![]() |
Porsche aurit
13 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5f16f2b0ca.jpg
Porsche aurit Compania de ceasuri, bijuterii si decoratiuni interioare Schmuckwelten, din Pforzheim, Germania, a poleit doua Porsche-uri. 911 a scapat ceva mai usor, in timp ce Boxsterul "a patit-o", nu gluma. |
Re: Porsche aurit
ce inseamna sa ai bani si sa nu ai ce face cu ei. batjocora. nemtii astia stiu sa faca masini stiu ce e tuningul dar si cand li se pune pata...
|
hai cu maneaua ... ta na na naaa
sigur nemtii astia nu au neamuri in ferentari ? |
Putin cam tiganie sincer Boxterul, 911 hai sa zic ca mai marge are doar putine bijuterii chiar si asa :???:
|
cre ca o Dacie arata mai bn aurita,decat un Porche....i-a stricat toata valoarea
|
:weirdface:weirdface:weirdface Cred ca nu aveau ce face cu banii :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
tinand cont ca este o firma de bijuterii si decoratiuni era normal sa faca asa ceva .... daca era o firma de scutece ii punea pampers la porche ...
va dati seama ca masina aia sta doar in showroom si expozitii |
cred io ca ie masina lu bulibasa de la sintesti sa mor io si toti puradei mai
jenti auri mai merge sau emblema masini schimbatorul masin dar toata masina este urat.pacat. |
dintro masina simpla si frumoasa a iesit un gunoi...
|
imi place mult cum scrie P O R S C H E...dragut
|
clar ca nu aveau ce sa faca cu bani :( trist
|
asta e de reclama.. Porsche-le ala aurit tot, arata chiar rau.
|
un mare ***
trebuie sa tii masina sub paza 24 din 24 si acolerita cu prelata |
masina lu` Florin Salam manca`tziash...mare porcarie
|
911 e ceva mai dragutel...parerea mea:oops:
|
bad ideea.......
|
Quote:
on topic, cum speli o asa masina sa nu se exfolieze? |
NU va ganditi neaparat ca la un kitschi ....
Masina a fost facuta doar pentru reclama si probabil nu va iesi nici o data pe strazi ... bineinteles daca nu o va cupara vre-un bulibasha :)) |
Salutare...
Oricum Porsche este o masina de agatat si intors capete...pt ce so mai "imbraci" in aur cu ce folos oricum nu ai avea mare avantaj din aurul pus pe ea mai bine ai face bijuterii si leai darui la pasaricile care le agati ca daca aurul e pe masina pe ele nu le incanta cu nimic..... Si daca e cazul sa fie masinutza in romania nu ai scoateo din garaj ca ai gasio fara aur daca ai lasao intr-o parcare publica ca asa ii romanul daca ai ceva trebuie sa o imparti cu toata lumea fiecare ar trage cu cheiai sa scoata ceva de pe ea ca sa duca si el acasa......sau mai grav vine unu mai smecher si o ia cu totul cica ise cuvine si nu ai ce face ca e in mana cu autoritatiile.....;):)):))Asa ca un Porsche banal in rom e mai smecher decat orice altceva sau unu poleit cu aur!! Asta e doar masina de show sau pt colectionari inrest nu vad scopul dc ar cheltui cinava atatia bani..... Oricum re pt cei care au muncit la ea se vede munca si devotamentul!! |
Din cate stiu eu aia de la McLaren au folosit pe F1 foita de aur din considerente tehnice: sa separe compartimentul motor de habitaclu, dar astia fac exces, or fi ei bijutieri si isi fac reclama, nu zic, dar problema e ca ochiu vede, inima cere, mai ales cand buzunaru iti permite!
Asa ca s-o gasi un nebun sa-si "aureze" Porsche-ul! |
oare pana cand o sa mai continue tiganismul asta cu aur pe masini??? :rolleyes2
macar sa puna si ei aur alb sau platina :lol: |
asta da bling bling :) da nu imi place
|
Quote:
|
Quote:
|
Cand banii nu sunt o problema si vrei sa demonstrezi ca poti sa faci ceva ce n-a facut nimeni, ar trebui sa-ti pui intrebarea de ce nu a facut nimeni ? Poate pentru ca este urat...
Munca si bani in zadar. O tiganie ... mi-e si sila sa ma uit la boxteru ala |
Quote:
Nu e o fita.De la compania asta se impopotoneaza foarte multa lume "buna" din germania si nu numai.Au facut asta pt bogatani,nu pentru a fii condusa ci pentru a atrage fitosii sa cumpere dee la ei.:shock: |
masina pt seici arabi, cum este si audi A8 din argint. de prost gust pt fitosii, nu le este de ajuns ca este porsche.
|
basini in cap
|
vaaaaii..:lol::lol::lol::lol: mai lipsea semnul de la nike si spoilere "GTI" puse cu autofiletante si era complet:P < joke . acum na ptr reclama e buna...da' un marrree c*c*
|
Pacat ca n-a fost la SIAB , veneau romanasii cu metri de smirghel la ei :lol:
|
Quote:
|
f trist.... oameni cu bani prea multi si uneori debili......
|
e doar de reclama ... doar nu o sa iasa nimeni cu bolidul pe strazi :)) iti dai seama ca iese lumea cu spaclu dupa ea la semafor :))
|
cati bani aiurea.....da cam aiurea...:(
|
Risipa.. Si-au batut joc de ele :evil:
|
hy there goldy :D
|
Quote:
|
Quote:
|
tziganime mareeeeeeeeeeeee!!!!!auzi si u....altii nau ce manca si voi va auritzi masinile laso frate...nici chiar asa...sa aruncam banii pe fereastra!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning