![]() |
SLR Mansory Renovatio
12 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d3d6ecac50.jpg
SLR Mansory Renovatio Tunerii de la Mansory nu se multumesc doar cu una-doua modificari, ci reinterpreteaza masina prin prisma propriei lor filosofii. Astfel, multe elemente ale SLR-ului au fost inlocuite cu unele realizate special de Mansory. Doua exemple ar fi compresoarele de performanta si radiatorul. Dincolo de acestea, Mansory a adaugat un filtru sport si a modificat sistemul de management al motorului. Rezultatul este Renovatio, un Mercedes Benz SLR Mclaren care atinge 340 km/h. "Bestia" genereaza un cuplu de 880 Nm si pentru a mai reduce din greutate, Mansory a folosit componente aerodinamice din carbon. Jantele de pe Renovatio sunt de 20 inci, in cinci spite, "incaltate" in cauciucuri Dunlop SP Maxx. Interiorul a primit o tapiserie speciala din piele, pedale din aluminiu si alte elemente din fibra de carbon. |
Re: SLR Mansory Renovatio
moaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asta da masina :X:X:X:XX:
|
prima reactie a fost : wow ce-i asta frate :shock: Adevarata rau racheta :D
|
wow!!!! "the golden beast" asta e numele potrivit ....superb!!!
|
Interiorul e frumos tare.......nu am ce spune ...fara cuvinte:shock:
|
Racheta pe 4 roti .. super super masina :D
|
numai mie nu prea imi place...:)
|
pfuuuuuuu.....super masina.....si tapiteria tot.....va dati seama cum ar fi sa stai in scaunele alea si sa o accelerezi asa puternic
|
prinde bine kitul
|
Nu am mai zis de mult WOW cand vad o masina deci asta e de 2X WOW deci e super ma lasat masc!!
|
arata pre bine super agresiva :shock:
|
Quote:
|
e meserie .... o adevarata bijuterie.. imi place la nebunie..
|
e prea mult,la asemenea masina trebuie ceva sublim ,nu sa o transformi ...o masina frumosa,facuta dragutza...prefer una frumoasa intotdeauna...
|
WOW..SLR arata super si fara kit'ul asta de la Mansory...imi place foarte mult culoarea
|
mansory e mansory!!
|
frumoasa..orcum si stock arata bine SLR-u...asa ca no comm
|
:shock::shock: mama ce a iesit, foarte tare...dar interiorul este foarte "pufos" parca ar fi din reclama la poiana delicii :D
|
Quote:
|
Mama cum arata din fata!!!!!!!!!!!!!!!!!! E foarte frumoasa!!! Numai cuvinte de lauda pt.SLR .
|
tare masina...nu imi place culoarea
|
misto masina.dar nu prea imi place culoarea e prea extravaganta.
|
aoleo mama arata szooper marfa culoarea aia pe el
|
Sperba racheta asta ...ca masina nu mai e :D
|
Nu mai strambati din nas degeaba. Vopseaua si interioru nu prea o prind, in rest kitu e mindblowing.
|
Nu stiu de ce, dar cand ma uit la culoare mi-l inchipui pe Copilul Minune... cu o perna sub fund... in rest... fabulos
|
culoare de fitze dar in rest e super bine
|
este vis pe 4 roti
|
nu imi place culoarea.. si e aceasi bara pe fata ca si la Ferrari 599 GTB Fiorano by Mansory in rest e ok, si dinasta avem unu in cluj :D
|
Quote:
|
Quote:
|
cum ar zice cineva......FOARTE TARE, FRATE!!!!!!!!!!!!!! 4everMERC'!
|
Nu inteleg de ce ii mai trebuie tuning la un SLR, oricum Mercedes il face pe comanda cum vrea cumparatorul. Poate cumva sa tuneze motorul, dar si acolo este de ajuns ce are. Este SLR!! Numai cand zici SLR te gandesti cu respect la masina. Cu tot respectul pt Mansory dar si-au batut joc de masina. La culorile interiorului mergea o cruce atarnata de oglinda si haide cu maneaua... crucea din aur(cel putin 1kg), bineinteles.
|
arata chiar bine.. as putea zice ca este unul dintre cele mai reusite kit-uri la partea de exterior.. la interior, nu prea merge deloc auriul ala..
mai bine incercau o combinatie cu alb si rosu pt. interior si alb si carbon pt. exterior.. |
Quote:
|
chiar ma intrebam cand o sa tuneze cei de la Mansory un mercedes
|
o masina prea criminala fraierii nu stiu sa aprecieze doar aduc argumente si pareri idioate
|
4 Attachment(s)
deci mie nu`mi place de nici un fel ... o comparatzie intre un tuning adevarat... si pimp`ul asta:D
|
Quote:
si totusi, moto-ul celor de la Mansory spune tot: MORE THAN TRADITION |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning