Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tng 25-07-05 09:17

Diverse discutii - old topic

Aici e locul unde putem discuta liber indiferent daca facem parte dintr-un club sau altul, sau daca suntem independenti. :wink:

Pitu 25-07-05 11:12

bravo ,acum sper sa facem si noi niste poze cu masiniile sa le postam aici

momo 25-07-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
bravo ,acum sper sa facem si noi niste poze cu masiniile sa le postam aici

eu zic sa le postam in topicul \"Noi si masinile noastre\". lasa topicul asta pt \"diverse\" :lol:

Pitu 25-07-05 22:44

lol
poze cu noi?
am poze cu mine dezbracat dar nu le pun ,mai bine pun cu masinile

tng 25-07-05 23:04

am fost azi pe la Sala in plimbare si erau baietzi amatori de muzica tare in masina.
aveau portbagajul deschis, muzica tare si jucau tenis :P :)

ce imi place mie acolo la sala ca e destul loc de facut cerculetze sau burn.
cine cunoaste stie.e rupt asfaltul in fata->urme de caucic :D

momo 25-07-05 23:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
lol
poze cu noi?
am poze cu mine dezbracat dar nu le pun

:D :D :D :lol: :lol: :lol: usurel ca s-ar putea sa-i faci ochi dulci cuiva...

Heparu_Boy 25-07-05 23:50

Salut ! Am vazut ca aveti si voi sectiunea voastra acuma !! Eu va urez succes !!Ii mai greu la inceput dar cu timpul o sa fie bine !! Asha a fost si la noi si acuma suntem pe drumul cel bun !!!

tng 26-07-05 00:10

Multumim !
Intradevar la inceput e mai greu, dar sper sa mearga totul bine. :wink:

Heparu_Boy 26-07-05 10:17

Va propun sa intrati si la sectiunea crazy drivers ii clubul nostru avem destui de multi omuleti poate intrati si voi !!! Cat de curand ne vom uni cu un club foarte puternic din romania !!! dar vom ramane tot cu numele nostru !!! Si avem si sectiune in ploiesti !!!

Pitu 26-07-05 12:04

<Heparu_Boy > trebuie sa va uniti neaparat cu un club mare ca altfel nu faceti fata .cu ce club mare va uniti???

Pitu 26-07-05 12:06

momo:

Quote:

usurel ca s-ar putea sa-i faci ochi dulci cuiva...
momo eu stiam ca sunt numai baieti pe aici :D :D :D
o fi si vreun travestit p`aci :lol: -tng :D :D :D

tng 26-07-05 13:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Heparu_Boy\"
Va propun sa intrati si la sectiunea crazy drivers ii clubul nostru avem destui de multi omuleti poate intrati si voi !!! Cat de curand ne vom uni cu un club foarte puternic din romania !!! dar vom ramane tot cu numele nostru !!! Si avem si sectiune in ploiesti !!!

stiu ca exista sectiunea Crazy Drivers Ploiesti, am postat si yo acolo.
Unii de pe aici sunt deja bagati in cluburi, nush om vedea restu cum facem.
Cu ce club va uniti?
Bafta !

Skma 26-07-05 14:16

Salut scuze ca nu am mai intrat da am fost plecat la bucale sa dau admitere asa ca nu sariti pe mine ptr. cel care a intrebat daca e masina mea nu stiu cine a zis nu ,nu este a mea stau in ploiesti in cartier 9 mai si sunt un impatimit al masinilor chiar daca acuma nu am sper sa-mi cumpar in toamna .Chiar as mai vrea sa discut cu tng despre golf ca as vrea sa-mi cumpar si sper sa aflu si eu cat mai multe despre intalnirile de la ploiesti ptr. ca sper ca o sa fiu prezent chiar daca deocamdata nu am masina macar sa va admir pe voi :wink:

La multi dintre voi va cunosc masinile adik cred ca stiu aproape toate masinile deosebite din oras si din 9 mai il stiu pe VIO datorita unui prieten comun si pe moxu daca-i stiti 8)

De acuma inainte daca pot sa va ajut cu ceva cel putin in masura de I.T. poate facem si un site nu ar fi o idee rea site-ul clubului din ploiesti cu membrii poze filmulete chestii ... :wink: Va ajut cu placere 8)

Skma 26-07-05 14:30

1 Attachment(s)
Si ca sa stiti si cu cine vb poate chiar m-ati vazut pe undeva :lol: o sa pun si eu o poza cu mine :D

tng 26-07-05 15:52

Poza puteai sa o pui la \"Noi si masinile noastre\" chiar daca nu ai masina, dar n-are nimik daca ai pus aici.
Goluf ala de la semnatura nu e al meu (in caz ca asta credeai, as fi vrut yo :D )
Masina sper sa-mi iau si yo tot prin toamna-iarna.

De site nu cred ca se pune problema.
Acum avem comunitatea si vb si fixam totul aici :wink:

Bafta la adimitere :wink:

momo 26-07-05 21:36

m-am uitat in seara asta la Mythbusters de pe Discovery cum distrugeau pur si simplu un Chevy Impala din '66 cu sistem low montat, pentru a pune ei niste rachete... saracul Chevy

Pitu 26-07-05 22:45

deocamdata avem comunitatea noastra si nu avem ce sa facem cu un site intreg .
4tuning este cel mai accesat site de masini.
pentru comunitatea ploiesti nu are cum sa ne fie mai bine decat pe un site adevarat(aici nu fac reclama la 4tuning mai sunt si altele) accesat de foarte multe persoane pasionate si lumea sa auda de noi

Heparu_Boy 27-07-05 01:37

Nu se stie sigur !! Ori cu mr ori cu nsl !!! Dar nu zik nimik ca nu stiu nici eu sigur !!! Oricum ne unim !!! Dar o sa ramana tot clubul nostru cu numele o sa fie mai multe chestii in comun !!!

momo 27-07-05 08:16

habar nu am despre ce vorbiti voi dar eu am observat un singur lucru: acest site uneste majoritatea clubuirlor din romania, cu bune si rele. gresesc?

Skma 27-07-05 09:43

Tng nu am spus ca este masina ta da fiindca am vazut golf peste tot la tine am tras concluzia ca ai detine un golf si de asta :wink: .La faza ca avem comunitatea pe o sectiune de forum separata cred la fel ca este foarte bine insa eu cand am zis de site n-am zis ca sa facem noi altceva sau vezi doamne sa concuram cel mai vizitat site de tuning din romania am zis pe siteul ala sa fie doar o prezentare :D .Oricum da ai dreptate aici o sa se faca marile dezbateri si hotarari !A sa nu uit mai e vreo etapa la mare acuma de curand ?? ceva?
Ca s-ar putea sa ma duc si la mare si poate nimeresc si eu in perioada aia :D

momo 27-07-05 09:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
A sa nu uit mai e vreo etapa la mare acuma de curand ?? ceva?
Ca s-ar putea sa ma duc si la mare si poate nimeresc si eu in perioada aia :D

https://www.4tuning.ro/Evenimente/Max...nus-Saturn.asp :D

da asta a fost sambata asta... altceva nu stiu si nu am auzit.

Skma 27-07-05 09:55

Sal! merci :D si ai ceva material de pe acolo ca pana acuma de anu asta am strans poze de la aproape toate etapele !I-mi fac colectie de poze si filme am 5 giga deocamdata :D

Skma 27-07-05 10:02

Momo am si eu o intrebare de unde pot face si eu rost de un sticker midnigth !mi-as dori tare mult unu :roll: :D

momo 27-07-05 11:35

Re:

Quote:

Momo am si eu o intrebare de unde pot face si eu rost de un sticker midnigth !mi-as dori tare mult unu :roll: :D

1) tre sa fii membru cu acte (ai permis si masina => legatura cu droopy)
2) dupa ce esti inscris in club primesti numere, sticker si tre sa mai faci si o legitimatie

Pitu 27-07-05 11:41

<Skmadtm> voi pe ce lume traiti
este etapa la constanta ,VITEZA ,DRFTURI, EXPOZTE pe aeroport organzatori :NO SPEED LIMIT ROMANIA CLUB ,IN DATA DE 14 , VINE MASINA AIA DIN \"DISPARI IN 6O SEDUNDE\", ELEANOR SAU CUM DREAC I ZICE, problema e ca s ar putea sa fie 10 euro intrarea.
cat despre sticker trebui sa te inscrii intr un club ca sa il primesti si ca sa te inscrii tre sa ai carnet +masina

tng 27-07-05 13:24

twwety
skmadtm nu a zis de eveniment auto, el s-a referit asa in general

Quote:

A sa nu uit mai e vreo etapa la mare acuma de curand

da,este o etapa pe 14 aug la constanta
mai multe detalii gasesti aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9484

Skma 27-07-05 15:15

Auzisem ca trebuie sa mai fie o etapa ceva si avand in vedere ca ai zis ca o sa fie si Eleanor trebuie neaparat sa vad cum ajung la mare :D .Tng vreau si eu adresa ta de messenger daca vrei sa mi-o dai poate mai vb si noi si acelasi lucru si ptr. membrii activi pe forum daca vreti sa le dati eu le primesc cu placere :wink:

tng 27-07-05 16:36

man
putem vb aici deschis orice, sau aproape orice :lol:
daca vrei neaparat id-ul poti apasa pe butonu de jos YM (yahoo mesager) cel din linia cu PM(privat mesage) si profile :wink:

Pitu 28-07-05 00:51

fratiilor intrarea la constanta e 10 euro ,nu zic ca nu o sa merite dar totusi mi se pare cam mult.
eu s ar putea sa fiu prezent daca au nevoie de mine la organizare doar NSL organizeaza nu?

Skma 28-07-05 08:45

Cam mult 10 euro chiar super mult si ptr. mine 10 euro inseamna vreo 10 beri la terasa :lol: da sa vedem poate o sa reusesc :wink:

tng 28-07-05 09:54

cat e microbuzul pana in constanta? (cu plecare din BUC)
care stiti ?

Pitu 28-07-05 11:15

mai bine stai linist ca pana la bucuresti dai 80 000 sau 90000 + de unde te lasa microbuzu pana la aeroport +10 euro +chinu de pe drum

tng 28-07-05 13:00

pan` la buc e 90mii
e cam prea multa oboseala si bani :roll: :(

Skma 28-07-05 14:43

Asta cam asa e e distanta mare costisitoare si obositoare . Nush eu unu daca resusesc sa plec cu cineva cu masina bine daca nu nu cred ca o sa ajung , da poate ii convingem sa faca o escala si la ploiesti :lol:

Pitu 28-07-05 16:38

LOL

Skma 28-07-05 17:14

1 Attachment(s)
Anunt important : A aparut \"pimp my ride\" ptr. romania :? uitativa la film si dativa cu parerea :wink:

tng 28-07-05 21:34

e tare misto :lol:

momo 28-07-05 22:32

penal!!!!!

Manson 29-07-05 00:13

1 Attachment(s)
uite si o poza cu mine

DRooPY 29-07-05 08:37

1 Attachment(s)
si una cu mine :)

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning