![]() |
"Almera Attack" - Nissan Almera
46 Attachment(s)
"Almera Attack" - Nissan Almera Galerie foto cu un Nissan Almera modificat in Spania: |
Re: "Almera Attack" - Nissan Almera
chiar imi place
|
o culoare rar intalnita , din cate cred , un interior f frumos, superba masina , asta e tot ce aveam de zis .
|
foarte reusita... culoarea mai ales atrage ochii imediat
|
Intotdeauna am zis ca Almera e o masina "stilata" ptr clasa ei, are forme, m-a impresinat mult plafonul care se prelungeste spre un eleron finut...oricum frumoasa stock...cea de fata, prea vrea sa iasa in evidenta, culoare frumoasa, arata bine, bara fata nasoala, nu i se potriveste, o fi fan Audi proprieteru, in fine...Interiorul, foarte tare, bord, scaune, fete usi...ce nu mi-a placut, "pufu" ala de pe plafon si unde a mai fost pus...zici ca si-a oporat pisica si a lipit-o de "elemente"...da, stiu stiu...se simte bine la atingere dar...nu'si are rostul aici...
|
masina e reusita dar culoarea e cea mai reusita...
|
Infioratoare masina si pe deasupra te dor ochii daca o vezi pe strada (de la vopsea)!
|
sincer chiar arata bine masina si ca vopsea si kitu e bn realizat dar...singuru lucru care mie nu imi place e pufu ala de la boxe din spate si torpedou....in rest e super...
|
asa mai merge.misto japoneza
|
la ce bani s-o investit in masina, putea sa se accentueze putin mai mult pe finisari, si sa puna niste jante mai mari, daca tot are suspensie hidraulica, si prea mula plasa in fata, iar la interior... treaca, mearga.. dar volanul ala e prea urat... si combinatie de culori la interior... e ciudata, partea audio... ma repet, la cat s-o investit in masina, putea sa puna si o line audio la un nivel mai inalt...
evacuare e sub orice critica.... in schimb imi place culoarea... |
hmmm...in sfarsit ceva mai frumos de la spanioli....dar tot au o obsesie cu blanile alea la bord acolo....oricum per total arata bn..
|
testoasa masina :D
|
ce culoare le-a iesit nu-mi vine sa cred.......rupe verdele asta
|
tot respectu pt masina mai putin pt genti,blanitza aia de la haion si e naspa verdele ala fosforescent de pe portierele fatza... in rest arata super bine masina mai ales culoare e mortala
|
criminal paint jobul . imi place f tare . in rest , specific spaniolilor ...mai extravaganta
|
deci interioru este foarte urat,nu are legatura cu exteriorul si nu are pic de finisaje ...iar pedalele zici ca sunt pe daciile noastre.puse peste alea vechi cu suruburi dalea urate...chici !
|
Foarte frumoasa atat la exterior cat si la interior.Dar de ce blana? Am mai vazut masini modificate la spanioli tot cu blanita d-asta si nu e pe gustul meu.Dar ...nu mi-ar strica Almera asta cu blanita cu tot.:lol:
|
superba...foarte faina:D
|
frumos nu am ce zice dar blana aia pare cv f des intalnit la masinile din spania.nu prea o agreez. in rest super
|
culoarea e superba
|
in afara de culoare nu imi mai place nimic
|
iar spanioli. e clar. eram sigur inca dinainte sa-i vad nr de inmatriculare.
|
smechera masina.....singura chestie ar fi ca la cati bani au bagat in masina....puteau sa schimbe si volanul
|
n`am ce critica...Este chiar prea prea tareee..:X
|
Quote:
|
Verdeeee \:d/
|
superba culoare .. si masina per ansamblu :D
|
foarte frumoasa, ar fii mers niste jante mai mari
|
foarte tare vopseaua
|
...este un mare "chici" si la interior si la exterior :shock: ... parerea mea ... hic ...
|
arata super bine :D exteriorul agresiv/suparat si interior super fitza:D
|
:sad: play station in torpedou.....hai mah.....am mai si laudat-o degeaba intr-un post anterior....dar nu vazusem poza asta....mai bine nu il mai puneau....e ca si cum as pune in camioneta lu tata un laptop in torpedou....la ce bun daca nu e integrat sa fie parte a masinii....:sad:
|
vreau si eu una :):):):):)
|
Masina arata bine insa, nu imi place bara fata cu 'grila' aia inspirata dupa audi:???: si nici pufu ala la interior sau ce e :???:
|
pufu ala e relaxant , si multe masini copiaza grila de la audi
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning