![]() |
Dacia 1998 impecabila!!!!!!!
9 Attachment(s)
Vand Dacia Berlina 1998, fara accidente, totul original, km reali!!! 57.200, bord CN, silentioasa , fara defectiuni la partea de rulare si suspensie, motor merge impecabil, anvelope noi, acumulator nou,fara rugina , linia audio LG , mp3 player Lg 4x50 W cu telecomanda (+4 boxe Lg). Accept orice test ! Pretul se discuta !8)
|
Re: Dacia 1998 impecabila!!!!!!!
Quote:
|
Pret cu sistem audio : 7600 ron
Pret fara -ll- : 7000 ron |
pe langa faptul ca ceri un pret extrem de mare, masina dupa cum se vede in poze, are un defect la usa spate stanga si in plus farurile nu mai stau cum trebuiau sa stea.. deci a fost lovita si fata...
|
in primul rand,cand nu o vezi de aproape,nu trebuie sa vb,deci nu vorbi ca sa faci posturi,masina NU A FOST LOVITA,eu garantez pt ea!!!!farurile stau exact ca la mama lor,nu am umblat la ele...deci....te rog frumos vin si vezi masina,si apoi mai vb si abia at iti vei da cu parerea !!!pana atunci....nu imi polua topicul te rog frumos,iti ms pt intelegere!!
|
masina este impecabila,7400 ron negociabil!!!
|
Quote:
|
multumesc pentru aprecieri!!vad ca mai sunt si oameni care stiu sa aprecieze un lucru bun!inca odata ms si iti uriz si tie bafta la vanzare!
|
pretz nou...cu sistem 7300RON si 6700fara!!
|
nu va place?masina merge impecabil,a stat mult timp pe dreapta!!
|
pe prima pagina!negociabil,astept oferte de pret din partea voastra!!
|
inca odata astept oferte din partea voastra!!da-ti si voi un pretz la masinutza mea!!
|
Quote:
|
Quote:
|
6900 RON cu tot ce are pe ea!!
|
inca valabil!!
|
6800ron sus!
|
inca valabil!
|
sus cu masina
|
ce are p ea? ca de banii astia imi iau 3 oltcituri
|
ia-ti 10 olcituri eu chiar nu am idee de ce se baga lumea asa numai sa faca posturi....????
on topic:up de la mine |
b01uxd,cat ai vrea u sa fie masina asta? 15 mil?a nu ma scuzi poate 10....sau na asa ca pt tine 5 milioane....frate....revino cu picioarele pe pamant si pisco de aici cu....olcitul tau....frate...fara suparare...
|
io tiam zis o parere.....paici lumea cumpara ursi cu banii p carei ceri u p dacie.....tre sa gasesti ori un pasionat de dacie ori p cineva care nare de gand sa alerge cu ea si are doar 60 si ceva de milioane.....bafta si up
|
....ms eu am fost deranjat de modul cum m-ai abordat...dar a trecut...
|
PE prima pagina!!
|
haide sus cu masinutza...
|
anuntul inca valabil!!
|
cat oferiti pe masinutza asta,ca pretzul meu vad ca nu prea va place! astept oferte!!
|
nimeni interesat pt o dacie buna??
|
6200 ron fara sistem si a plecat masina! astept!!
|
o sa faci "up" ...pana cand o sa ajungi la pretul real al masinii: 800-1000 euro !
|
boboc_bobocik,iti sp un singur lucru,esti cumva "evaluator"de dacii frate?stii tu cat face masina asta?ai mers cu ea?la 800-1000 eur adica 35 de mil iti iei tu un RAS de dacie care ii curg tablele de pe ea!asea ca mai baiete daca nu te intereseaza...te rog frumos...nu mai vb ca sa faci post!a,spor la cautat dacii cu 800 de euroi!
|
numai experti ca boboc asta gasesti pe aici fratioare....ce sa facem
Bobok:iti spun un lucru:gaseste-mi o dacie asemanatoare cu asta la 800 euro o aduci la mine si iti dau 1500 euro asa si o acadea ok? deal?DAMN |
:arrow::!::arrow::!::arrow::!::arrow::!::D
|
Incearca In Alte Parti .... Aici Iti Spun ... Nu O Dai .... M-am Rugat De Un Opel Astra F Sa-l Dau Si L-am Dat Pe Autovit, Autobizz Si Am Scapt De El ....
Fara Suparare Masina Te-am Vazut`o , Am Studioato Merita Baniii Spor L Vanzare |
5 Attachment(s)
multumesc gms-ul inca odata,sa stii ca am sa incerc si in alta parte,dar pana una alta am pus niste poze noi.poate asa se mai conving oamenii ca totusi masinuta asta merita banutii astia1km actuali 59 700!:!:
|
Up si de la mine pt o masina impecabila :).. bafta la vanzare
|
pentru multi dp forum dacia 1310 e deja istorie :) loganul e la putere :D la primul viraj il ia vatul sau se rastoarna
|
Nu e vorba de masina cat de pret. Se vand si dacii nu doar loganuri.
|
pretul este stabilit de mine pt ca stiu ce a fost cu masina asta si stiu ce fel merge!! in continuare de vanzare 6200 ron,ultimul pretz!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning