![]() |
ARENA !!!
Stiti care este scopul si finalitatea acestui topic !!!
Rog moderatorul sa nu-l mai stearga...!!!!! :evil: :evil: |
Probabil majoritatea dintre voi au vazut sau auzit certuri intre tot felul de dezaxati mai ales in apartamentele de bloc,faze cand vrei sa stai relaxat si de prin vecini se aude vesnica cearta.Ganditiva ca si acesta e un forum public,nu e un loc in care sa demonstreze X ca e mai shmecher si mai tare in gura(tastatura) ca si Y.
Din cate stiu eu aradenii au reputatia de oameni primitori cu care te poti intelege,ramane sa alegeti voi in ce postura doriti sa apareti :) Radiera e pregatita cu toate ca RCS si-a propus sa deshida chiar si de 100 de ori acelasi topic :wink: |
Noi suntem cuminti si ne plac fetele frumoase :)
|
\"Mie imi plac fetele\" (Citire de la Tekin).... :lol: :lol:
|
vaaaii.....ce soare superb e afara....zburda fluturasii....adie vantul...gazele zboara din floare in floare....toata natura e in armonie....apa izvoarelor sursura ushor dezmierdand umerii dezgolitzi ai stancilor......AI DE **** MEA CE O TRECUT 911-LE CARRERA PE LANGA MINE !!!
offtopic ? |
VA SPARG BAH......
:boxing: :chainsaw: :bat: |
Ce frumos e pe ARENA....vai ce mult imi place...... iubesc topicul asta.....
RCS mai deschide vreo 2 arene.....PLZ Pacat ca a sters Criss celalalt topic :( |
nu va mai certati mah :!: nu stiti ca nu-i frumos?? :lol: :bunch: :peace:
|
offtopic offtopic plictiseala mare :)
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
TRISTAN VS.TEKIN :twisted: :poke: da chiar asa TEKIN de ce nu raspunzi la mesajele de pe YM? :twisted: |
ba tristan te tine o liniuta pa lipovei? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
glumeam TEKIN glumeam :D :ciggy: :wave: |
Re:
Quote:
vai dar ce provocator esti :!: :roll: :ballbounc |
Re:
Quote:
|
Re: Masinile noastre
Quote:
grow up bah and get a life :evil: |
Quote:
2) nu ma bag in seama ca si chilotu in fund (asa k sa fiu politicos) 3) nu mi-i frica sa ma exprim liber. traim intr-o tara democrata, in care fiecare face ce vrea. si ar mai fii multe dar sa zicem k tu fiind fata si eu fiind baiat eu cedez in favoarea ta. asta k sa nu dau dovada de LIPSA TOTALA de bun-simtz. |
Quote:
nu te-a acuzat nimeni ca ti-ar fi frica de ceva , doar ca te bagi in seama exact ca si chilotu-n cur si ca nu prea ai nimic de spus referitor la domeniul auto , ca nu ai argumente pertinente cand sustii o idee, si ca dupa cum postezi esti destul de frustrat si de nebagat in seama si lasa-ma cu zicala de genu ''traim intr-o tara democrata, in care fiecare face ce vrea'' ca e veche si rasuflata deja si evidentierea genului iar nu o consider oportuna , ca in tara ta democratica sintem toti egali indiferent de sex:lol: da dovada de lipsa de bun simt cat vrei tu , ca oricum nu ar fi prima data , dar fa-mi o favoare si da un search pe posturile tale , ca poate observi ca in majoritatea te-ai bagat in seama ,asa numa de amorul artei si ca sa iesi si tu in evidenta |
Re: ARENA !!!
AMBRA si cu EXITU' daca mai aveti sa va transmiteti una alta continuati aici
|
Quote:
sanatate ,fericire si maturizare grabnica ps. ai resuscitat ARENA??:twisted: ok.... sa scoatem deci armele din dotare :chainsaw: :bat: :poke: :punch: :boxing: :2gun: ,sa le stergem de praf.... si poate asa mai scapam de offtopic , si cei frustrati sau razboinici se vor putea exprima in voie aici |
cred ca ar trebui sa aduc si eu pe cineva in arena:twisted:
|
avem voie cu "fatality"?
|
adela gti pot sa dau o tura cu masina ta ??? imi place golf5 ce motor ziceai ca are masina ta ??
|
sigur numa cu masina vrei Tekin ?
|
mai bine o iei pe fata la o tura sa vezi cum se aude gti`u :D
|
:rolleyes2 ...ei,uite asa modelul "bud bundy" se perpetueaza...mosule,ma tem ca tekin nu prea are nevoie de gti sa plimbe o gagica :D
|
ha ... ha ... ha ... io ma referam la alceva si tu intelegi alta :)))
|
:D ...esti sigur?chiar daca e femeie,poate stie sa conduca.
|
incaodata scriu vreau doar sa dau o tura cu gti atat....bineinteles daca imi da voie adela
|
Quote:
|
sper sa ne dam saptamana asta....te anunt eu
|
bah trimitemi filmuletzu ala cu mr2..sa vad
|
va invit pe : http://www.redlightcenter.com , ma gasiti sub numele de intel23 ;)
|
:) esti nebun ????
|
Nu ! E chiar foarte fain jocul asta... Sa vezi ca au si profil fiecare user , vezi poza etc... Tekin , multi turci pe acolo pe bune... Cand intri sa-mi zici sa ne bagam la un gang-bang.
|
daca va faceti cont la Sponsor: [_____________] (OPTIONAL: The member who refered you)
treceti-mi numele meu " intel23 " |
bah da te plictiseshti rau la lucru :)
|
Quote:
ambra, ms la fel pt urari :dance: (primele 2) cat despre maturizare...hm, aici nici eu nu stiu ce vreau...stii tu, barbatii/baietii/pruncii astia, se zice k ei nu se maturizeaza niciodata si ca doar femeile is alea DESTEPTE si etc....vesnicul razboi femeia vs. barbat dk tot e un topic unde ne putem razboi unii cu altii am o mica intrebare : coduri avem voie sa folosim ? =)) (stiti voi, alea din jocuri) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning