![]() |
Kia SOUL
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...df44bac73d.jpg
Kia SOUL GENEVA 2008-La Geneva '08, SOUL Burner a adoptat un stil ceva mai agresiv, potrivit cu jungla urbana. Ramane insa o masinuta cu vadite trasaturi feminine, ceea ce si o recomanda pentru targetul respectiv. Un lucru este evident, aceasta Kia are SOUL. |
Re: Kia SOUL
Frumoasa combinatia de culori .. si masina per ansamblu :>
|
misto interioru si culoarea masinii
|
chiar arata bine frumoasa forma
|
E draguta...cat de cat se poate spune...dar este Kia frate...eu asta nu o consider firma...:|
|
e prea frumoasa sa ramana asa, adica versiunea de strada va pierde multe lucruri fata de concept..:cry:
|
foarte frumoasa sincer...imi place
|
frumoasa, nu spun, ca nu e, dar.. nu inteleg... de ce se mai complica atata, dor nu o sa se cumpere 1000 de exemplare toatela fel.. si jantele, si exteriorul e putin modificat...
sa faca o masina de serie.. adica una de strada, si cine prefera.. si are posibilitatea.. sa-si comande una modificata... |
faine culoriile...si imi place ca nu e mare dar pare foarte masiva:D
|
e frumoasa si ar fi si mai frumoasa daca nu ar fi KIA
|
nu as putea spune ca e urata da nici frumoasa e interesanta masinutza :D
|
asa zic si yo....interesanta....mai ales jentile ma atrag
|
:shock::shock::shock::shock: Destul de marfa !!!!
|
sincer arata ca naiba zici ca e o cutie de patofi ieftini....dar e Kia si eu sunt fan Kia pt ca este o marca super misto si fiabila!!!am si eu una dar nu cutia ast nu miar place!!!
|
Deci masina arata destul de bine in varianta in care este prezentata ... dar daca va intra in productia de serie va suferi modificari care ii vor distruge tot farmecul
|
frumoasa masina .... mai ales interiou...
|
cam penala dar totusi..
|
la spate seamana cu o skoda...aia breack stil dacia logan MCV
|
ai ma nu zau... skoda aia de "samana" cu aia si are fund "dupe" ailalta nu? unde ai vazut tu skoda care sa semene nu logan mcv nu stiu, dar daca te referi la roomster te inseli.
masinuta asta, Soul, e plina de personalitate si foarte interesanta. daca va fi la fel de atractiva la pret ca si cee'd-ul, numai bine pt kia. |
e copie dupa nissan cube..
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...59dee9006d.jpg
Varianta de serie Kia Soul Kia a prezentat prima fotografie cu varianta de serie a conceptului Soul. Kia Soul va fi lansata oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. Primele modele vor ajunge in reprezentante la inceputul anului 2009. Conceptul Kia Soul a fost dezvaluit in 2006, dar varianta finala a fost restilizata de designerul-sef de la Kia, Peter Schreyer. "Sufletul" lui Soul va fi un propulsor pe bezina de 2.0L, puterea fiind transmisa rotilor din fata. Habitaclul lui Kia Soul va putea gazdui cinci persoane. |
interesanta
|
alte poze?? ... pare draguta din cate se vede
|
Da, si Logan Steppe arata bine cand a fost prezentat conceptul. Si cu ce ne-a ajutat? :D
|
vreau un crossover Dacia exact ca asta !
|
aaaa...oare de ce ma duc cu gandul la cooper?
|
Masinuta facuta de Kia...
|
Frumusica.
|
mie chiar numi place, duba de marfa.
|
nu imi place deloc,are linii urate la caroserie...
|
24 Attachment(s)
Kia Soul - Primele detalii si fotografii oficiale
Kia a dezvaluit noi detalii si fotografii ale noului crossover subcompact care va debuta pe 2 octombrie 2008 la Saloul Auto de la Paris. Soul isi va face aparitia in showroom-uri in februarie 2009 si va fi oferit cu trei motorizari, cel mai mare propulsor fiind unul pe benzina de 2.0 litri. Un motor pe benzina de 1.6 litri va fi oferit in majoritatea tarilor, impreuna cu un motor 1.6 turbodiesel cu geometrie variabila a turbinei (VGT). Conform Kia, cele doua propulsoare se regasesc si pe modelul Cee'd, ceea ce inseamna ca motorizarea pe benzina va beneficia de 122 cai putere, iar cea diesel de 115 cai putere. Kia Soul va fi oferit exclusiv ca hatchback cu 5 usi si tractiune fata. Dimensiunile noului model sunt: 4.105 mm lungime, 1.610 mm inaltime, 1.785 mm latime (fara oglinzi) si 2.550 mm ampatament. |
pai si o poza din spate????
|
seamana cu sandero
|
sandero arata mult mai bine... patratoasa, ingusta, ...NICI O FORMA...
|
nu-mi place,e ciudata, un fel de aro corean
|
Frumusica KIA (scz de cacofonie) dar parca este o Skoda Fabia mai patratoasa.
|
o fabia ieftina in picioare
|
cam seamana cu o caramida
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Noi detalii si fotografii cu Kia Soul
Kia a dezvaluit noi detalii tehnice si un nou set de fotografii care include poze si cu interiorul noului Soul care va debuta oficial in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris. Noul model va beneficia de doua motorizari pe benzina si una diesel si va fi oferit cu transmisie manuala sau automata. Cel mai puternic propulsor al gamei va fi unul pe benzina de 2.0 litri care produce 142 cai putere la 6.000 rpm si 186 Nm la 4.600 rpm. Aceasta motorizare poate fi combinata cu o transmisie manuala cu 5 trepte sau una automata cu 4 trepte. Un motor mai mic de 1.6 litri care dezvolta 126 cai putere la 6.300 rpm si 156 Nm la 4.200 rpm va fi oferit in majoritatea tarilor, in timp ce clientii europeni pot alege si un motor turbodiesel de 1.6 litri care dispune de 126 cai putere la 4.000 Nm si 255 Nm la 2.000 rpm. Conform Kia, unele piete vor primi aceasta motorizare cu o putere de doar 115 cai. Dimensiunile noului Kia Soul sunt urmatoarele: 4.105 mm in lungime, 1.785 mm in latime, 1.610 mm in inaltime si 2.550 mm in ampatament. Productia noului model va incepe in luna noiembrie a acestui an la fabrica Kia din Coreea. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning