca masina X cu motorizarea Y e mai buna decat masina Z cu motorizarea W. Poate ca unii oameni prefera o motorizare diesel nu datorita consumului mai mic, ci datorita cuplului sau datorita combinatiei diesel +AWD, care se dovedeste superioara celei benzina+AWD.

Apropo, R8 TDI a aparut deja - deocamdata doar concept - dar exista semnale ca va aparea in oferta Audi pentru 2009.

Si inca un apropo: din cate am vazut pe configuratorul VW, Golf GT nu mai exista, exista echiparea GT Sport care se aplica modelului Golf indiferent de tractiune sau motorizare.

22VIN 11-03-08 17:37

sa-i ia dracu de n Nm daca nu ai sunetul placut, turatie mare, adica sentiment sportiv DEGEABA ai tzaspe Nm care sa te infiga ca nebunii in scaun. degeaba daca masina trancane si o schimbi la 4000-4500max (tdi)

shpeedy 12-03-08 14:10

@amphetamine: Stai tu calm ca la diesel-urile de ultima generatie nu prea se mai simte diferenta; de exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=uo9wRfd4QkI .

Eu nu ma declar un fan al diesel-urilor, dar haideti sa fim putin obiectivi si sa nu aruncam cu noroi doar pentru ca asa am auzit. La ora actuala, as zice ca alegerea dintre benzina si diesel a ajuns o chestie de preferinta (si de buget), fiecare avand avantaje si dezavantaje. Asta e parerea mea...

22VIN 12-03-08 21:03

ok. lasa subaru. subaru e subaru. la ei boxer-ul e lege. aici e vorba de TDI
astept cu nerabdare lambo TDI (ca doar apartine de VAG)
un bugatti diesel nu m-ar uimi deloc

boy_wonder 12-03-08 21:06

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1420408)

pana atunci, o sa apara cayenne diesel :lol:

mph/km/h 13-03-08 10:15

for the love of the money...incep sa se arda in toate felurile...
tt nu este o supersortiva, audi nu este o marca de masini sport, deci nu avem pretentii la tdi, poate sa aiba, dar cand vad ca unele firme incep sa faca orice(tot tacamul) pt bani...ma intristeaza foarte rau!
chayenne-ul cand a aparut m-a intrista, pt ca si-a patat blazonul de supersportiva, nu zic ca arata rau, ba chiar foarte bine, dar nu mai are pedigri-ul ala pur de sportiva!

urmeaza ferarri suv&jeep, lambo...cu motoare agricole tdi, motorine...?
JALNIC...

on... tt-ul fratele mai mic a lui R8...

_anaconda_ 13-03-08 10:26

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1420408)

asculta ultimele tdi-uri(de pe a5 de ex) si dupa aceea sa vorbesti de sunetul tdi

mph/km/h 13-03-08 10:39

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1421359)
asculta ultimele tdi-uri(de pe a5 de ex) si dupa aceea sa vorbesti de sunetul tdi

iar vb tu copilule? ai infectat multe topicuri cu parerile tale evazive!crezi ca stii cv, dar ..habar nu ai si mai ales nu ai nici auzul bun!
daca babacu tau are audi, crezi ca este the great of all times? :))

mercedes&bmw sunt cele mai silentioase dieseluri ;)

bogdan_wrc 13-03-08 10:45

eu zic sa vorbersti mai putin si sa asculti mai mult. e mai intelept.
de fapt..daca ma uit la semnatura ta si la nick..iti cer cam multe..sa fii intelept...

mph/km/h 13-03-08 10:51

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1421391)
eu zic sa vorbersti mai putin si sa asculti mai mult. e mai intelept.
de fapt..daca ma uit la semnatura ta si la nick..iti cer cam multe..sa fii intelept...

:)) ce vrei sa spui Intelepciunea dumneavoastra?esti un fel de guru?

bogdan_wrc 13-03-08 10:56

asculta un TDi nou. si ca esti offtopic. si nu ma cobor la mintea ta. punct.

bmwm5 13-03-08 10:58

de ce nu se poate comenta pe subiect si trebuie sa existe o disputa?
ferrari va face suv pentru ca vrea si poate,lamborghini face tractoare pentru ca poate,audi face masini sport diesel pentru ca are tehnologia corespunzatoare si poate.chrysler pune gpl pe masina ca asa vrea muschii lui.nu va place,nu cumparati.ca doar nu o sa se lase audi de facut masini ca bmw le face mai silentioase...

22VIN 13-03-08 15:59

bai mi s-a luat. fanii VAG isi ridica in slavi masinile si de atatea ori nu pe bun drept.
da, si mie imi plac VAG-urile sunt masini atat de bune... DA-S ALE DRACU DE PLICTISITOARE! si interiorul meu de astra g e mai palpitant:)) x: mi-am luat vag TDI... si zice ala de langa: aaa am si io. se ridica si ala de prin spate: si io ba! si se uita pe strada si vede inca vreo 20 dintre care jumate cu numerele de parc auto germania. oau.
cred ca o sa ma mut in america.

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2026 4Tuning