![]() |
Ce masini sunt astea ???
3 Attachment(s)
:?: :?: :?:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: Eu am gasit niste poze cu masini ciudate sau prea tunate ca sa-mi dau seama ce sunt. Asa ca daca puteti sa va dati cu parerea... |
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
hondare penultima este sigur un hyunday coupe.... si acum am si o nelamurire in privinta unei masini... ce dreaq e?
|
trabant :D
|
|
a 3a e un Innotech Mysterro,firma ceha,modelul a ramas in stadiul de prototip e incaltat de un motor GM de 5.7L-V8-la 500CP.
a4,cea in negru e o Honda Accord versiunea nord-americana dar antepenultima generatie(de recunoscut din poza cu spatele). a 5a cea in argintiu imi aduce a Ford Puma. |
pe ce in rosu n-o pot identifica si ultima de tot e un Civic Coupe penultima generatie(care a fost disponibil si in Europa).
|
cea rosie e tot un prototip, din '98, numele e deja acolo ;) : MCV CH4
V8, dublu supercharger, 5-600 de cai, dar destul de grea, peste 1900 kg. Ca sa vedeti cat a evoluat tehnica in acest timp, Koenigsegg-ul CCR lansat acum in 2004 are peste 800 de cai tot dintr-un V8, si are 1300 kg. |
2 Attachment(s)
Identificati si voi masinile asta daca puteti , eu unul nu am reusit :!:
|
Cea albastra este Mercedes de prin '95-'96.
|
Cum ti-ai dat seama ca e mercedes :?: :!:
|
Pai dupa stopuri si am vazut ca acolo in poza sunt numai Mertzuri.
|
a doua este ori o Toyota ori un Nissan, unul din modelele destinate pieteti japoneze (toyota mark II,, nissan cefiro etc)
|
moroso-shownshine110.jpg e un hiunday coupe (tiburon)
|
si eu as merge pe mert...da parca is mai aproape de bmw decat de mert...si bmw-u avea la fel sptopurile, ceva model de rechin...de prin 70 si ceva...
am vazut unu prin oras la mert stopurile is mai lungi...spre mijlocu masini pe cand astea is taiate..si scurte, as merge la bmw mai mult decat pe mert |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning