![]() |
LOC PENTRU STABILIT INTALNIRI SI DISCUTII DESPRE TUNING!!!!!
1 Attachment(s)
Am gandit acest topic pentru a avea si noi un loc unde sa se vorbeasca numai de tuning auto si ce inseamna el cu adevarat!!!!!
SI BINE INTELES UNDE SA STABILM INTALNIRI AI ENTUZIASTILOR AUTO(SI EVENTUAL AL VIITORILOR MEMBRI AI CLUBULUI) ASTEPT RASPUNSURI SI BINEINTELES COMENTARII :)))))[/b] |
hmmm
yo ma bag la club.... cu restu cand ete.... ne intalnim... |
ar fi mijto locul ala de care am vorbit noi ultima oara cand ne-am intalnit. desi e cam departe cred ca ar merita.
|
Daca este acolo unde am fost si eu este super locul.
|
haidetzi ma sa stabilim o intalnire pe sambata... cu totzi care sunt pasionatzi de 2 shi 4 rotzi.. :)
|
eu as veni cu cea mai mare placere, dar de abia pe 9 sau pe 10 sunt in Galati.
|
am aruncat o vorba la catziva baieti din bucuresti .... acum sa ved daca pot sa vina ...
|
....
si unde ne intalnim shadow?....pe prima banda pe brailei....hai sa ne intalnim intr-un bar...undeva sa nu fie foarte aglomerat...si sa fie si ieftin sa putem sta mai mult... :wink:
|
mai e pana pe 9 :)
|
....
pai pe 9 ce e?...ca eu am ramas cam in urma de la o vreme....vad ca nu mai dai un semn de viata...
|
.,...
Bai shadow....raspunzi si tu?....sau nu trebe sa stiu?...ti-ai facut gasca ta de raceri?...
|
bai pai daca nu ma mai invitati si pe mine pe la anumite evenimente cum sa mai dau semne de viata ... na ce sa ii faci daca sunt pe lista neagra.
pe 9 vine iar tipul ala cu fiatul si am vorbit si cu cativa prieteni din bucuresti poate ajung si ei cam pe atunci. da ma lasa sa ne vedem toti adunati si mai vorbim dupa unde stam :) nu cred ca asta o sa fie problema :) de asta e forum si nu mirc ma. nu pot sa raspund in secunda doi. |
bai tazzy esti diliu sa moara bibi :lol: :lol: :lol: :lol:
vezi ai grija sa nu itzi rupi ceva in tine ca te iau astia cu farasu' :) |
shadow, ia zi-mi shi mie mai ete ceva pe 9?
cine mai vine.... ca ziceai de baiatu cu fiatu shi mai cine de la bucureshti? ma refer la ce mashini? |
nu stiu daca vin sigur , au si aia restante . as fi vrut sa vina niste dieselache care sunt vitaminizate rau , stie underground despre cine e vorba.
|
aha..... ok
|
hai bai fratilor am pus topicul asta tocmai ptr a discuta despre tuning in special dar si pentru a mai face si noi niste metting-uri legate de automobile.
HAI MOBILIZATI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
eu mi-am mobilizat masina in service azi dimineata :lol: :lol:
daca aseara nu ai mai dat nici un semn de viata :) |
bai nu se vede diferenta de culoare la masina ma. am spalat-o si nu se vede nimic :)
mai nashpa e daca e soare afara ca aia luceste a nou .. restul nu prea :lol: :lol: |
mah o solutzie ar fi sa-i faci un polish la partea nou vopsita (intzeleg ca e cev nou vopsit) ca sa iasa mai matuita.... du-te shi tu undeva unde se face asha ceva.... shi vb. cu baietzii de pacolo shi itzi zic ei daca mere facut. yo asa am fecut la o oglinda nou vopsita ca sa iasa mai mata putzin
|
intalniri
bajetzi..creca mai bine olasati balta :)..cand vrea unu'..cand nu poate altu'....mai bine ashteptati pana pe 24 octombrie...
atunci sigur o sa fim toti,problema e ca o sa fim imprashtiati..care vrea sa vada nuj ce majina..care vrea sa vada un motor.Atunci pe 24 trebuie sa stabilim un punct de intalnier,undeva unde sa nu fie f aglomerat,sa ne putem deosebi si recunoashte,nu e asha cel mai bine?si...fiind toti..la un loc,altfel vom \"simti\" acest eveniment.ashtept cat mai multe raspunsuri |
22 octombrie
HAI SALUT.
INTALNIREA SE VA VEDEA PTR. CA TOATE MASINILE VOR FI TIPLATE CU SIGLELE CLUBULUI ADIK--UNDERGROUND RACING CREW--. ASEA CA NE VEDEM ACOLO. |
underground ce e pe 24 ma.. ? ma gab shi yo cu motoru... :)
|
Re: intalniri
Quote:
legala e pe 22 oct daca la aia te refereai. nu mai agita lumea degeaba :P |
gresheala
da fratilor..recunosc..am greshit..pe 24 am un mare majorat :)..si am data aia infipta in creier...scuze ca vam agitat :)..si da..pe 22 e legala..shtiu
|
hai ma sa ne gasim la o cafea :)
haideti fratilor la un suc sau o cafea,,intro zi..la un bar..terasa..undeva unde as isi permita toti :)..haideti intro zi la europub sau la hazard...
cel mai bine la europub...e si frumos.... eu ajtept sugestii...sunt dispus pt orice |
poi ma... cred ca dupa eveniment o sa se umple terasele din gl... :D asha k mai ai rabdare oleak... :)
|
ehe
lasa frate umplerea teraselor...,o sa fie ca la orice ieshire a intregului orash...babacii...cu cokii in brate...cu plozi in spate...si stau si se uita ca la soare :)..ma intelegi?tre s se stabileasca un los unde or sa mearga toti automobilishtii si cei care cunosc..
nu sa ne pierdem in multime si sa ne imprashtiem.. tu sa vii in tara si dupaia..noi 2..la 17 ani si puterea de convingere care o avem..ii vom aduna pe toti intrun loc.ok? |
scuze
imi cer scuze pt unele gresheli de scriere..sunt cam obosit si nu vad bine
cokii=copkii si altele..va dati voi seama :( |
huh... terminate ma k o sa fie sute de mashini shi motoare..... daca e vreun club ceva cat metro zine shi noua shi o sa ne intalnim totzi... shi ce putere de convingere ma... eshti cu kpu.... ? las k o sa vb pe messinger despre posturile pe care le faci....
|
:(
sa nu ma bati ok?
Frate itzi inteleg entuziasmul dar calmeaza-te.Aici nu e un concurs \"care are cele mai multe posturi fara rost\" |
weeeeeeee care vine la mine ca pleaca maicamea in italia :D ne intalnim la mine :lol: :lol: :lol: (e pe bune faza) daca vreti
|
Edd unde ziceai k stai... ? :D Eu vin cu berea.. :))
|
:D micro 20 gata-i frate bere weeeeeee :drunk: :drunk: :censored: :twisted: :twisted: :twisted:
|
edd
edd,poate pe 22 dupa legal racing,agatzam ceva si merem la tine :D beutura si femei pt toti prietenii mei.cam asha.
unde anume in 20 locuieshti? scuze de offtopic(dar oricum..e vorba de o intalnire deci.. e cam topic) |
frate... e najpa faza .. a vb maicamea sa stea matusha cu mienc anu ar eincredere in mine :shock: wtf? :cry2: :cry2: ce *** dar vb cu matushmea sa vad daca putem sa merem la ea in apart .. sta tot prin 20 :D... sau tot la mine cu matushmea acasla mine in camera .... e cam najpa ajea :D
io stau pe langa cimitir :D ...plm.. lasa ca vb noi la legala.,... vedem noi deci momentan cadew faza:( nashpa :cry2: ce viata de *** |
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning