![]() |
si dacia mea 1310...
este o dacie din 1996...recent achizitionata...nu are prea multe imbunatatiri ...urmeaza pozele
|
si dacia mea 1310...
6 Attachment(s)
pozele promise...am ca dotari pana acum pe ea doar alarma ...si o tenta de geamuri ionizate...urmeaza muzica zilele astea...:D
|
Re: si dacia mea 1310...
pe mine unu , ma deranjeaza prelungirea d p spoilerul spate ...... masina arata bine :)
si schimba ti proiectoru ala d p dreapta :) c ai d gand cu ea ?? |
frumoasa nu incerca sa ii faci tunning exterior ca iese urat, incearca ceva la motorizare frane si suspensii, bafta in continuare
|
pai...prelungirea pe spate o s-o dau jos cand o sa vopsesc bara...ca m-a pocnit o femeie la semafor...:( si...proiectoarele..trebuie intai sa le fac functionale...dar...usor usor...ca am bacul anul asta..si...d`eh`...bugetul de elev...restrans...
la exterior...nu prea vreau sa-i fac cine stie ce tuning... cat despre suspensii...m-am gandit si eu ..sper cat mai curand. maine montez muzica :D |
5 Attachment(s)
gata...acum are si ea muzica...:) un mp3 alpine ...boxe fata jbl, spate kenwood...statie+woofer jbl.
am intampinat o problema..nu imi mai merge kilometrajul...sa fie ceasul sau firul ? mai are perioade cand urca pana la 20 km/h si acolo ramane :| |
salutare....misto masina...o parere dak vrei ti con de ea dak nu nu...taiei rama aia de sus de la grila din fata k o sa arate mult mai bn....si dak stii ceva de stopuri clare sa imi lasi si mie un com la mn pt topic....bafta
|
la masina asta imi plac mult semnalizarile dp laterale...
vad k esthi din sl ...poate ne intalnim..;) |
ar merge o prelungire la capota un pic peste faruri si lasata mai jos ..in rest e k ..:D
|
moama fratioare poti sa imi zici si mie de unde ai luat semnalele laterale sau cum le-ai facut....k sunt misto rau....baftaaa....
|
semnalele laterale...erau ...acum caut la faruri si stopuri alb-roshu :(
o sa tai rama de la grila...dar, nu stiu cand :)... zilele astea...sper s-o fac si eu sa nu mai fie avion...mai apropiata de pamant ca-i mai dragutz :)) villy...cred ca ma stii...sunt baiatul care-avea un golf 3 gti negru cu tobe remus si lasat...sau un bmw ursuletz albastru...poate recunosti vre-una din astea :) |
poi si ai idee cum fac si yo rost de semnale laterale????si de unde si un pret...ms anticipat
|
nu am idee de unde sunt sau cat sunt...dar stiu ca merge sa adaptezi altele...cu led sau clare...
|
frumoasa culoarea masini,bafta la bagat banii in ia;)
|
ms pentru urare...vreau sa bag bani in ea...doar ca ei fug de mine :( ...din ce in ce mai mult :-<
|
Quote:
|
draguta masina sa o stapanesti sanatos si sa ai cat mai multi km facuti cu ea:) . In legatura cu cablu, la mine s a tocit capatul care intra in ceas si ticaia devenise rotund, a fost nevoie doar de cablu nou.
|
ce as da timpu` inapoi sa mai fie ea k inainte...
zice sakin in mintea lui :) |
nu zic villy ...stai calm...:( tot ce-as vrea sa fie ca inainte sunt franele... :-< ca **** ...pompa noua, sa tina 5 km ! :( a...da...daca te referi la muzica...as vrea...dar, ai rabdare >:)
|
chiar frumoasa masina deci culoarea este bestiala pot sa zic ca imi place la nebunie.....
dar ce probleme are cu franele??? apropo fa un vt cu jantele albe sa vezi cum da ca eu unu zis ca o sa arate bestial cu ele albe si trantita un pic la pamant..... |
1 Attachment(s)
coboratu la pamant...ma chinui de ceva timp...nu gasesc presa de arcuri pentru fatza, dar cred ca la un moment dat, intr-o saptamana doua o s-o duc intr-un service ceva, si tot o s-o cobor...masina arata tot cam la fel...nu mai are bara fatza si are geamurile mai negre...:D in rest...cam nimic...cat despre frane...m-a lasat pompa de frana, am luat alta noua, si m-a tinut 5 km.
jantele le-am facut cu bordura gri... |
Arata rau fara bara fatza,in rest e cat de cat ok
|
daca erai din braila te ajutam eu cu o presa dar asta este,dar poate gasesti la vreun prieten presa....
bara pe fata nu ai de gand sa o pui la loc????arata cam urat fara..... |
bara pe fatza va veni`...dar intai sa termin cu franele...daca aerisesc pompa din niplu`, mai merge putin si dup-aia se blocheaza iar franele.maine o s-o schimb iar , asta e :( norocul meu ... cat despre bara dupa fatza, nu stiu daca s-o vopsesc tot culoarea masinii sau s-o las neagra...pareri ? :)
|
culoarea masinii.......
|
1 Attachment(s)
asa o sa fie atunci ... :D :D :D
p.s.: nu prea-mi place culoarea albastra la masini...dar astea doua m-au ...... |
5 Attachment(s)
pune-i bara fatza....URGENT ..:p... sa-ti las o poza si cu dacia mea...chiar daca o stii...urmeaza un motor ceva mai puternic,si neaparat jante in 4 prezoane..in rest..nush ce-ash mai putea sa fac, ptr ca nu vreau sa duc spre absolut(tziganie:P)
|
sakin parerea mea e sa nu mai cheltui bani pe pompe de frana noi.iti zic din proprie experienta.dute frumusel la Paltinis gaseste o masina care are pompa de frana ca a ta si vezi daca are pedala.daca are pedala ia pompa respectiva si pune-o frumos pe masina acolo pe loc si vezi cum se comporta pe masina ta.daca ai pompa de frana dublu circuit cu 3 cai iai o pompa de frana simplu circuit,o sa ai frana mult mai eficienta.zic toate astea dupa ce am schimbat si eu vre-o5-6 pompe de frana noi si cateva seturi de reparatie.
a si punei neaparat bara pe fata ca arata urat.daca as fi avut timp si drum spre slobozia ti-as fi adus eu presa de care ai nevoie pe fata si preasa de care ai nevoie pe spate. |
1. nasty fa-ti si tu un topic si prezinta-ti masina acolo :)
2. danny, ai un id de mess ? poate dau eu o fuga intr-o zi s-o lasam ;) 3. masina arata tot la fel...:D se pregateste de iarna :D |
danny are dreptate in legatura cu pompa de frana ... :D ... mai bine o pompa veche simplu circuit ... o sa ai niste frane mai ca o masina straina :D ... asta cu dublu circuit nu merita reparata ... :)
.... -> o Lada cu multa personalitate: https://forum.4tuning.ro/400-europene/102436-lada-1500-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning