![]() |
Noi si masinile noastre
o poza cu voi si masina(le) pe care le aveti... si cate ceva despre voi
|
5 Attachment(s)
Gata, vin primele noutati de pe masina mea !
Poze cum ati cerut ! Nu cred ca trebuie sa ma mai prezint, sunt destul de cunoscut ! (nu-i asa, mai baeti? ) |
cu tine si masina din exterior daca se poate.
|
sal
bine inteles ca te cunoastem
cine esti?? GLUMEAM |
hai ca se vede super!!! bravo tata!
|
mda si ce mai zice lumea...!:p
|
Mai puneti mah si voi poze ca numa AML vad ca s-a \"riscat\" sa puna niste poze :lol: :twisted:
|
daca am rupt doo cleme de la un maner si inca doo de la o masca de tweeter posa pun poze? orcum e tunata si fulgerata rau masina mea, turbo sport nu alta. aaa, v-am zis ca am dat jos aparatorile de noroi (is mandru de asta, mi-a iesit foarte bine :D:D) si ca am umplut portbagaju cu rahaturi?
|
pey pune poze! ne mai tii in suspans?
|
LOL tare faza cu aparatorile de noroi ! Te sfatuiesc sa pui dinalea de raba dalea mari ca sa maturi asfaltu :wink: :lol:
|
mda.. e si asta o chestie..! 8)
|
Mama cred ca ma supar si plec io sa le fotografiez masinile la astia si le pun io :lol: :lol: sper sa nu se supere :wink:
|
1 Attachment(s)
pai punetzi o fotografie.. si voi cu masinile voastre..!
|
1 Attachment(s)
ma sus este masina .. si aici sunt eu intr-un Peugeot Gti
|
ma gandeam sa caut neshte viniluri cu nike si neshte capace cu spinnere (am vazut eu in targ, marfa frate si eftine) da nu prea am bani acuma. are careva viniluri la mana a 2a?
|
Re:
Quote:
@droopy@ ala nu e 205? |
Saltare !eu sunt nou pe aici si am un kalos si un matiz ( o sa oun eu si niste poze) !
Multa bafta |
bine ai venit!!!
|
Re:
Quote:
|
norok body
|
Body daca esti body care stiu eu s-ar putea sa te cunosc sa pui si tu o poza cu tine :roll:
|
3 Attachment(s)
au venit pozele. tng poti sa faci ceva din ele?
|
Momo sa o stapanesti sanatos . E frumoasa masina .
Te astept aici la craiova :wink: . |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
misto masinutza!
|
in ce sens sa faca ceva tng cu pozele?? el e tunerul vostru virtual?
da nu ziceai ca e GTI, mai momo?? asta scrie GL in spate. In TM era unul GTI rosu cu o masca belea in fata, scris mare aproape cat masca G T I dar in oglinda. Va dati seama ca trebuia sa shtie si nea Ion cu 1300, ce l-a depasit pe drum :P :lol: si tu twwety ce lancia ai acolo?? pune si tu poze cu ea, bag mana in foc ca e cea mai frumoasa din topic, pt mine cel putin :twisted: e boxer sau in line 4? faina..baga pozele :!: :!: |
poate a facut vreun transplant! ramane de vazut pe sosea si de auzit.. :)
|
Re:
Quote:
@florin_cars@ initial masina avea alte inscriptionari. astea-s luate de la unul gl pt ca gti nu am gasit. sorry. da e mai bine asa, stii tu la un semafor ceva... a...gl...naspa dar p-orma... ramane fraierul cu gura cascata :twisted: |
8 Attachment(s)
hai sa pun si eu cateva poze cu masina mea
florin_cars: Quote:
|
faza cu GTI/GL e buna :P k si D 1300 aia de-o stie tot Brasovul parca, mai putin eu..de face...ZVRRRrrr Tur..booo :twisted:
twwety ai cea mai tare masina, scuze eu am confundat motorul pt ca sunt unele Lancii cu boxere, dar are o singura chiulasa compacta cumva? Al tau e 1.1 sau 1.3?? este in Retromobil una de 1.3 adusa acu vo' 3 ani din Italia de secretarul clubului, a luat-o cu 2500E parca, pai era bibelou, mici ciobituri(vo' 6, 7) ce i le-a prezentat vanzatorul pe net in poze inainte sa mearga el s-o vada acolo, asta da spirit de vanzator strain :wink: retrovizoarele sunt opriginale? cam seamana cu cele de Ford, si ce-i cu telecomanda ai pe volan mai twwety...ah, tehnologia asta ne omoara :oops: bei gluma, gluma, da nu obositi masina in halul asta voi 2 in ultima pozna.. :lol: :lol: s-o stapanesti sanatos...si poate-i faci un swap..in somn :oops: ..cu unu 1.6 de HF (132CP) :twisted: :!: |
Florin tu ce masina ai.!
|
da florine ,stiu masina aia dar:
1) a mea este din 1964 ,iar a lui este din 1972, difera dc te uiti atent la masca fata ,bord, cutia de viteze este ca la astea noi .................sunt multe maruntisurii 2)masina lui este adusa si inmatriculata pe masina de epoca . masina a castigat 2 ani la rand raliul ,iar el a deviat cu masina lui la pozele alea de la raliu motorul hf e ala de raliu ,motor de 1.6 , am vrut sa aduc unul din afara dar costa o avere asa ca merge si cu asta de 1.3 nu am mai auzit sa mai fie vreuna prin tara ,daca auzzi ceva anunta ma si pe mine pls |
Bineeeeeeeee momo ! Belea masina ! De abia astept so vad pe strazile din ploiesti :wink:
P.S.: Ploiesteni feriti-va si-a luat momo masina 8) |
momo ,carnetu cand vine?
|
Re:
Quote:
@skmadtm@ mi-ai placut la nebunie... mersi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
pai a ta e seria I si a lui e seria II, oricum a lui a fost importata recent si normal k a fost inmamtriculata prin legea masinilor de epoca dar nu are nici o relevantza sau importantza aspectul acesta.
eu din cate stiu am auzit de o Fulvia de vanzare dar a trecut timpul si am uitat..ceva prin CJ parca :?: hmmm , nu ma stiu ideea e k sunt multe Alfe Junior si le confunda unii, asa poate a ajuns si la urechile mele...o greaseala poate. pai droopy eu am un Ford Granada primul tip, alias Consul, berlina 2 usi, an 1975, geamuri electrice, oglinzi reglabile si cea din dreapta electrica :twisted: motorul a fost un V6-2l dar a capatat o bataie la un piston ceva si l-am schimbat cu un OHC de 2l Sierra, mai puternic :roll: poze dk se poate later in cateva ore :wink: |
asteptam nerabdatori pozele...! :shock: :) :)
|
nu mai e nici una in afara de aia din buc ,din '72 .de asta te am intrebat.
|
momo wrote :
@skmadtm@ mi-ai placut la nebunie... mersi n-ai ptr. ce man :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning