![]() |
Ce parere aveti despre forumul Arad ???
Ia sa va vad parerile voastre !!! 8)
|
Mda, :chew: , estem preferatul mea pt ca am pile si nu mi se sterg posturile :mrgreen:
|
Re:
Quote:
|
Scuze ca vorbesc cu gura plina, dar sunt in pauza de masa :chew: :chew:
|
Si al meu deoarece estem unu din cele 6 sectiuni unde postez... :!: :!: :!: :!: :joy:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mah imi place sectiune arad.... pt ca nu sunt certuri tot timpu vorbim doar de masina liniute fete bugi upss pardon na de asta imi place ok e bine ???
|
Mah..nu mai pune intrebari din categoria ,,Totul sau nimic'' ..!!! :lol: :lol: :lol: :arrow:
|
Re:
Quote:
|
mah stii ce nu imi place???? nu stiu :lol:
|
mie imi place...ca e....home...eu postez aici shi la restul sectiunilor After Dark...e ok forumul asha cum e...
|
BAH MA LESHI?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
apropo cam care ar fi aceasta utilitate? :wink: |
Re:
Quote:
|
mah rcs om fi noi mai grei de cap :lol: ...ce sa zic ...
dar daca adminul de pe forum a sters ARENA de ce o trebuit sa o redeschizi tu ??? si fix la arad ai impresia ca suntem chiar asa certareti?? :lol: ar fi avut utilitate daca o redeschideai pe forum nu pe sectiunea arad asa daca un user din ploiesti are ceva de impartit cu unu din bucuresti sa intre repede la noi in arena ??? sau e doar ptr aradeni? :lol: |
Arena este doar pentru cei din Vest...!!! :lol: ...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''..!!! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
:lol: 1. discriminare pe motiv de apartenenta teritoriala :?: :!: ....hmmm :paper: 2. nu cedati manipularilor lui rcs :!: :lol: care vad ca vrea cu orice pret un picutz de scandal intre NOI si pruncii din vecini :wink: ps .ai dat cumva in mintea pruncilor?? :roll: :lol: |
Re:
Quote:
2.manipulari de ce...materie cenusie, marfa, trupe etc?? :twisted: Vezi ca incalci regulamentul forumului deoarece scri cu limbaj tip ,,mirc'' tz..samd !! :twisted: Cat despre datul in mintea pruncilor hai sa-ti zic o vorba : cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''...sper ca ai inteles unde am vrut ,,sa bat'' !! :twisted: |
Re:
[quote=\"RCS.\"]
Quote:
:roll: pai de ce sa fie discriminare si aici? o fi la moda ..dar din cate stiu e interzisa prin Constitutie :lol: de ce sa nu se poata certa useri din toata tara aici ? nu cred ca mai exista alta Arena si oricum cred ca ar fi mai interesant ,nu? poate asa ti-ai satisface intr-o masura mai mare pofta de scandal si de zanzanie. :lol: citez: ...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini'' cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci'' :roll: :?: asta sperai sa inteleg?ca noi toti suntem prunci doar ca noi nu suntem certareti doar altii sunt? incalc regulamentul forumului??? hmmm....crezi ? :lol: demonstreaza-mi :wink: |
Re: Ce parere aveti despre forumul Arad ???
Hie mijto, desi se face cam F mult offtopic (ma simt si eu).
|
Mani****ri....:lol: :lol: :lol: ...interesant tot ce incepe cu **** este cu ****..cool
|
mie nu-mi place la sectiunea arad ca deja va certati mai certaretilor.terminati cu certurile astea ca daca mai vad o cearta intre voi va sparg fi v-ar certurile si mama certurilor de ris.:D :D :D
nu amu pe bune.ii beton sectiunea arad.parca sintem ce-i mai rasariti din provincie si daca ne scremem putin si peste bucale da noah.... aici ma refer la discutiile despre masini.:confused2 ba numa kakat scriu aici.mai bine ma culc.da oricum ii faina sectiunea arad.CERTARETILOR.:icon_kiss |
ce ai baut ???
|
nimic.cred ca-i de la blow-off.:-)
|
si eu imi pun...dar blow job..fs fs
|
Quote:
|
da suna.numa ca ii automatica si nu suna asa des.noah suna bine.
|
eh.. lasi si tu acceleratia mai des :D merita :)
|
alte pareri?nimeni nmic?sau si acuma incercati sa deslusiti ce porcarii am scris ca si acuma ma doare capu.
|
Baga ceva filmare:)
|
Nu faceti off-topic aici ,,ca va sparg'' ... sa moara ,,poli timisoara'':twisted:
|
Quote:
|
pai dupa ce ai prins locu in care vorbesc 90 % din protagonistii creatilor tale normal ca zici frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning