Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Placute de inmatriculare romanesti facute in germania (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/6905-placute-inmatriculare-romanesti-facute-germania.html)

Bavaria's Power 25-07-05 09:54

Placute de inmatriculare romanesti facute in germania

1 Attachment(s)
Salut.Ma intereseaza si pe mine niste placute de inmatriculare pt romania dar facute in germania.Am vazut pe strada destule dar nu stiu cum imi pot face si eu(cum e CT-77-WRC).Cine ma poate ajuta?

Skillzu 26-07-05 21:47

din cate am aflat...nu sunt facute in germania...e doar 'fontul'..stilul de scris k la germani...se fac in ro...cica la udriste cand le faci(pt buc).....ar exista optiunea asta dak ceri....akuma nu stiu ce sa zic....dar probabil k dak ai pile se poate :roll:

alexutzu 26-07-05 22:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
din cate am aflat...nu sunt facute in germania...e doar 'fontul'..stilul de scris k la germani...se fac in ro...cica la udriste cand le faci(pt buc).....ar exista optiunea asta dak ceri....akuma nu stiu ce sa zic....dar probabil k dak ai pile se poate :roll:

exista optiunea asta doar daca cunosti pe cineva, nu sunt pentru publicul larg. :wink:

Bavaria's Power 26-07-05 23:31

Asa am inteles si eu.Dar o sa ma interesez ca sa fiu mai sigur.Multam mult de tot.

UniculSGM 27-07-05 02:10

Se fac la nemti, vorbeste cu baietii care fac drumuri prin Germania. In jur de 80 E parca costa.

alexutzu 27-07-05 09:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Se fac la nemti, vorbeste cu baietii care fac drumuri prin Germania. In jur de 80 E parca costa.

totusi gasise cineva dupa forum un site cu placute de inmatriculare de orice fel din orice tara care costau in jur de 40e

markizu 27-07-05 13:47

salut
baga un link cu topicul celui cu placute
ca am cautat dar nu am gasit ...
merci

alexutzu 27-07-05 15:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"markizu\"
salut
baga un link cu topicul celui cu placute
ca am cautat dar nu am gasit ...
merci

nu mai stiu unde am vazut, dar cu putina rabdare o sa gasesti topicul respectiv acic pe forum :wink:

Skillzu 27-07-05 16:26

exista search pe forum....yo stiu k erau in jur de 46 E..ma rog.*****ie la ei pe site..au multe optiuni...

quze 28-07-05 01:59

http://www.licenseplates.tv/ 40$ , a cumparat careva de aici ?! eu intentionez ...dar nu vreau sa`mi iau teapa :)

UniculSGM 28-07-05 06:56

600 sau 800 mii e amenda pentru numerele de imatriculare atipice. Oricum e mai mica amenda daca nu ai numar deloc, decat daca il ai atipic :lol: Doar suntem in Romania, nu?

alexutzu 28-07-05 09:14

Re:

Quote:

600 sau 800 mii e amenda pentru numerele de imatriculare atipice. Oricum e mai mica amenda daca nu ai numar deloc, decat daca il ai atipic :lol: Doar suntem in Romania, nu?

sti prea bine ca nu o sa iti dea nimeni amenda ptr un astfel de nr de inmatriculare
sunt foarte multi care au asa ceva si nu ii intreaba nimeni de sanatate
:wave:

Bavaria's Power 28-07-05 10:14

Mai nou se dau si amenzi pt numerele astea?Nu stiam.De ce oare nu sunt tot numere?????

alexutzu 28-07-05 10:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bavaria's Power\"
Mai nou se dau si amenzi pt numerele astea?Nu stiam.De ce oare nu sunt tot numere?????

pentru ca nu sunt STAS, dar nu o sa te opreasca nimeni ptr acest gen de placute, cat despre amenda....... amenda o sa ti-o dea ptr placute doar daca iti cauta nod in papura, dar oricum daca vrea sa iti dea o amenda tot iti gaseste ceva

B-69-TAU 12-08-05 02:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

sti prea bine ca nu o sa iti dea nimeni amenda ptr un astfel de nr de inmatriculare
sunt foarte multi care au asa ceva si nu ii intreaba nimeni de sanatate
:wave:

ba da ba da se iau de tine ca ai nr din afara! aseara am vazut in actiune un gabor ce s-a luat de unul cu un audi tt nou b-??-aft negru ca avea nr de afara! oricum se vd ca sunt facute afara! a dat omul o spaga cred de l-a lasat in pace!

Bestie 02-11-05 22:51

A mai aflat cineva ceva noutati? Si-a mai facut cineva astfel de numere? La ce bani? Unde???

NEOisme 30-07-06 00:57

Re:

Quote:

Originally Posted by alexutzu
exista optiunea asta doar daca cunosti pe cineva, nu sunt pentru publicul larg. :wink:

si in plus,daca il intalnesti pe nenea Garcea cel ambitios,iti va face probleme,pt k nu ai voie cu ele..

Speed Fly 20-01-07 20:46

Re: Placute de inmatriculare romanesti facute in germania

la prostia care exista in " creieru` " gaborilor de la noi .. :x nu ar treb sa ne mire faptu k ar da amenda celor cu astfel de numere. oricum tipu asta de numere arata mai bine pe masina 8)

69WRX 20-01-07 23:33

Re: Placute de inmatriculare romanesti facute in germania

man io stiu de la tata ca face in germania vreo 70 de euro parca sunt dar si-au luat amenzi ptr ele si pe urma nu le-au mai pus la masini...nu am auzit pe nimeni ca se fac si la noi..

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning