Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Ce parere aveti despre forumul Arad ??? (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6930-parere-aveti-forumul-arad.html)

RCS. 26-07-05 17:25

Ce parere aveti despre forumul Arad ???

Ia sa va vad parerile voastre !!! 8)

AR120CP 26-07-05 17:32

Mda, :chew: , estem preferatul mea pt ca am pile si nu mi se sterg posturile :mrgreen:

RCS. 26-07-05 17:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR120CP\"
Mda, :chew: , estem preferatul mea pt ca am pile si nu mi se sterg posturile :mrgreen:

Scuze dar nu-i frumos sa vorbesti si sa mesteci ciunga in acelasi timp.... :lol: :lol: ..si legat de pile am nevoie de una patrata..pt o gaura rotunda !! :wink:

AR120CP 26-07-05 17:38

Scuze ca vorbesc cu gura plina, dar sunt in pauza de masa :chew: :chew:

tristan 26-07-05 17:39

Si al meu deoarece estem unu din cele 6 sectiuni unde postez... :!: :!: :!: :!: :joy:

RCS. 26-07-05 17:40

Re:

Quote:

...Mah ... tu mesteci ciunga in loc sa mananci ???? :lol: :lol:

AR120CP 26-07-05 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Si al meu deoarece estem unu din cele 6 sectiuni unde postez... :!: :!: :!: :!: :joy:

Viva Arad :peace:

AR120CP 26-07-05 17:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Quote:

...Mah ... tu mesteci ciunga in loc sa mananci ???? :lol: :lol:

Auzi,.. de unde ti-ai dat seama :?: :roll:

TEKIN 26-07-05 17:45

mah imi place sectiune arad.... pt ca nu sunt certuri tot timpu vorbim doar de masina liniute fete bugi upss pardon na de asta imi place ok e bine ???

RCS. 26-07-05 17:47

Mah..nu mai pune intrebari din categoria ,,Totul sau nimic'' ..!!! :lol: :lol: :lol: :arrow:

RCS. 26-07-05 17:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
mah imi place sectiune arad.... pt ca nu sunt certuri tot timpu vorbim doar de masina liniute fete bugi upss pardon na de asta imi place ok e bine ???

Mah dar spuneti si ce nu va place...si detaliati va rog frumos..nu fiti asa zgarciti in raspunsuri !!! 8)

TEKIN 26-07-05 17:50

mah stii ce nu imi place???? nu stiu :lol:

morghen 26-07-05 22:40

mie imi place...ca e....home...eu postez aici shi la restul sectiunilor After Dark...e ok forumul asha cum e...

tristan 26-07-05 22:42

BAH MA LESHI?

AMBRA 28-07-05 23:08

Re:

Quote:

Mah dar spuneti si ce nu va place...si detaliati va rog frumos..nu fiti asa zgarciti in raspunsuri !!! 8)

:lol: pai de ce nu iei tu initiativa? sa te vedem :lol: ...si detaliaza... :wink:

RCS. 29-07-05 06:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AMBRA\"
Quote:

:lol: pai de ce nu iei tu initiativa? sa te vedem :lol: ...si detaliaza... :wink:

...in primul rand nu-mi place ca moderatorul mi-a sters de vreo 3 sau 4 ori topicul cu Arena :twisted: :twisted: ...dar vad ca pana la urma si-a dat seama de utilitatea lui si l-a lasat :wink: ...!!!

AMBRA 30-07-05 15:40

Re:

Quote:

in primul rand nu-mi place ca moderatorul mi-a sters de vreo 3 sau 4 ori topicul cu Arena :twisted: :twisted: ...dar vad ca pana la urma si-a dat seama de utilitatea lui si l-a lasat :wink: ...!!!

:roll: vai ce om e si moderatorul asta :lol: pai asa mult ia trebuit pana sa se prinda ca topicul tau are o utilitate deosebita? :roll: :lol:
apropo cam care ar fi aceasta utilitate? :wink:

RCS. 01-08-05 07:21

Re:

Quote:

Quote:

in primul rand nu-mi place ca moderatorul mi-a sters de vreo 3 sau 4 ori topicul cu Arena :twisted: :twisted: ...dar vad ca pana la urma si-a dat seama de utilitatea lui si l-a lasat :wink: ...!!!

:roll: vai ce om e si moderatorul asta :lol: pai asa mult ia trebuit pana sa se prinda ca topicul tau are o utilitate deosebita? :roll: :lol:
apropo cam care ar fi aceasta utilitate? :wink:

:lol: :lol: ...utilitatea consta in faptul ca topicul respectiv este un loc unde se face ,,Razboi si Pace''...adica daca avem ceva de zis de x sau y nu ne tiganim pe toate topicurile ci intr-un singur topic (respectiv ARENA unde trebuie pastrata legea bunului simt intre combatanti) care dpdv al moderatorului este foarte util deoarece are controlul a ceea ce se scrie acolo putand mult mai usor controla pe x sau y pe cand in situatia in care cearta s-ar duce pe vreo 3-4 topicuri ,,fenomenul ar scapa de sub control''... :lol: :lol: ..si daca nici acuma nu intelegeti utilitatea...sorry...!!! 8)

AMBRA 01-08-05 21:43

mah rcs om fi noi mai grei de cap :lol: ...ce sa zic ...
dar daca adminul de pe forum a sters ARENA
de ce o trebuit sa o redeschizi tu ??? si fix la arad

ai impresia ca suntem chiar asa certareti?? :lol:
ar fi avut utilitate daca o redeschideai pe forum
nu pe sectiunea arad
asa daca un user din ploiesti are ceva de impartit cu unu din bucuresti sa intre repede la noi in arena ???
sau e doar ptr aradeni? :lol:

RCS. 02-08-05 06:51

Arena este doar pentru cei din Vest...!!! :lol: ...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''..!!! :lol: :lol:

AMBRA 03-08-05 18:06

Re:

Quote:

Arena este doar pentru cei din Vest...!!! :lol: ...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''..!!! :lol: :lol:

:lol: 1. discriminare pe motiv de apartenenta teritoriala :?: :!:
....hmmm :paper:

2. nu cedati manipularilor lui rcs :!: :lol:
care vad ca vrea cu orice pret un picutz de scandal intre NOI si pruncii din vecini :wink:

ps .ai dat cumva in mintea pruncilor?? :roll: :lol:

RCS. 04-08-05 07:11

Re:

Quote:

Quote:

:lol: 1. discriminare pe motiv de apartenenta teritoriala :?: :!:
....hmmm :paper:

2. nu cedati manipularilor lui rcs :!: :lol:
care vad ca vrea cu orice pret un picutz de scandal intre NOI si pruncii din vecini :wink:

ps .ai dat cumva in mintea pruncilor?? :roll: :lol:

1.discriminare nediscriminare...traim intr-o tara unde discriminarea este la moda..asa ca de ce nu ar fi si aici!!! :twisted:
2.manipulari de ce...materie cenusie, marfa, trupe etc?? :twisted:
Vezi ca incalci regulamentul forumului deoarece scri cu limbaj tip ,,mirc'' tz..samd !! :twisted:
Cat despre datul in mintea pruncilor hai sa-ti zic o vorba : cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''...sper ca ai inteles unde am vrut ,,sa bat'' !! :twisted:

AMBRA 04-08-05 15:56

Re:

[quote=\"RCS.\"]
Quote:

Quote:

1.discriminare nediscriminare...traim intr-o tara unde discriminarea este la moda..asa ca de ce nu ar fi si aici!!! :twisted:
2.manipulari de ce...materie cenusie, marfa, trupe etc?? :twisted:
Vezi ca incalci regulamentul forumului deoarece scri cu limbaj tip ,,mirc'' tz..samd !! :twisted:
Cat despre datul in mintea pruncilor hai sa-ti zic o vorba : cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''...sper ca ai inteles unde am vrut ,,sa bat'' !! :twisted:

:roll: pai de ce sa fie discriminare si aici? o fi la moda ..dar din cate stiu e interzisa prin Constitutie :lol:
de ce sa nu se poata certa useri din toata tara aici ?
nu cred ca mai exista alta Arena
si oricum cred ca ar fi mai interesant ,nu?
poate asa ti-ai satisface intr-o masura mai mare pofta de scandal si de zanzanie. :lol:

citez:
...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''
cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''
:roll: :?:
asta sperai sa inteleg?ca noi toti suntem prunci doar ca noi nu suntem certareti doar altii sunt?
incalc regulamentul forumului??? hmmm....crezi ? :lol:
demonstreaza-mi :wink:

XtenSion 07-05-06 10:04

Re: Ce parere aveti despre forumul Arad ???

Hie mijto, desi se face cam F mult offtopic (ma simt si eu).

RCS. 10-11-06 18:36

Mani****ri....:lol: :lol: :lol: ...interesant tot ce incepe cu **** este cu ****..cool

AR33COP 10-11-06 23:46

mie nu-mi place la sectiunea arad ca deja va certati mai certaretilor.terminati cu certurile astea ca daca mai vad o cearta intre voi va sparg fi v-ar certurile si mama certurilor de ris.:D :D :D
nu amu pe bune.ii beton sectiunea arad.parca sintem ce-i mai rasariti din provincie si daca ne scremem putin si peste bucale da noah....
aici ma refer la discutiile despre masini.:confused2 ba numa kakat scriu aici.mai bine ma culc.da oricum ii faina sectiunea arad.CERTARETILOR.:icon_kiss

TEKIN 11-11-06 04:12

ce ai baut ???

AR33COP 11-11-06 08:34

nimic.cred ca-i de la blow-off.:-)

NEo007 11-11-06 10:34

si eu imi pun...dar blow job..fs fs

TEKIN 11-11-06 10:49

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 618291)
nimic.cred ca-i de la blow-off.:-)

bah chiar asa ca lumea suna ??? vreau sa aud si eu da-mi un tel cand mai esti in centru

AR33COP 11-11-06 11:08

da suna.numa ca ii automatica si nu suna asa des.noah suna bine.

NEo007 11-11-06 11:30

eh.. lasi si tu acceleratia mai des :D merita :)

AR33COP 13-11-06 17:49

alte pareri?nimeni nmic?sau si acuma incercati sa deslusiti ce porcarii am scris ca si acuma ma doare capu.

tristan 13-11-06 18:55

Baga ceva filmare:)

RCS. 13-11-06 19:00

Nu faceti off-topic aici ,,ca va sparg'' ... sa moara ,,poli timisoara'':twisted:

Andre3y 13-11-06 19:36

Quote:

Originally Posted by RCS. (Post 621269)
Nu faceti off-topic aici ,,ca va sparg'' ... sa moara ,,poli timisoara'':twisted:

Sa te auda dumnezeu RCS sa moara ,,poli timisoara ...in reste despre forum arad pot sa zic frumos..:D

canny 10-03-07 12:50

pai dupa ce ai prins locu in care vorbesc 90 % din protagonistii creatilor tale normal ca zici frumos

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning