![]() |
Bocanegra prefigureaza noul Seat Ibiza?
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c07e603da6.jpg
Bocanegra prefigureaza noul Seat Ibiza? Conceptul Seat Bocanegra va fi prezentat saptamana aceasta, in cadrul Salonului de la Geneva-editia 2008. Se pare ca acesta prefigureaza noua generatie de Ibiza, care se anunta cat se poate de interesanta. Noul Seat Ibiza va fi disponibil in varianta cu 3, respectiv 5 usi si va reprezenta cel mai probabil o transfigurare mai "pamanteana" a conceptului Bocanegra. Desigur, trebuie sa ne asteptam si la modele mai curajoase, cum ar fi "FR"-ul 1.4L turbo de 150 CP si "Cupra" 1.8L. Seat Ibiza 2008 va fi lansat cel mai probabil cu ocazia Salonului Automobilistic International de la Madrid, care se va desfasura in luna mai a acestui an. |
Re: Bocanegra prefigureaza noul Seat Ibiza?
super tare jucaria:)):Dchiar aseara am citit intr o revista despre masina si am inteles ca va fi rivala cu polo gti
|
coollll.....arata foarte bine....mai ales fatza ....si spatele.... de ce nu
|
ibiza m ia plakut dintodeauana asa ka mere si asta
|
ibiza cupra e mai misto si mai tare ca polo gti pt ca cutia are trepte mai scurte e mai bine etajata si suspensiile sunt mai rigide,ambele sunt fabricate in spania la matorell,in general seat e mai sportiva ca vw,asta e scopul lor!
|
5 Attachment(s)
Seat Ibiza: fotografii spion
|
Au nevoie ca de aer sa schimbe designul SEAT, ca nu au identitate deloc cu "monovolumele" pe care le etaleaza la ora actuala si pe deasupra seamana f. tare intre ele. Conceptul arata f. bine dar judecand dupa poze vad o masina mediocra de genul skoda fabia.
|
e super masina, daca s-ar pastra aspectele prototipului e foarte bine.
|
da foarte tare !! daca o fac ca prototipul atunci e super
|
sper sa o scoat la fel ca prototipul, ca sa rupa gura cu noul coupe... e suber :D
|
Quote:
|
Quote:
pai nu e chiar asa de stralucita ptr ca este mascata ;) dar oricum nu seamana cu prototipul...oricum astept sa o vad dupa lansare , ca modelu de ibiza nu prea ma atrage si aici ma refer la parte frontala |
prototipu e misto in schimb ceam mascata prea seamana cu bmw seria unu sau mai bine zis imrpumuta din liniile bmw-ului .plus ca aduce si a skoda fabia .parerea mea
|
spatele exact ca fiat bravo,in rest ,e misto...dar totusi...e seat...nu iti permiti vW iti iei seat...
|
ar fi super mijto aca ar arata asa
|
Quote:
prototipu arata bine, oricum ibiza este o masina frumoasa dar care lasa de dorit la capitolu dotari |
arata bine....daca v'a iesi exact cum e prototipu ar fi foarte tare..ce nu prea imi palce este interioru...tot bordu asa cum vine...aiurea...in rest este foarte Ok!!
|
21 Attachment(s)
more photos..
|
Super interesanta. sa vedem si pretul cand o sa se adevereasca concept-ul
|
MIsto masinutza numai ca vesnica problema la Seat...numai masinile tunate arata bine inrest alea din fabrica sunt urate!!
|
Imi place foarte mult cum arata si interiorul ,dar si exteriorul ala.. ii superba masina ,si ce bine au ales jantele pentru masina asta
|
E prea frumos sa fie adevarat
|
interiorul e absolut bestial...
|
waw chiar e deosebita arata super bine
|
Daca asta va fi noua Ibiza , si va intra in productia de serie fara a suferi modificari 'majore', eu cred ca va fi un succes :shock:
|
Frumos designul! Desi din lateral seamana putin cu cea veche, per ansamblu ma lasa fara cuvinte!
|
1 Attachment(s)
se pare ca acesta va fi spoilerul fata al viitoarei generatii de Ibiza
|
Misto genul ala de radio in stil retro..combinat cu tapiseria gen "lounge"...sau ceva de genul "gentleman's club"...elemente retro combinate cu cele avangardiste, farurile si semnalizatoarele. Imi place cum au reusit sa le combine...iar rosu cu negru INTOTDEAUNA da bine :D
|
un filmulet de prezentare cu BOCANEGRA ... https://youtube.com/watch?v=mojQSHRPR4Q&feature=related ... :rolleyes2:idea::arrow:
|
Sooper.... e foarte tare dak il face asa cu toate ca nu cred ca i sa iasa asa da oricum ma astept sa iasa ca prototipul sau macar cat mai aproape de el ca design ca accesoriile si kit-ul si-l pune cel care cumpara;) cool
|
Quote:
Si ce bine era daca atunci cand ne uitam la seat nu vedeam ... forma farurilor de la polo + led`urile de la Audi .. |
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...3a2e9a3b67.jpg
Fotografii oficiale cu noul Seat Ibiza Seat a dezvaluit primele fotografii cu noul Ibiza. Masina a fost prezentata in varianta cu cinci usi la Barcelona, Spania, fiind derivata din conceptul Bocanegra. Cei de la Seat au declarat ca faceliftul Ibizei e cel mai important pas din istoria recenta a marcii. Desenata de ex-designerul Lamborghini Luc Donckerwolke, Ibiza are o lungime de 4.05 m, fata de 3.97 m, cat avea modelul trecut, si o capacitate de incarcare de 292l. Cutia de viteze este una manuala DSG in 7 trepte, masina primind si sistemul Hill Hold Assist. Jurnalistii straini spun insa ca viitorii clienti ar putea fi dezamagiti de platforma noii Ibize, care e similara celei vechi. Motorizarile vor fi initial de 1.2l in 3 cilindri sau 1.4l, respectiv 1.6l in 4 cilindri pe benzina. Diesel-urile vor fi adaugate mai tarziu gamei. |
nu arata deloc rau... sa vedem si preturile...
|
same shizzi ... cam boring marca asta sincer
|
parerea mea...super masina:peace:
|
E super tare si ca aspect exterior .....Si la interior e belea .....Simplu si frumos :)
|
nu-mi place deloc....mai frumoasa e asta actuala:D:P
|
Nu e rau dar nici nu ma sparge.
|
E mai faina Ibiza veche ptr ca d-asta ai!
Vulpea cand n-ajunge la struguri... |
Intotdeauna am apreciat la Seat design-ul. Poate si pentru ca altceva nu aveam cum sa judec, din moment ce nu am condus vreuna.
Modelul asta de Ibiza mi se pare super ok si imi place noua linie de design, daca o pot numi asa, fiindca nu se rupe cu mult de precedentul ( apropo pentru cei care zic ca seamana ba cu fiat bravo, ba cu polo, mie mi se pare ca seama putin cu leon). Per total imi place masina, Seat isi respecta "traditia" pentru un design bun si cu gust. Asteptam cu mult interes noul Leon :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning