![]() |
Placute de inmatriculare romanesti facute in germania
1 Attachment(s)
Salut.Ma intereseaza si pe mine niste placute de inmatriculare pt romania dar facute in germania.Am vazut pe strada destule dar nu stiu cum imi pot face si eu(cum e CT-77-WRC).Cine ma poate ajuta?
|
din cate am aflat...nu sunt facute in germania...e doar 'fontul'..stilul de scris k la germani...se fac in ro...cica la udriste cand le faci(pt buc).....ar exista optiunea asta dak ceri....akuma nu stiu ce sa zic....dar probabil k dak ai pile se poate :roll:
|
Re:
Quote:
|
Asa am inteles si eu.Dar o sa ma interesez ca sa fiu mai sigur.Multam mult de tot.
|
Se fac la nemti, vorbeste cu baietii care fac drumuri prin Germania. In jur de 80 E parca costa.
|
Re:
Quote:
|
salut
baga un link cu topicul celui cu placute ca am cautat dar nu am gasit ... merci |
Re:
Quote:
|
exista search pe forum....yo stiu k erau in jur de 46 E..ma rog.*****ie la ei pe site..au multe optiuni...
|
http://www.licenseplates.tv/ 40$ , a cumparat careva de aici ?! eu intentionez ...dar nu vreau sa`mi iau teapa :)
|
600 sau 800 mii e amenda pentru numerele de imatriculare atipice. Oricum e mai mica amenda daca nu ai numar deloc, decat daca il ai atipic :lol: Doar suntem in Romania, nu?
|
Re:
Quote:
sunt foarte multi care au asa ceva si nu ii intreaba nimeni de sanatate :wave: |
Mai nou se dau si amenzi pt numerele astea?Nu stiam.De ce oare nu sunt tot numere?????
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
A mai aflat cineva ceva noutati? Si-a mai facut cineva astfel de numere? La ce bani? Unde???
|
Re:
Quote:
|
Re: Placute de inmatriculare romanesti facute in germania
la prostia care exista in " creieru` " gaborilor de la noi .. :x nu ar treb sa ne mire faptu k ar da amenda celor cu astfel de numere. oricum tipu asta de numere arata mai bine pe masina 8)
|
Re: Placute de inmatriculare romanesti facute in germania
man io stiu de la tata ca face in germania vreo 70 de euro parca sunt dar si-au luat amenzi ptr ele si pe urma nu le-au mai pus la masini...nu am auzit pe nimeni ca se fac si la noi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning