![]() |
Low Matiz - Blue Sky
3 Attachment(s)
2004, 34000 km, AC. A fost in posesia unei domnisoare, de aici se explica capota neagra si "ochii" aia albi.
Daca tot am capota neagra, o sa vopsesc chestiile alea pe culoarea masinii. In curand o sa ma apuc de ea. |
Re: Matizu' meu
Bv domnu' Mustang.Sa o stapanesti sanatos!Sa stii ca e un mic drac!!! :)
|
Am ceva in cap ... dar ... astept sa vad cum stau cu fondurile si cum stau cu preferintele. :D
|
Bv Mustang !!! felicitari ptr achizitie :) sa o stapanesti sanatos fara incidente :wink:
|
Merci frumos. ;)
|
o daaaa sa`l stapanesti cu mare placere....drumu` cat mai intins si fara evenimente neplacute:hug:
|
cum ar veni congratz mare sef, si s-o stapanesti fara incidente, desigur, si s-o faci mai rea ca gef-ul :)
|
traditionalul break a leg!!!:lol: restul vedem cu timpul....
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente si sa vedem ce planuri ai cu ea
|
Am unul in plan ... dar sa vad cum stau cu fondurile.
Si sa vad daca nu sare in ochi altceva in momentul cand am banii. In rest: mult'am baieti ... si fete. :D |
La cat mai multi km facuti fara incidente man! Bafta in continuare...
|
Multumesc ...
Stiti pe unde as putea reconditiona si eu jantele ? Ca tanti dinaintea mea cam a dat in borduri si arata cam naspa. :D |
sa o stapanesti sanatos man ! arata bine :D
bv..jantele matuieste-le bine si vopseste-le si gata |
Mai nou trebuie sa o vopsesc pentru ca am niste urme pe usa dreapta destul de urate ... Se pare ca nu a avut loc cineva de mine. Ai naibii handicapati !!!
edit: merci pt hint, topser. |
In 2 saptamani fac rost de proiectoare. :D
|
vezi daca poti sa faci rost de alea de SE, alea mai mari asa parerea mea sunt oribile...;)
|
Momentan proiectoarele intarzie, din cauza unor probleme de sanatate pe care le am. :(
In functie de rezultatul unor analize, voi lua proiectoarele sau nu. ;) |
Sanatate maxima boss !!;)
|
Ai grija cu sanatatea k e cel mai de pret lucru. Bafta la analize
|
Merci pentru urari. A iesit totul in regula ...
De acum ma pun treptat pe treaba. ;) Am facut rost de fise noi, capac de delco nou si saptamana viitoare vopsesc "ochii" si ii fac Casco. Ce spuneti ? Las capota neagra, sau o vopsesc si pe aia ? |
eu zic sa vopsesti capota k nu prea se potriveste la culoarea masinii
|
Asa m-am gandit si eu ...
Sau sa fac toata masina neagra. :D |
Quote:
|
ori faci si plafonu si hayonu... :))
|
Am facut o simulare pe Photoshop ...
Si chiar nu prea arata frumos ... O sa ajung acasa si o sa urc fotografia. Poate nu ma pricep eu bine la Photoshop, sau vad cu alti ochi. :D |
Azi am dus-o la vopsitor ... 2 zile sunt pieton. :D
Am hotarat: vopseaua va fi integrala albastru sky. Capota si ochii vor lua culoarea masinii, iar dupa asta ma voi ocupa de jante, faruri si de proiectoare. :) |
foarte bine. baga poze dupa ce o scoti de la vopsitorie s-o vad si eu . cat te costa vopsitul integral ?
|
Culoarea masinii mele este albastru sky. Mie imi face capota, chestiile alea albe de sub capota si partea dreapta (usa fata - spate) a masinii (care este zgariata) la culoarea ei normala.
Pentru toata "tevatura" asta trebuie sa scot 4 milioane din buzunar. |
A iesit de la vopsitorie. Arata bine. Trebuie sa ma bag la polis.
Fotografii cu ea vopsita si polisata ... soon. :D Sper ca in curand sa iau proiectoarele si eleronul de SE. Sa vad de unde ma mai cac bani. :D Greu e nene sa fii student. :D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Fotografii cu masina vopsita...
|
mai arata a masina :D bv
|
Salut frate!!! Vad ca ai o masinutza intretinuta....bv. si bafta in cont....uitate si pe Thread ul meu, poate iti palce ceva.....zi de unde ai facut rost de jantele acelea??? Si le ce pret or fost?? NU gasesc nimic fainutz pt. matiz!!!! Tuning by Wolfi3
|
@Topser - treptat, treptat ... inca nu m-am apucat de jantele alea :lol:
@Bh91blu - Saliu. Eu am achizitionat masina cu tot cu jantele CMS. De gasit, cred ca s-ar mai gasi. Vezi aici: http://www.autonbv.ro/jante.html. Am vazut ca pot face rost de CMS-uri. ;) |
alta viatza. arta bine cred k ar trebui schimbate oricum cms-urile cand stai mai bine cu banii
|
Adica never. :lol:
Pana la jante mai am de lucru. :D Oricum ... fata de alea din tabla cu capace ... mai bine CMS-uri. :) Un timp. :) |
bv mustang suuuppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr fffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuumoooooosss s a iesti!!! sa ai grija de ea :wink:
|
I'll do my best. :D
Thanks. :) |
Simpatica foc buburuza!
Se vede un pic diferenta de culoare, dar poate iese mai bine dupa polish.... Sa o stapanesti sanatos :) |
Ochiul de femeie ... vede tot. :D
Dupa ce fac polishul ca lumea, va fi la culoare. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning